[]

acil yardım!! anasayfam abuk subuk sayfalar oluyo

normalde google chrome kullanıyorum ve anasayfam da google anasayfa. son 2 haftadır falan sürekli ben düzeltiyorum anasayfa kendiliğinden portalsepeti oluyo. 4-5 defa düzelttim. şimdi de netmahal diye bişey olmuş arama yaptırınca da portalsepeti üzerinden yapıyo google.a geçmiyo delirecem. masaüstünde chrome ikonuna sağ tıklayıp uzantıdaki adresini sildim, pc.de aratıp dosyalarını yokettim, regedit yapıp yazdım tüm dosyalarını sildim ama bi tanesi silinmiyo.

name: default type: reg_sz data: value not set yazıyo ve bu dosya silinemiyo. bunu silmediğim için de sağdan soldan bulaşıp anasayfamı değiştirmeye devam ediyo. şu an hala netmahal mesela pc.yi kırcam şimdi hırsımdan.

bunu nasıl düzeltebilirim? acil yardım.

 
virüs o. bende de var. ufak bir google aramasıyla kurtulabilirsin kendisinden lakin ben üşendim, henüz başlamadım o işe.


  • devilred  (04.11.14 22:41:00) 
Trojen yemişsin. Sistem geri yükleme yap?


  • ne nicki be  (04.11.14 22:44:18) 
netmahal için uzmanim.net


portalsepeti için uzmanim.net

bu şekilde kayıt defterinden silinmeğini sürece yapışıp kalıyo hiç bişey fayda etmez
  • GreyFever  (04.11.14 22:48:33) 
Gözün aydin arkadasim:) bende de ayni sorun verdi. AdwCleaner ile çözdüm ben.sistem geri yükleme ise yaramamisti.


  • saklisecilmemis  (04.11.14 23:18:29) 
sistem geri yükleme de yapamıyo zaten bi dosya engelliyo diyo sanırım bu bulaşan dosya engelliyo :/


  • kakamelsokoban  (04.11.14 23:45:08) 
malwarebytes poroğramı çözebilir.

bahsettiğinizi değil ama bir başka ömür törpüsü virüsü silmişti bende. kickass torrentte ful sürümü vardı oradan indirmiştim ben.
  • kuul  (05.11.14 01:06:14 ~ 01:06:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.