[]

hangi tchibo termosu ?

www.tchibo.com.tr

www.tchibo.com.tr

kararsız kaldım. galiba ikinci attığımın içi plastik

 
dostum çıtçıtlı kapak nasıl bir şey bilmiyorum ama çantaya atıp kullanabileceğin bir şey al bence bunun kapağı sadece elde taşımaya uygun gibi. vidalı kapak oluyor benim dediğim galiba. yine de sen bilirsin.


  • biyik  (03.11.14 20:14:25) 
ikincisini mağazada gördüm. baya sağlam gözüküyordu. ama içmesi zor gibi. ortaki çıtçıt aşağı inince, kahve o üste geliyor, oradan içiyorsun.


  • violetsky  (03.11.14 20:27:55) 
Çelik termos. Sıçak şeyleri diğerinden içmek tam bir eziyet. Ayrıca çıtçıtların kauçuğu oluyor ben de hep yatay şekilde çantaya atarım damlama bile olmuyor. Ben starbucks'un desensiz çelik olanını almıştım 2-3 saat sıcak tutuyor. sonraki 2-3 saat de ılık.

edit: inceledim de tekrar bunun çıt çıtı farklıymış bu da sakat. benim dediğim şu
i01.i.aliimg.com

senin koyduklarının delikten sonra plastik olması bir noktada içtikten sonra birkaç damlanın öyle kalmasına neden oluyor.
  • taqster  (03.11.14 20:58:32 ~ 21:04:29) 
www.tchibo.com.tr

ben de bundan var çook memnunum.
  • tuborg yesili  (03.11.14 21:13:45) 
ilk linkteki kadın arabanın içinde ama bulutlara bakıyor?

termostan ne içiyor acaba kendisi.
  • i was me but now he s gone  (04.11.14 08:41:06) 
@i was me aynı şeyi ben sorcaktım ahahaha :) plastik pis pis kokuyo ya, bende tchibonun başka bir termosu var içi plastik, o kokudan kurtaramadım bir türlü. bence çeliğinden alın.


  • emirkulu  (04.11.14 08:54:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.