[]

7 yaşında oğluma keman tavsiyesi

Başlıkta da belirttiğim üzere, 7 yaşında ki oğlum keman çalmaya başlamak istiyor ve ben de ona bir adet hediye edip göndermek. Lakin kemanların da boy boy olduklarını yeni öğrendim.
7 yaşında, 124 cm bir oğlan çocuğuna ne boy keman almak caizdir?
Hangi markalar, kaç liralar aralığında almak makuldür?
Yeni başlayan bir çocuk, kaliteli bir marka ile mi daha iyi bir başlangıç yapar yoksa zaten kısa süre kullanıp yenisine geçecek, sıradan bir ürün de idare eder midir?

 
marka olarak stradivariusa bakmanızı öneririm.


  • Sskywalkeremre  (03.11.14 18:53:18) 
mümkünse bir kaç milyon doların altında markaları tercih ediyorum.
asıl sorunum boy? 1/4, 1/2, 3/4, 4/4, vs..?

  • karubila  (03.11.14 19:10:11 ~ 19:14:02) 
Biz kuzenime valencia aldık 1 yıldan sonra carlovy aldık, carlovy ile devam ediyor. Carlovy'yi hocası el yapımı da yaptırabiliriz demiş ama şimdilik öyle bir şey yapmadık. Daha iyi bir şey olsun derseniz carlovy'nin üst serileri de var veya bende strunal var bence carlovy'den daha güzel sesi. 7 yaş için ölçü tavsiyesi veremem ama öncelikle kimden ders alacaksa çocuğu ona gösterip boy tavsiyesi istemekte fayda var bence, biz kuzenime 3/4 alacaktık ama hoca iri bir çocuk gerek yok tam boy alın dedi, 10 yaşındaydı o zaman.

Bu benim kemanım : www.do-re.com.tr

Şu anda kuzenimin kullandığı carlovy: www.n11.com

Bu da ilk aldığımz valencia: www.n11.com şimdi artmış da o zaman 100 tl ye almıştık bu kemanı.
  • ekaterina  (03.11.14 19:11:11) 
ilk dersine gitsin, sonrasinda hocasina danisin nasil bir keman alalim diye. en saglikli bilgiyi iyi bir hocadan alirsiniz.


  • gerard  (03.11.14 19:38:53) 
burada bir keman öğretmeni vardı. hatta öğrenci de arıyordu. en sağlıklı bilgiyi o verebilir. belki ders de verir.


  • nocturness  (03.11.14 20:59:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.