[]

karşı cinsten hiç ilgi ve sevgi görmemek

fransızkalanadam benim de psikolojimi bozdu. müsaadenizle biraz kendimi övüp ego tatmini yapacağım.

14-15 yaşımdayken internetten tanıştığım, karşılıklı hoşlaştığımız, buluştuğum kızlar falan oldu ama onlar zaten eskide kaldı. ayrıca yüz yüze görüp de hoşlanan, "gerçek" birilerinden bahsediyorum. hiç öyle biri olmadı. tek bir kişi vardı o da 2 hafta sonra delisin sapıksın manyaksın falan deyip bıraktı.

anlamıyom yani neden? elim yüzüm düzgün gayet. ortalama üstü bi tip sayılırım. boş beleş bi herif de değilimdir yani edebiyat olsun spor olsun tarih olsun çoğu konuda söyleyecek iyi kötü bi şeylerim vardır. okurum, yazarım çizerim. kibar, nazik, ölçülü, ağırbaşlı bi herifim. bakmayın duyuruda böyle arıza olduğuma normalde şeker gibi adamım.

amma gelin görün ki bu karşı cins hiç dönüp bakmıyo bile lan. niye ki? çekingenim ama öyle tehlikeli ya da aşırı bi durum söz konusu değil. gidip gayet konuşabiliyom. espri falan da yapıyom. güzel de yapıyom hatta.

yav gerçekten beş para etmez, barzonun teki olsam anlıcam. bi tane insan evladı da merak etmez mi, yakınlaşmak istemez mi lan? hani üniversitede kızlar teklif ediyodu?

ben hiçbi zaman "ayhh sevgilim olsun <33" adamı olmadım. ama kimse tarafından ilgi görmemek canımı sıkmaya başladı. egoist piçin teki olup çıktım. normalde kesinlikle süründürme, ağırdan satma gibi abuk subuk aktivitelerle işim olmaz. netimdir. ama artık birisinin hoşlandığını sezsem naza çekicem kendimi, doya doya tadına varayım diye. iyice kezo oldum.

kızlar? :/

 
@isadora, 20-25 yaş arasını sap geçirirsem o yaştan sonra da o kafayla kimse yanıma yaklaşmaz gibime geliyor. yani aslında sorun sevgilimin olmaması, sevilmemek falan değil. eksikliğini hissetmeye başlamak. daima yalnız, sap bir heriftim ama son bir yılda çok rahatsız etmeye başladı bu. eskiden böyle değildi. yaşıyoduk bi şekilde. şimdi "sevgilim yoq" diye ağlayan adamlardan biri oldum. hoşlanmıyorum bu durumdan.

duyuru sağol sen de yav, yoğurt bozulmuş mudur desem "bozulmamıştır hocam göm gitsin :))" dersiniz ama ruhumuzun yoğurdu ekşiyince hiçbiriniz bi şey demiyosunuz.
  • pescador  (05.11.14 17:41:00 ~ 17:41:50) 
Belki de ilgilerini belli etmişler ama sen anlamamışsındır? :)

Eğer Türkiye'de yaşıyorsan, hiç bir kız gelip de sana ilgi falan göstermez. Sen gidip kızla iletişime geçip, arkadaşlığı ilerletcen. Kız ondan sonra şanslıysan bir ipucu verir. Aksi halde zor. Tabi biraz da uyumlu, güleryüzlü, sosyal olcaksın.
  • maxim gorki  (05.11.14 17:43:35 ~ 17:46:12) 
Duyuruda yazdıklarından yola çıkarak biraz sert bir üslubun olduğunu söyleyebilirim. Bana öyle geliyor en azından, belki diğer insanlara karşı da özel hayatında biraz böylesindir dolayısıyla sana yaklaşmaya çekiniyor olabilirler. Normalde şeker gibiyim demişsin ama belki düzgün tahlil edemiyorsundur davranışlarını.
İkincisi de bunu özür dileyerek söylüyorum, lütfen kırılma. İfşadan hatırlıyorum seni, tip olarak çok iyisin diyemem. Kusura bakma.

  • buff  (05.11.14 17:44:32) 
karşı cinsten hiç ilgi görmediysen malesef açık ve net söyleyebilirim ki tip yok ve sen bunun farkında değilsin.


  • mrthany  (05.11.14 17:45:05) 
caps var mı? :) eğer cidden iyiysen biz överiz böylelikle. :)


  • m e b  (05.11.14 17:48:44) 
anladığım kadarıyla senin derdin herşeyi çok fazla düşünüyor olman. yapma dostum duvarı nem insanı gam bitirir derler iyi değil bak siktiret yahu :)

öte yandan yalnız kalmayı öğrenmeden biriyle ciddi bir ilişkiye başlama. mazallah kulu kölesi olursun o daha fena. sensiz yaşayamam falanlar. egoistin birine denk gelirsin yazık olur. önce yalnız kalabilmeyi, kendine yetebilmeyi öğren :)

yine de istiyosan o ağırbaşlı tavrını kır, buradaki arıza tavrını dışarıda da çok net bi şekilde sergile gerisi gelir.
  • delineron  (05.11.14 17:49:57) 
Bazılarımız enkazın altında kalmak zorunda. Hayat insana her istediğini verseydi şimdikinden daha boktan olurdu.


  • dimitri iskete  (05.11.14 17:51:12) 
oha nasıl ya??


senin duyuruları okurken ki aldığım keyfi hiç kimsede almıyorum ben. konuşma tarzın da yazma şeklin gibi ise eğer bu işte bi problem var. bu konuşma şekline seninle olmak istemeyen kız ne bilim çok ilginç.

hiç tanımadığım halde en samimi dost olarak görüyorum seni bu ortamda şahsen :)
  • c1b2k3  (05.11.14 17:52:49) 
Ya şimdi ben de aynı şeyleri hissediyorum, o yüzden yetiştim duyuruya. Öncekikle aklı başında olmak, zeki olmak, okumak, kültür sahibi olmak, olgun karakterli olmak, beyefendi olmak kadınların sana gelip ilgi göstereceği manasını taşımıyor hiçbir zaman. Öyle bir dünya yok. Bu cinsiyetçi bir genelleme değil bak, insanların çok büyük çoğunluğu boş kafalı hacı. Kadınları unut, erkekleri düşün sadece. Şu yukarıda sahip olduğunu saydığın özelliklere sahip kaç erkek tanıyorsun? Çok değil di mi? Maganda, maço erkeklerle dolu mal bir toplumda sahip olduğun kişilik ve mental özelliklerinle azınlıkta olduğunu fark edince, tüm kadınların haliyle seninle ilgileneceğini düşünüyorsun. Ama yanılıyorsun. Çünkü toplumun kadınları da erkeklerinin yansıması aslında. Her maganda erkek için bir o kadar kezban, en büyük kültürel aktivitesi o ses türkiye izlemek olan, prenses sendromlu moron kız var. Senin gibi kaliteli erkekler, kaliteli kadınların hedef kitlesi. Ama kaliteli erkekler gibi kaliteli kadınlar da aşırı derecede nadir. Dünya meriçlerin, taylanların dünyası. Dünya özel üniversite organizasyonlarıyla 3 gün 4 gece uludağ'a giden, tuğçe'ye sarhoş olup bacaklarını açsın diye tüm gece vodka enerji ısmarlayan, 3 numara saçlı, opel astralı, bordo abercrombie&fitch eşofman altlı zengin piçlerinin dünyası. Sen bunlarla yatan kezban tuğçe'den, senin genel kültürünü fark edip seninle ilgilenmesini bekliyorsun. Götünü kaldırmak için falan söylemiyorum, senin gibi adamlar bu topluma fazla. Kendini ne kadar geliştirirsen o kadar yalnız kalırsın. Şunu unutma bak, sadece beş tane kitap okuduysan, türkiye'nin en çok kitap okuyan %10'luk dilimine girdin demektir. You do the math.

Ama madem fransızkalanadam oldum dedin, e sen adama tough love yapıp fırça atarken iyiydi. Ben de sana yapcam. Ulan kahpe. Tüm gün dota oyna, lol oyna, steam kur bilmemneyap, iddaa oyna. Sonra hatunlar nerde diye burda tatava yap :) iş mi lan bu. Bi ortaya çık, insanlar seni görsün. O nadir dediğim kadınlardan biriyle dota oynarken tanışamazsın yani, mind you.
  • bugunku antremanda goz dolduran futbolcu  (05.11.14 17:55:31 ~ 18:13:28) 
bende de aynı sorun var fakat kabullendim artık (yaş 28) anam bile hiç yakışıklı oğlum filan demedi o kadar kötü :)) bugüne kadar karşı cinsten bir ilgi yoksa = tip yok ya da maskülen değilsin. 20 yaşındaymışsın o yaştaki hatunlar ne kadar sosyal, popüler, piç erkek olduğuna bakarlar kibar nazik erkek = sıkıcı :) tarih edebiyat hakkında konuş saatlerce hiçbir halta yaramaz :D


  • tirt star  (05.11.14 17:55:54) 
delisin, sapıksın, manyaksın demiş birisi. ona neden böyle bişey dediğini sormadın mı?


  • rock n roll  (05.11.14 18:02:32) 
bugunku antremanda goz dolduran futbolcu +99999999 tam olarak duygularıma tercuman olmuşsun.

pesco duyuruyu silme favoriye alıyorum.
  • mrthany  (05.11.14 18:03:42) 
bu duyuruların telif hakkı fransızkalanadam'da değil miydi yav ?

valla bu bir kısır döngü. kadınlar yanında hiç dişi görmedikleri erkeklere ilgi göstermezler "genelde".
  • proletarier aller lander vereinigt euch  (05.11.14 18:04:08) 
hayırdır ya pek artist konusuyordun, sende fark etmişin herhalde ne boktan bir durum oldugunu. hiç benim üzerimden '' yok fransız psikolojimi bozu :(( '' bahaneleri uydurma. sevgilisizlik (uzun sürenden) bu yasta ağır sorunları olmayan normal bir erkeğin nasına gelebilecek en büyük ceza. lanetlenmiş insanların bu kadar. bunu kavramaya basladım yavas yavas, alısmaya bakıyorum.

'' kadınlar yanında hiç dişi görmedikleri erkeklere ilgi göstermezler '' diye bir olayda yok, benim cevremde var. yeterince maskülen, yakısıklı veya çekici değiliz demek ki. tek umudum üniversite sonrası mülayim birini bulup evlenip siktiğimin sevgili olma olayların karmasık dünyasından uzak durmak.
  • fransızkalanadam  (05.11.14 18:11:40 ~ 18:13:51) 
İfşada filan görmüştük seni, ortalama bi tipsin bence.Onun haricinde her şeye muhalefet halin var.Bir de her şeyi mantık çercevesine oturtmaya çalışıyorsun. İkili ilişkilerde biraz vurdumduymaz olmak gerekiyor, ufak şeylere takılmamak, her davranışta mantık aramamak belki. Ben de bunları pek yapamıyorum, sorun bu olabilir.


  • Lola90  (05.11.14 18:14:02) 
@fransız, olm ben senin gibi "tüm kızlar kapılmış... alfa erkek olmak isterdim" diye ağlamıyorum ki. normal şartlar altında en azından bi kızın dönüp "bakiyim bu kimmiş lan" demesi gereken bir adamım ama demiyorlar, neden demiyorlar, canım sıkılmaya başladı diye soruyorum. tüm kızların kapıldığını, sevgilisi olan erkeklerin alfa olduğunu, kızların arabaya verdiğini falan düşünmüyorum. aksine, alfalıkla alakası olmayan tiplerin sevgilisi varken kimsenin benden hoşlanmaması garip geliyor.

benim durumumdan bağımsız olarak sana söylediklerim her zaman geçerli. kendini bu kadar eziklersen olmaz o iş. ben eziklenmiyorum, sadece canımı sıkıyor diyorum.

***

ayrıca tipim hakkında niye öyle yorumlar yapıyosunuz ya cidden özgüvenim düştü şimdi. ben de seksi sanıyom kendimi. tipim yüzümden miymiş? :(
  • pescador  (05.11.14 18:14:39 ~ 18:15:36) 
Duyurunun yaşlıları olarak bu gençleri evermemiz lazım. Bi çare düşünün yaşlılar. Ortam yaratıp içine mi atalım komşu kızlarını mı paslayalım yapalım bişiler. Tip mevzusundan emin değilim ya, fransız beybifeysmiş mesela. Çok iyi yol nikli bi çocuk vardı ifşada o da öyleydi, adamı benden başka beğenen olmadıydı. Yanlış decade'de mi doğdu bunlar naaptı.

Şu fransız meister bagdf üçlüsü caps verin derdinize çare düşünelim.
  • emirkulu  (05.11.14 18:17:03) 
öncelikle, karşı cins ilgisi bir gereklilik değil. her kıza potansiyel sevgili gözüyle bakmayın. abazalık anlamında söylemiyorum bunu. yani direk kafanızda o kızın iyi bir sevgili olup olmayacağını düşünmeyin. böyle şeyler düşününce ister istemez hareketlerinize yansıyor bu tutum ve kız da bunu anlayıp rahatsız hissediyor kendini. arkadaş olun biraz insanlarla. bu da size iyi kötü bir çevre ve ortam sağlıyor. ondan sonra daha çok kızı tanıma imkanınız oluyor ve bu da doğru kızla tanışıp sevgili olma şansınızı artırıyor.

kızlar teklif ediyor olayı iki durumda doğrudur,

ya bulunduğunuz çevrede çok parlak biri olmanız lazım
ya da bir şekilde çok dikkat çekici bir fiziksel özelliğiniz olması lazım

anladığım kadarıyla ikisi de yok sizde. haliyle beğendiğiniz kızlarla gidip konuşmanız lazım. hangi insanın nasıl biri çıkacağını bilemezsiniz.

"popstar izleyen kezbanlar" genellemesi de doğru değil. kendine kültürlü diyen erkekler de sanki 24 saat kitap mı okuyoruz. biz de yeri gelince karı kız muhabbeti yapıyoruz başından kalkmadan pes lol oynuyoruz işte. türkiye'de hepimiz aynı yolun yolcusuyuz.
  • tescillimarka  (05.11.14 18:20:02) 
Antrenmanda goz dolduran abi bu duyuruda da doldurmus katiliyorum soyledigi her seye.

Ayrica -ifsadan dogru hatirliyorsam- eger avratlara da fotograf makinesine baktigin gibi bakiyorsan hic sizlama pescador kiz olsam ben de kacarim :(
  • babamasoliimbananickaldirsin  (05.11.14 18:21:04) 
Ya herkes görmüş sizi ben görmedim görmek istiyom :((


  • emirkulu  (05.11.14 18:23:48 ~ 18:25:42) 
@tescillimarka, NOOOUUUUU! hayır hayır! o tip birisi değilim. her kıza sevgili gözüyle bakmam. hatta neredeyse hiçbir kıza sevgili gözüyle bakmam. bu işlerdeki başarısızlığımın önemli sebeplerinden biri de kendi standartlarım. yani öyle her tanıştığı kıza yavşayan, sevgililik hayali kuran biri değilim. ulan resmen efsaneyim gerçekten çok garip.


  • pescador  (05.11.14 18:23:55) 
@pescador


abi günlük hayatta bende öyle ezik ezik takılmıyorum ki. çevremde hep kızlar oldu hepside gayet benimle iyi ilişki içinde arkadaş olarak yani dokunmak etmekten cekinmezler veya sohbet etmekten, okula ilk basladıgımda (o ara nasıl gaz aldıysam) tamamiyle random tansıtıgım kızlarla basbasa yemek yediğim falanda oldu niyetimi net belli ettiğimi düşünerek, bir iki ağırdan satma durumu olunca sogudum bıraktım. bir iki gün sonra ''napıyorsun :)'' diye mesaj aldım ama kovalamadım, şimdi olsa yaparım tabii burada kosturmak gerekiyormus bilmiyordum. yani öyle gercek hayatta süper ezik takılan biri değilim, ama o boyfriend noktasına bir gelemedim işte aq bende. görünmez bir el tutuyor gibi. belki ortalamaya göre hafif asosyalim denilebilir ama asosyal adamlarda buluyor yani, görüyorum.

ayrıca her kıza sevgili gözüyle bakmıyorum seçiciyim :P

ek: ama artık duyuru acmayıda düşünmüyorum zaten merak etme, yeterince kafasını s*ktim herkesin burada millet taşlayacak yakında herkesten özür dilerim. dediğim gibi 1.5 yıla bitiyor zaten, aile mi bulur artık bilemem ama bir an önce evlenip kafam rahat dolasıcam, zaten onlarda cıtlatıyor arada bu mevzuyu.
  • fransızkalanadam  (05.11.14 18:32:47 ~ 18:35:10) 
@tescillimarka, kültürlü olmanın ön şartı "24 saat kitap okumak" mıdır abi? kültürlü insan pes oynayamaz mı? elimde kitap var buluşmaya giderken, kız bana gülerek "ihihihi ben en son cinali okudum heralde ihihihi" diyor, marifetmiş, bu onu sevimli yapıyormuş gibi. iyi bok yedin diyesim geliyor. yani popstar da izlersin, banane yani de hayattaki tek aktivite bu olunca kafa boş oluyor. pescador'a da onu anlatmaya çalışıyorum. modern ve olgun fikirlerin var diye kadınlar senden hoşlanacak sanarsın mesela, ama kadın karşına gelip sana "erkek ddğn brz sevglsni ksknmlı bence :sss" der, neye uğradığını şaşırırsın. dediğim gibi, 5 kitap bile okursan toplumun %90'ına göre daha okumuş birisisin demektir.


  • bugunku antremanda goz dolduran futbolcu  (05.11.14 18:37:47) 
İfşaaa ifşaaa ifşaaaaaaağğğğğğ

Çatlıcam ya :D
  • emirkulu  (05.11.14 18:38:00) 
ben niyeti bozdum, futbolcu'ya yürüycem


  • pescador  (05.11.14 18:45:32) 
çok eğlenceli bi duyuru olmuş bu ya =)

bence sıkıntı şu: senin yürümen lazım pescadorcum, türk kızı gelmez (vurmayın kızlar). oluyodur illaki ilgisini çektiğin birileri ama sen onlara muhtemelen arkadaş gibi yaklaşıyosundur (veya hiç oralı olmuyosundur). kızlar da amaan bu bana bakmıyo yaa deyip gidiyolardır tabii. standartların yüksek kendin de demişsin. ama onları biraz düşürmek lazım, bak sonra 25e doğru hala yalnız oluyorsun hoş olmuyor =). bi de o yaşlarda kızların piç erkek tercih etmesi durumu var ki, ondan söz etmeyeceğim bile.

neyse yani ümitsizliğe kapılma bence. ama gözünü açık tut.
  • bxgx  (05.11.14 18:47:21) 
problem sizde ve ne olduğunu kabul etmiyorsunuz. asıl sorun tamamıyle bertaraf ettiğiniz bi özelliğinizde gizli. kendinizde aramak yerine topluma bok atmak da sizi rahatlatmasın, öyle bir şey yok. dünyanın neresine giderseniz gidin kendinizi de götüreceksiniz oraya.

sorun bilinçaltınızda. sizi çok iyi tanıyan ve zekasına güvendiğiniz birileriyle dertleşip sizi eleştirmelerini isteyebilirsiniz. yine olmazsa profesyonel yardım alabilirsiniz.
  • take me rufee2  (05.11.14 18:49:28) 
Vay be pescador sen yazdikca kendimi goruyorum. Ayni yolun yolcusuyuz. Kendime bakinca tipim super olmasa bile cevremdeki en zeki ve basarili, kulturlu insanlardan biriyim diyebilirim ve normalde böyle konuşmam buraya yazarken gaza geldim yoksa gayet ağırbaşlı ve mütevazıyımdır. Çevrem kız dolu, erkekten çok kız arkadaşım var ama öyle "O konuda barkına ben de dargınım" insanı da olmadım asla. Şimdiye kadar yalnızlık hiç umurumda da olmadı ama artık herkes bir çift olmuşken senin böyle birinin olmaması, bu tarz yalnız olmak koyuyor resmen. Ben de içimdeki bunları şimdiye kadar kimseye anlatmamıştım burda dayanamadım döktüm içimi. Sağolasın bu duyuru için.


  • Haldamir  (05.11.14 18:51:35) 
@take me rufee2, o tip insanlarla sürekli konuşuyorum. çok fazla konuşuyorum. o kadar ki, artık "kardeş seni dinlemekten sıkıldık kusura bakma :((" diyorlar. ben mükemmel birisi olduğumu düşünmüyorum. hatalarım ve eksikliklerim olduğunun da farkındayım. birileri tarafından ilgi veya sevgi görmek için mükemmel olmak gerektiğini düşünmüyorum zaten. ortada bir "hata" veya "eksik" olduğunu düşünmüyorum. ben normal bi' insanım. iyi yönlerim de var kötü yönlerim de var.

benim gibi diğer adamlar ilgi görürken ben neden görmüyorum, merak ettiğim bu. genel olarak kendimi beğeniyorum ki bundan da rahatsızlık duymuyorum, aşırıya kaçmadığı sürece öz sevgi, saygı, güven her zaman iyidir.
  • pescador  (05.11.14 18:53:50) 
özelliğin ne? ne okuyorsun? hangi okuldasın? anan baban iyi ailelerden gelen okumuş insanlar mı? ne iş yapıyorlar? zengin misin? fakir misin? sosyoekonomik ve sosyokültürel düzeyin nedir? boş zamanlarında ne yaparsın? çalıştın mı? tatile nereye gidersin? tüketim alışkanlıkların nasıldır? yabancı dil biliyor musun? nereden giyiniyorsun? çevrende ne tür insanlar var? istanbul türkçesi mi yoksa e yerine èèèè denen türkçe ağızlarından birini mi konuşuyorsun? kendini ne kadar tanıyorsun ki "kızlar gelsin beni beğensin, bende her şey var nerdeyse" diyecek kadar kendine güven sahibisin? hiç samimi olduğun bir veya birkaç kıza "bana 10 üzerinden puan ver" diye sordun mu mesela?


  • mistreated  (05.11.14 18:55:39) 
her kıza sevgili gözüyle bakmıyorum demişsin ya, yanlış, hepsine o gözle bak, direkt niyetini belli et, o zaman tipsizsen bile geliyor kızlar. tek yapman gereken güvenilir biri olduğunu, sapık olmadığını ispatlaman.


  • kafkef  (05.11.14 18:59:43) 
@mistreated, ciddi ciddi cevap vercem,

> nasıl özelliğin ne? robot değilim ki ben. bissürü şey var. sol el baş parmağımı 90 derece yatırabiliyom mesela?

> italyan dili edebiyatı okuyorum. istanbul üniversitesi.

> anamı karıştırma. ailem de gayet kültürlü görgülü insanlar. yalımız falan yok ama iyi insanlar yani.

> zengin değilim. öğrenciyim. çalışıyorum aynı zamanda. 18'ime girdiğim günden beri çalışıyorum.

> tatilde annemin yanına giderim valla. temiz hava var dağ var deniz var güzel ortam. ben de louvre'a gideyim avrupa gezeyim istiyom ama param yok işte.

> tüketim alışkanlıklarım muhteşemdir. marka düşkünlüğüm yoktur. hobilerime, kişisel zevklerime para harcarım. bunun dışında da şahane bir insanımdır. savurgan sayılırım ama işte tüketim düşkünlüğü, marka düşkünlüğü falan yoktur.

> de facto olur, koton olur, lc waikiki olur... belli bi yer yok. baksırlarım seher yıldızı ve atilla marka.

> ileri düzeyde ingilizce, başlangıç seviyesinde italyanca ve almanca biliyorum.

> çevremde güzel insanlar var. açık görüşlü, kültür ve zevk sahibi hoş insanlar. çok azlar ama.

> istanbul türkçesi konuşuyorum.

> hiçbir kıza 10 üzerinden puan ver demedim ama eski sevgililerim ten rengime bayılıyodu. esmerim halbuki pek özel bi olayım da yok. ama sütlü çikolata gibiymişim mmm nefis değil mi?

***

son olarak, ana-babamın eğitim seviyesi ya da bildiğim yabancı diller yüzünden benimle ilgilenecek kız zaten hiç ilgilenmesin. insan kalitesi belirlemek bence bu kadar kolay bir şey değil. ayrıca 50 kez söyledim tekrar söylüyorum: ben sevgili bulmak, ilgi görmek için MUHTEŞEM olunması gerektiğini düşünmüyorum. öyle olsaydı şu an sevgilisi olan 10 kişiden 9'u sap olurdu. hiçbirimiz çok iyi, müthiş özellikli falan değiliz.
  • pescador  (05.11.14 19:05:54) 
İstanbul üni yabancı diller şu vefadaki kampüs değil mi yaa??? İşyerim çok yakn oraya, yarın pusuya yatcam çukulata renkli meisteri görmeye

O değil de sizin kampus çok boktan yerde ya, bina da boktan. İç karartıcı korkunç bir yapı. Ondan sevgilin olmuyo senin
  • emirkulu  (05.11.14 19:13:18) 
@emirkulu, yok bizimki laleli'de. edebiyat fakültesindeyim ben. vefa'da kampüsü var mı ki bizim okulun? ben vefa'ya eminönü'den bile 5-6 durakta gidiyom, bizim kampüsle oranın hiç alakası yok.

@isadora, sen ilişkiye zarar verebilecek şeylerden bahsediyorsun. ciddi bir terk edilme, yarım bırakılma korkum var evet ama bu ilişki başladıktan sonra sıkıntı yaratıyor. karşılıklı oturup konuştuğum, yeni tanıştığım kız bu korkumu görmüyor ki.
  • pescador  (05.11.14 19:14:19 ~ 19:16:21) 
sen kötü giyiniyosun. o markalardan iş çıkmaz. biraz daha topshop pull and bear jack jones zara falan takılmalısın. anadoludan yeni gelmiş öğrenci gibi giyinirsen kızlar sana bakmaz. indirimleri takip et. parasız kızlar genelde kezban olur. aklıbaşında fakir kızı da zengin ve akıllı erkek kapar. biraz daha para bulamadığın sürece pek hoş kızlardan ilgi göremeyeceksin. ten rengi pek açıklayıcı değil bence o ten renginde 500 milyon insan vardır herhalde


  • mistreated  (05.11.14 19:18:24) 
@mistreated, köylü gibi giyinmiyorum abi zaten. gömlek pantolon falan işte yani klasik. ohooo. kusura bakmasınlar valla kız düşürcem diye giyim tarzımı değiştiremem. benden daha kötü giyinen adamlar var. beni böyle sevmeleri lazım. değişeceksem ne esprisi kaldı. herkesin taptığı bir kadına sen tanrıçam desen nooolur, demesen nolur mistreated, heyt be.


  • pescador  (05.11.14 19:20:16) 
Şurda yuvarlak içine aldığım yerde değil mi okulun?

i.imgur.com

2 sene önce kpssye başvurmak için gittiğimde burdaydı valla, sonra değişti mi acaba.
  • emirkulu  (05.11.14 19:22:08) 
@emirkulu, burası yabancı diller bölümü. ben edebiyat fakültesindeyim. burası aynı yerinde midir bilmiyorum ama bizim okulla alakası yok buranın. bizim fakülteyle daha doğrusu.

@isadora, bilmiyorum. çok karışık bir konu. hoşlansınlar istiyorum herhalde sadece yani. basitçe öyle söyleyebilirim. ayrıca şu zamana kadar hep gerçekten birisi karşıma çıktı ve öylelikle gelişti. ben hiç uğraşmadım. ama artık gelmiyo kimse. kendimi çok yaşlı hissediyorum. benden geçti galiba bu işler.
  • pescador  (05.11.14 19:24:41) 
@pescador


giyim kusam bir yere kadar, benim gardrop full dkny, calvin, tommy bir bok değiştirdiği yok. araba falan diyip dururlar sözlükte o da var eee yok? bunlar kriter değil. yani bunları kafana takma sıkıntı baska bir şey. bahtsızlık mı ne bilmiyorum.
  • fransızkalanadam  (05.11.14 19:25:12 ~ 19:25:48) 
İtalyan diyince yabancı dillere bağladım ben halbuki edebiyat fak dimi pardon. Oraya da yakınım sorun değil gelirim :D


  • emirkulu  (05.11.14 19:28:39) 
@take me to rufee


dogru bir nokta olabilir bu söylediğin. zira düşünüyorum da, gercekten caba gösterdiğim bir iki çabada olumsuz durumlar yasamadım, sadece beynimde yankılanan ''bu kız sonra senden sıkılır, ne yapacaksın'' sinyalleri yüzünden bıraktım. açılamıyorum aslında, beynimin kurbanıyım gibi bir şey. belki gerçekten rahat olsam, denesem etsem kaçmak yerine kızlardan olacak, ama yapamıyorum işte kendimi aşamıyorum. pescador sende de belli bir sıkıntı gizli olabilir. onun üstüne gitmek lazım belki de.
  • fransızkalanadam  (05.11.14 19:29:00) 
@fransız, abi gerçekten bu saydıklarının hepsi varsa beni zik ikimizin de gönlü olsun madem :(


  • pescador  (05.11.14 19:29:31) 
@Fransız senin okula arabasız adam giremiyor ki, ferrariyle falan gitcen ki dikkat çekesin :D sen meisterin okula gel bak ne biçim sükse yaparsın


  • emirkulu  (05.11.14 19:30:48) 
de facto, koton, lc waikiki'den giyinmeyi bırak.

biraz daha iyi tasarımlı yerlerden giyin. h&m, levi's, dockers, mavi, mudo, zara gibi yine pahalı olmayan ama daha iyi görünmeni sağlayacak markalar var.

kızlarla "abili, kankalı" konuşma eğer öyle biriysen. nazik ol. geveze olma. soğukkanlı ol ama soğuk olma. saçına başına da özen göster. kızlar kendileri gelirler.
  • m e l t e m  (05.11.14 19:31:03) 
@m e l t e m, giyim dışında dediğin gibi zaten durum. gelmiyolar. ya giyimim de fena değil ki aslında? yani çocuk gibi değil giydiğim şeyler. zaten dikkat ederim ben ne giydiğime falan. dediğim gibi standart gömlek pantolon falan yani. ekstra hoş değil ama ilgi azaltacak bi şey de değil.


  • pescador  (05.11.14 19:33:52) 
@pescador anlamadım demin dediğini?


  • fransızkalanadam  (05.11.14 19:34:59) 
yalnız bu duyuruyu açmadan önce iyi kötü özgüvenim vardı, şimdi tamamen sıfırlandı :(

@fransız, espri yaptım :/
  • pescador  (05.11.14 19:35:07 ~ 19:35:55) 
dediğin markaların standart gömlek ve pantolonları kim giyse iyi göstermiyor, senin giymenle ilgisi yok. biraz seksi giyinmen lazım.


  • m e l t e m  (05.11.14 19:35:37) 
Ciddi bişi dicem aklıma geldi. Beş karış suratla geziyorsunuz genç erkekler hep dikkat ediyorum, güler yüzlü olun az. Somurtkan surat ifadesi negatif intibaya sebep olur.


  • emirkulu  (05.11.14 19:36:12) 
@m e l t e m, dış görünüş elbette önemli. beni kalbim için sevsinler demiyorum. ama popoma başka pantolon geçirdim diye ilgilenecekse kızlar gerçekten ilgilenmesinler ya. pf. yani ilgilensinler ama... öf.


  • pescador  (05.11.14 19:37:23) 
popoya başka pantolon geçirince pantolona bakmayacaklar işte, popoya bakacaklar ama anlatamıyorum. :)


  • m e l t e m  (05.11.14 19:38:38) 
Meltemin dediği o değil. Normalde her gün gördüğün bir kız vardır dikkatini çekmez. Ama bir gün biraz süslenip gelse dikkatini çeker hmm deyip bir süzer bir düşünürsün. Kızların düşüneceği alana girmen için meltemin dedikleri şart.


  • emirkulu  (05.11.14 19:39:45) 
emirkulu sana yazıyo bence, cinsiyetini bilmiyorum ama kız gibi duruyo, ordan yürümeye başlayabilirsin


  • mistreated  (05.11.14 19:41:58) 
@mistreated, emirkulu kız evet. shiranai'ymiş.


  • pescador  (05.11.14 19:45:27) 
Yaş farkı korkunç olduğu için rahatlıkla böyle yazıyorum mistreated için rahat olsun :D meisteri 15inden beri tanırım ulusozlukte ulusalcı yazılar yazarkenden beri hehehe az eksilemedik :P


  • emirkulu  (05.11.14 19:49:06) 
bu pescador olur olmaz sorular sorup duran, össye girmeden gelecek planlaması derdine düşen, hayatı sorgulayan der meister mı? kuzum senin nikin ne zaman değişti ya? ben de diyorum bi spamci gitti öbürü geldi, (afedersin kardeş ben çok duyuru açıp çok cevap yazanlara böyle bakıyorum biraz, emin ol herkes benim gibi düşünmüyordur) benziyo da bunlar, ama çok da sallamadım yani, şimdi çok umursamış gibi göründü, sadece aylar önce bi an her yerde pescador görünce bi kere "ya bi der meister vardı hıı biraz bu ekoldendi ya galiba" deyip geçmiştim.


  • mistreated  (05.11.14 19:54:34) 
pescador sen ben misin? benimde buna benzer açtığım bir duyuru vardı silmiştim.

herneyse ben şunu demek istiyorum. 25 yaşındayım benimde hiç sevgilim olmadı. çevremde kız yok demiyorum aksine var. elim yüzüm düzgün arabam marabam herşeyim var açıkcası ama asıl olay bu değil gerçekten. sevgilisi olsun diye sevgili yapanları görüyorum acınası varlıklar. 1 hafta bile sürmeden ayrılıyor sonra tekrar barışıyorlar zart zurt falan fişman. bundan emin ol kalbin ve aklın "tamam bu kız benim olmalı" diyorsa köpek gibi uğraşmalısın. diğer türlü 5 para etmez bir ilişki yaşarsın.

abi kız var ama benden daha tipsizler bile sevgili yapıyor diyorsan tek şey tip ve para değil. hal, davranışların ve ağzının laf etmeside çok önemli. hep örnek veririm 1.65 boyunda 130 kilo arkadaşım sırf ortamı ve ağzı laf yaptığı için dünyalar güzeli bir kızla çıkıyor aylardır. adam uğraştı, belki obezdi ama ağzı laf yaptı, ortamıda iyiydi hatunu yaptı kızı. bu işler böyle.
  • false pretension  (05.11.14 19:55:10) 
o değilde iyi piyasa yaptın yanlız dışarıyı bilmiyorumda burda gönüllere hitap ediyorsun. özel mesajlara da bak arasıra farkedilmeyebiliyor :) ben atmadım tabi hemcinsiz.

benim birde şöyle bir tespitim var. türk erkekleri olarak karşı cinse o kadar çok asılmışız o kadar çok ego yüklemişiz ki tipsiz dediğin kız bile standartı öyle bir yükseltmiş ki sanırsın hergün kıvançtan kenandan teklif alıyor. gerçekten türk kızlarında biraz fazla kendi standardını bilememe olayı var. atıyorum 10 üzerinden 5se kız sanki 8miş gibi davranıyor. zamanla o kadar çok teklif reddediyor ki hanzonun tekinde alıyor soluğu. dikkat edin eski sevgilisinden hakarete uğramış,yıllarca onun arkasını toplamış hatta dayak yemiş kızlar vardır böyle yaptıklarını ballandıra ballandıra anlatırlar. halbuki bir odunu adam etmeye çalışmıştır. sen bu tipe tam tersi iyi davranırsın o odunun tam tersi olursun ama yine de seni beğenmez. çünkü o kadar çok kavram karmaşası yaşamıştır ki türk kızı hangi ilişkinin sağlıklı olacağını bile kestiremez. düzgün adamı reddeder denyonun tekiyle çıkar ona hayatını adar. ama işte bunda en çok gördüğü her dişi sineğe atlayan türk erkekleri suçlu. hafif güzel olan her kıza atlamak zorunda değiliz arkadaş biraz standardımız olsun bu sebeplerden iki cinste saçmasapan ilişkilerin insanı olup çıkıyor

bu da böyle bir tespitimdir.
  • Wolfware  (05.11.14 20:09:24) 
nefesi edebiyat kokanlar her dem yalnız kalırlar.


  • papillon7  (05.11.14 21:00:58) 
bir de son bir şey eklemek istiyorum. unutma ki büyük bir cogunluk ''piç'' diye tabir edilen, heyecan veren fırlama, hatta ''ayı'' tipleri tercih ediyor. yani sen ben falan biraz mülayim kalıyoruz o adamların yanında. kadın döven öldüren bıcaklayan adamlar tonla götürüyor her gün görüyoruz örneklerini :P

kısaca, biraz piç olmaya bakmak lazım. yapılabilir mi bilemem tabii. tonla insan 25'ten sonra değişiyor işler derler ama gençliğinin çoğu bok gibi geçip gittikten sonra ne anlamı var ki?
  • fransızkalanadam  (05.11.14 21:36:54 ~ 21:38:03) 
kızlara ne kadar eşit, adaletli davranırsanız kaybedersiniz beyler. işin içine mantık girerse yalan olur.

her ne kadar kızlar kadın-erkek eşit falan filan deseler de gerçek hayatta öyle davranılmasını istemezler kendileriyle. maço da olacaksın, karışacaksın da, kısıtlayacaksın da, koruyacaksın da, espiriler şakalar hava da uçuşacak yada bunları yapıyormuş gibi hissettireceksiniz.

o zaman istediğiniz kızı ayarlarsınız. yaş, tip falan hiç önemli olmaz.
  • c1b2k3  (05.11.14 21:41:45) 
Kendini karşındakine yansıtacak kadar anlatamamış olabilirsin, yeterince tanıyamamış olabilirler. Ya da karşındakine zor ve karmaşık bir kişiliğinin olduğu izlenimini uyandırmışsındır. Kız milletinin kendine güveni o yaşlarda henüz oturmamış olabilir, dışarıdan havalı görünüp içeriden hala bir erkekten beklentileri konusunda arayış içinde olabilirler. Gerçek dünyaya çıkalı 5-6 yıl olmuş, yeni yeni tecrübelerini bir kenarda biriktiriyorlar veya biriktirmediler; bir yandan da kafa hızla büyüyor ve değişiyor, dolayısıyla her sene ve her yaş yeni bir arayış ile geliyor. Haliyle kendi içinde arayışta olan bir kız iç dünyasını anlamak için uğraşmaya gerek duyacağı bir insanı istemez, oyun hamuru gibi şekillendirebileceği basit bir insanı isterler. "Off, bu da değilmiş" diyebilmek için. Ya da kişiliği oturmuş biri ile beraber olduğunda, ertesi sene istediğinin o olmadığını anlayabilir çünkü "Ben ne istiyorum" sorusunun sürekli farklı bir cevabı oluşuyor kafada. Bu konuda da deneysel takılırlar. Çevrende böyle kızlardan çoksa (bir kısmı böyle değildir tabii ki), senin de belki şekillendirilebilecek bir yapın yoktur veya deney sırası sana gelmemiştir.


  • aychovsky  (05.11.14 21:52:42 ~ 21:53:52) 
@molkoid, onun kendi sebepleri vardı. neden söylediğini biliyorum. normalde başkası demez. ya da derdi belki bilmiyorum ama demedi.


  • pescador  (06.11.14 07:13:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.