[]

mantıya (etsiz) yoğurt yerine ne konabilir?

elimde etsiz tatsız tuzsuz bi mantı var. makarna niyetine atıştırıvercem de bıktım şu mantıyı tatsız tuzsuz yemekten. yoğurtta yok şu an.

eldekileri sayayım:

mayonez
biber salçası
domates salçası
baharatlar
zeytin ve ayçiçek yağı
soğan
normal kalıp yağ

ceviz yok nette ceviz demişlerde.

en olmadı hangi baharat eklenir?

mantı sıcak. az acele fikir veriverinde afiyet olsun.

 
mayonezi dok ye, ugrasma hic.


  • nawres  (06.11.14 23:02:55) 
hah eyvallah. aklıma geldi ama pek yemek tecrübem yok. saçma mı olur diye mayonezden emin olamadım da. ondan tepeye yazdım.


  • ibomiu  (06.11.14 23:06:39) 
Soğanı yağda kavur, sonra salça koy biraz azcık daha kavur. Baharatlardan istediklerini de karıştır sosa. Dök üstüne ye.


  • buff  (06.11.14 23:07:34) 
sadece normal mantı sosu yap dök ye başka bir şeye gerek yok.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (06.11.14 23:09:44) 
@proletarier

yav hocam mayonezi döküp yediydim aceleden ama bu söylediğini ben araştırdım şimdi.. bu sosu mantı üstüne dökülen yoğurdun üstüne döküldüğünden yıllardır yoğurt sosu sanıyordum.
  • ibomiu  (06.11.14 23:21:27) 
eheheh çok da fark etmez sos sostur sonuçta mantının üstünde duruyor :)

tabii kimisi o sosu salçayla yapar kimisi pul biber ile, ben pul biber ile yapanlardanım.
  • proletarier aller lander vereinigt euch  (06.11.14 23:24:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.