[]

çok koydu lan

ortaokul yıllarımda yanında çalıştığım biri vardı, okul çıkışı yanına gider resim dersi alır karşılığında da atölyede çıraklık falan yapardım. kendisinden çok şey öğrendim, vefa borcum var. liseye başladıktan sonra dükkandan ayrıldım ve yılda birkaç kere ziyaret etmeye başladım, sonra üniversite için başka bir şehri kazandım ve ziyaretlerim daha da seyrekleşti. bu arada annem ve babam kendisine sürekli gider, çeşitli hediyeler falan götürürler, araları iyi.

neyse, en son 3-4 yıl önce ziyaretine gittim, uzun zamandan beni görüşmemiştik ve içeri girer girmez "birazdan kız gelicek sen sonra gel istersen" dedi, biraz koydu açıkcası. yıllardır görüşmemişiz, ziyaretine gidiyorum ve kız gelecek diye iki laf etmeden beni gönderiyor. neyse ben buna alışık olduğum için çok fazla takmadım fakat yinede tekrar gidesim gelmedi.

aradan 3-4 yıl geçti, yani bugün. babamın ısrarına dayanamayıp tekrar ziyarete gitmeye karar verdim. atölyeye gittim, kapıyı açtı, beni görünce tekrar gülümsedi ve "ooo tolgacım hoşgeldin" dedi sarıldık öpüştük falan filan tam içeri girecektim bana kaş göz işareti, o an bir şey anlamadım, içeri girdim, yeni taşındığı için sağı solu incelemeye kalktım bi baktım kapıyı ağzına kadar açmış gitmemi işaret ediyor. içeride kız olduğunu anladım, müsait değilsin herhalde sonra gelirim dedim. tamam görüşürüz uğra bak mutlaka dedi, giderkende şu çöpü atıver dedi. bende o anki salaklıkla tabi abi ne demek sonra gelirim, görüşürüz iyi günler falan deyip paşa paşa aldım çöpü döndüm arkamı gittim.

ulan bu bana o kadar koydu ki, yıllarca birlikte çalışmışız birbirimize çok şey borçluyuz, ailem sürekli kendisine hediyeler falan götürüyor, araları o kadar iyi. ben gidiyorum ve bana bu şekilde davranıyor. bu arada kendisi evli ve benim yaşımda çocuğu var fakat fazla çapkın, atölyesine sürekli karı kız atar.

ayrıca kendisi bir lisede öğretmen, yani öyle hödük biri olsa takmam ama böyle kültürlü ve önemli bir insanın bu şekilde düşüncesizlik yapmasını anlayamıyorum. bana resmen çocuk muamelesi yapıp kapıdan gönderdi. eve gelip durumu bizimkilere anlattım onlarda çok şaşırdı, bi daha görüşmeme kararı aldık ama bana çok koydu. hiç bu kadar düştüğümü hatırlamıyorum. kendimi rezil hissediyorum, bütün özgüven gitti. utanmasam oturup ağlıcam lan.

konu bu işte, bana güzel şeyler söyleyinde moralim yerine gelsin be duyurucum, çok ihtiyacım var. yorumunuz nedir?

 
tamam tatsız bir durum ama hiç öyle kendini rezil hissetmeni gerektirecek, öz güvenini sarsacak bir olay değil bu. yani seninle direkt bir ilgisi yok çünkü.

madem kendisi senin beklentilerini karşılamıyor, çıkar hayatından olsun bitsin. tamam eski bir arkadaşlık, abi- kardeş ilişkisi vardır arada ama bu arkadaş onu pek sallamıyor demek ki. o sallamıyorsa, sen de sallama.
  • fengari  (05.11.14 23:39:40) 
lise öğretmeni olması hödük olmadığını göstermez. ki hödükmüş. siktiret


  • dinsiz adam  (05.11.14 23:40:04) 
uff çok üzüldüm ya, anlıyorum seni. bence o kadar zaman geçirmene rağmen huyundan suyundan pek almamış olmanla teselli olabilirsin. çok afedersin ama hem kart horozmuş hem hödük. salla gitsin.


  • mayaa  (05.11.14 23:40:05) 
adam amsalak, bundan senin kendine pay çıkarma çabana anlam veremedim. siktir et. senlik durum yok, erken andropoz böyle işte.


  • namus ninjası  (05.11.14 23:40:52) 
iş karı kız atma olayı olunca en yakın arkadaşınız bile sizi iplemiyor. diyecek birşey yok aslında. adam fırsatları değerlendiriyor kendi çapında


  • allanpoe  (05.11.14 23:42:09) 
her şeyi anladım da şu çöpü de atıver ne lan. 5 yaşındaki cocuk mu var karsında? ben olsam o çöpü bi tarafına sok deyip çıkardım.

kız varsa var amına koyim içeride sikiş mi var da davet etmiyor. zaten sen de 2 saat oturmazsın yanında. iki laflar cıkarsın kız olsa nolur yani.

vay amına koyim ya o kadar geçmişiniz var bir de. ve aynı şeyi iki kez yapıyor.

ya bak yine çöpe takıldım ben. çöpü de atıver ne ya. vay amına koyim ya.
  • halitkin  (05.11.14 23:42:58) 
adam şerefsizliği baştan tanımlamış.


  • lily briscoe  (05.11.14 23:48:25) 
Senin üzülmeni gerektirecek hiçbir şey yok ortada. Boşver. Ailen de artık görüşmesin.
Ne insanlar var ya. Resmen sinir oldum buradan. Ben eski arkadaşlarım için oturup ağların bile.

  • mornie  (05.11.14 23:52:07) 
boşver.


  • yapma volkan  (05.11.14 23:56:11) 
çöpü de şöyle al mk diye kapısına doğru sallayıverseydin giderayak keşke.


  • safepassage  (06.11.14 00:14:47) 
Hiçbiri problem değil de "Giderken de çöpü atıver" demesi bariz ibnelik olmuş.


  • angelus  (06.11.14 00:27:20) 
anlattığına göre orası atölye filan değil garsonyermiş. sen yaşın küçükken anlamamışsın.

adam da kültürlü ve önemli bir insan değilmiş. ahlakı bozuk, dışardan insan gibi görünen birisi imiş.

yalnız sen de biliyorsun adamın ahlakını çapkın, atölyesine sürekli kız atar diyorsun. işte burada çelişki var.

zamanında senin de çırak olarak etinden sütünden yararlanmış, başka da adam yerine koymamış. en son çöpü at demesi de üstüne cila çekmiş.
  • mea maxima culpa  (06.11.14 00:32:22) 
Mea +1 adam deilmis siz adam yerine koymussunuz


  • sirena  (06.11.14 07:22:07) 
çöpe takılmayın bence yaa. değmez bi adamı böyle gözde büyütmek çok daha can sıkıcı. adam vıcık vıcık samimiyesizlik akan biri. böyle birini tanıyor olmak utanç verici. ne kart zamparalar gördüm, böyle kendini kaybeden budalasını çok az.. insan erkek olmaktan utanıyor.


  • namus ninjası  (06.11.14 07:39:49) 
senin daşşağını yesin o,
siktiret ne kafaya takıyon.
sonuçta onun ibneliği. bu arada ailene de durumu anlatman iyi olmuş.
  • seyduna6687  (06.11.14 07:42:58) 
annen baban bu adamın ne mal olduğunu bilmiyorlar mı da ısrar edip seni yanına gönderiyorlar ziyaretine? annen olsam aklım çıkar valla, çocuğumun da aklını bulandırır diye kaç yaşında olursa olsun öyle bir adamla muhattap dahi olmasını istemezdim oğlumun. herkese anlat bence. öncce annene babana tabi, bir daha da gitmiyorum de.


  • emirkulu  (06.11.14 08:20:01) 
evet, çöp at demesi, kaş göz falan hoş değil. ancak adamın karakterinden bağımsız başka bir sorun var. kusura bakmayın da yıllarca görüşmüyorsunuz, sonra çat kapı gidiyorsunuz. gitmeden önce arasanız hiçbir sorun kalmayacak ama ısrarla aramıyorsunuz.

birinin yanına gidiyorsanız önce aramalısınız.
  • jaaaccckkk  (06.11.14 09:30:31 ~ 09:35:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.