[]

Ruj sorusu

Geniş renk seçeneği bulunan özellikle de koyu renkler (mümkünse siyah da olsun) bulunan marka arıyorum. 50-60 lira vermek istemiyorum yani bir ruja. Mac'te falan var ama pahalı. Var mı böyle markalar sevgili makyaj guruları?

Edit: Aslında mat ve kalıcı da olsun istiyorum. Mesela Flormar'ın mat olan bordosunu kullanıyorum memnunum 15-20 liraya almıştım ama istediğim kadar koyu renkler yok, yine yıllar önce Barbara Bort almıştım yine mat ve çoook kalıcıydı fiyatı yine uygundu, ama bir daha hiç bu markaya rastlamadım.

Edit2: Bende şuradaki DC30 var ama tabii buradaki kadar koyu değil aslında görsel yanıltıyor www.flormar.com.tr

En azından şu koyulukta bir şey istiyorum: 31.media.tumblr.com

 
manic panic var

(git:www.manicpanicturkiye.com )
  • the silent enigma  (06.11.14 14:25:59) 
Ucuz bir şeyler için Golden Rose'un bordosunu kullanıyorum. Şundan
1.bp.blogspot.com
Başarılı bence.
  • aychovsky  (06.11.14 14:28:29) 
Kate Moss'un rimmel london için çıkarttığı seride var böyle bi tane, 15 liraydı zamanında;

us.rimmellondon.com (numarası 112 ancak sitede yok nedense)


Uygulanmışı da şu; 2.bp.blogspot.com

Bi de manicpanic'in black rose'u güzel; www.manicpanicturkiye.com
Gerçi 35 tl. 20 lira daha ekleyip MAC rogue e levres matte almanı tavsiye ederim bunu alacagına; Her kuruşuna değiyor zira.
  • shejia  (06.11.14 14:53:25 ~ 15:01:05) 
  • nick konusunda kararsizim  (06.11.14 15:27:14 ~ 15:36:39) 
En kalici ruju acikliyorummmm. Ama kalici ruj adi altinda satilip parca parca dokulen oje gibilerden degil, duz ruj. Max factor colour elixir.


  • Domuz  (06.11.14 15:38:02) 
nyx bruised ve nyx almost black aradığın renkler bence, üstelik nyx ucuz bir marka ama türkiye'de var mı bilmiyorum.


  • lily briscoe  (06.11.14 15:41:12) 
@Domuz Haklısın, MAx Factor'u kalıcı rujları süper. Ben de onları kullanmaya bayılıyorum da onlar da 40-50 TL'ye satılıyor. "Ruja 50-60 TL vermek istemiyorum" demiş, bu durumda biraz pahala kaçabilir.

Ama Markafoni'de Max Factor'un indirime düştüğü günlerde 20-25 TL'ye alınabiliyor.
  • aychovsky  (06.11.14 15:47:04) 
Ya bu bildiğimiz klasik markalarda Gratis'te Watsons'ta bulunan markalara (Loreal, Max Factor, Maybelline, Flormar, Golden Rose vs) her gittiğimde bakıyorum zaten, böyle ruja bakıyorsun koyu renk ama sürdüğünde çok açık duruyor çünkü yoğun değil, transparan. Görünen rengi verse neyse hadi... Bir de simli, parlak, ıslak rujları sevmiyorum. Böyle dudağın kendi rengi gibi mat bir şekilde dursun istiyorum.


  • loralynn  (06.11.14 20:50:07) 
Aynen hiçbir yere bulaşmıyorsa öpüşünce de çıkmıyorsa neyse parası verip alcam lan! Gaza geldim hehe.


  • loralynn  (07.11.14 08:46:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.