[]

dünyanın en bere yakışmaz insanına öneriler?

bu kişi benim. bunu söylediğim zaman da oha sana yakışmıyorsa biz ölelim falan bile diyenler oluyor, ama bi bere takıyorlar on numara oluyor.

ben de istiyorum ayakkabimodel2014.net böyle bere takayım falan ama taktığım zaman bildiğin emanet duruyor. ve hatta iğrenç duruyo bildiğin.

kafam da donuyo. kulaklık da yeterli olmuyor bazen bulunduğum yer efsane soğuk çünkü. yakışmayan şeyi de takmıyor donsam bile öyle de pis bir huyum var.

napayım ben? nasıl bir yol izleyeyim?

gerçi sizin de yapabileceğiniz bir şey yok tabi onu da biliyorum da moralim bozuk bir şeyler söyleyin işte :)

 
volkan demirel boyunduruğunun polar kumaşlıları var decathlon da. ondan al, kafandan yukarı geçir, ipini sık tepesinden havandan geçilmez.


  • kafkef  (05.11.14 19:10:09) 
polar buff.


  • dark dante  (05.11.14 19:10:22) 
bere takma


  • partizan  (05.11.14 19:12:18) 
  • derd  (05.11.14 19:12:40) 
@kafkef ve @dark dante" aslında hiç polar denemedim galiba. bir de na bakayım belki o olur :/

@partizan" zaten öyle yapıyorum her zaman da kafam üşüyor abi acaip. şimdi olduğum yer gece yürüyünce soğuktan baş ağrıtıyor resmen.

@derd şapkalar bereden daha kötü oluyor öyle söyleyeyim.
  • c1b2k3  (05.11.14 19:15:27) 
ya bu tarz değil de, tepesi biraz uzun olup sağa sola yatırılan bereler var ya. bilmem anlatabildim mi. ne kasıyosam ya, al caps images.gittigidiyor.com böyle bi şey dene mesela?


  • bugunku antremanda goz dolduran futbolcu  (05.11.14 19:21:55 ~ 19:22:32) 
abi öncelikle verdiğin fotoğraftaki adam bana kalırsa berenin yakıştığı kişilere verilebilecek son örnek. az önce "naber canısı?" demiş de hala cevap bekliyormuş gibi bakmış bi de jsfhshjs.

bere dediğin şey bence kimseye yakışmaz. çok az adam vardır bereyle daha sempatik hoş görünen. ben zileli deli cemal gibi görünsem de garip beremi kafamdan eksik etmiyorum. bu sonuçta mecburiyetten giyilen/takılan bi şey. hello kitty olmadığı sürece her türlü gideri var bence. kafam üşüyo diye takmışım sonuçta bana ne nasıl göründüğünden, kafam üşümediği zaman zaten çıkartcam. hani ayakkabı, mont da aynı işlevi görür ama onları farklı zamanlarda da giyebilirsin. bere sadece kafa üşümesin diye dışardayken kafamıza geçirdiğimiz bi şey. bence estetik kaygıyı ortadan kaldırmak lazım.

bende bu berenin benzerinden var işte, aynı böyle takıyom,

galeri2.uludagsozluk.com
  • pescador  (05.11.14 19:27:59) 
Senin ilacin buff.


  • halitkin  (05.11.14 20:05:11) 
bi ara murat boz beresi diye kadın günlerinde meşhur olmuş şu bereden edinebilirsin www.modavari.com

kafa önemli hacu, erkek baştan kadın ayaktan üşür derler.
  • delineron  (05.11.14 20:06:58) 
@bugunku antremanda goz dolduran futbolcu" abi bu uzun boylulara daha çok yakışıyor. benim boy 172-3. bu da olmuyor o yüzden.

@pescador" allah belamı versin bu adama da yakışmış bere :)
  • c1b2k3  (05.11.14 20:07:40) 
@halitkin" buff olayını hiç denemedim bir de onu hiç yakıştıramam kendime. bisikletçi aksesuarı gibi gelmiştir bana her zaman.

@delineron" acaba olur mu ki bu ya denemedim hiç bundan :/
  • c1b2k3  (05.11.14 20:10:00) 
beren tek katlı olsun. çift katlılar kötü duruyor.


  • benaslindayohum  (05.11.14 20:11:47) 
olur olur, ilk resimde attığına tinerci beresi gibin :)

@benaslindayohum çift katlı bere görünce aklıma balığa giden dayılar geliyo :)
  • delineron  (05.11.14 20:13:30) 
Fotodaki adama berenin yakışmadığını yazmak için geldim. He bi de soğuğa delikanlılık olmazmış, tak bere.


  • foma  (05.11.14 20:26:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.