[]

Dijitürk Çırpınıyor mu?

Mesaj geldi dün gece

"Ayda sadece 5,99 TL üstelik ilk ay Ligtv hediye, 12 ay HD, 6 ay dizi ve yetişkin paketleri size özel fırsat kodu:….Hemen Arayın. 0216 2990473”

La bu kadar iyi! bir kampanya pek gerçekçi gelmedi. Acaba adamlar kan ağlıyor da yoldan geçen adamı mı çelmeye çalışıyorlar?

(Bizimkilerin evinin bölgesinde kablo tv olsa ona geçerdim. Güya İstanbul Libadiye bir de. Neyse ma, bu başka soru konusu :) )

 
lig tv değil ama bu, yalnızca digiturk. tek olayı bir ay bedava lig tv ve 6 ay yetişkin kanalları. digiturk ile lig tv'yi karıştıran çok kişi var da o yüzden belirtmek istedim. ama evet, digiturk çırpınıyor. 4 senedir digiturkplay üyesiyim, ilk kez bu sene yenilemedim. sürekli mail atıyorlar, yeni üyelerden baya avantajlı fiyatlar teklif ettiler kabul etmedim. bu boktan lige para vermek istemedim bu sene.


  • lionel andres  (02.11.14 08:54:52) 
bana guni birlik mesaj atiyorlar. insallah batarlar.

soruna cevap degil ama bence coco cola da batiyor. 2.5 litre 3.75 olmus. neden bu kadar cok fiyat artiriyorlar ki.

gerci bizim isimize geliyor artirsinlar.
  • kutsalbok  (02.11.14 09:08:18 ~ 09:27:35) 
ilk 6 ay 5.99 ama geri kalan aylar 25,99 ve 24 ay taahhüt veriyorsun. normal hd+giriş paketine girsen fiyatı 18,99 tl . Bir de keyif paketi veriyorum demiş, 1 keyif paketi 4 tl normalde 22,99 yapıyor. sana bir de 6 ay yetişkin paketi veriyor, sen kendin alsan örneğin yetişkin paketini 66 tl ödeyecektin 6 ay için. Özetle digiturke giriş paketinden girip bunları satın alsaydın bu kampanyaya göre sadece toplamda 94 tl fazla ödeyecektin, yetişkin paketi almazsan ise 28 tl.

Peki hiç paket almasaydın :) o zaman da toplamda 68 tl az ödeyecektin. Belki de digiturk sana hiç ihtiyacın olmayan paketleri veriyor. Bizimkiler demişsin ailenle oturduğunu düşünüyorum, yetişkin paketini ne yapacaksın ki zaten.
  • ekaterina  (02.11.14 09:43:55) 
ailemle oturmuyorum ama teşekkürler, bence de gereksiz :)


  • jesterdvine  (02.11.14 09:46:47) 
ben digiturk call center da çalıştım. sana bunları yalanla satmamız isteniyor. şöyleki.

doğru mu hatırlıyorum bilmiyorum.
ilk 3 ay: 5,99
sonraki 3 aylar: 25,99
sonra yetişkin paketi filan ücretiyle: 56,99

NEDEN:
-sana "özel" çanak veriyor. 108tl tl tutarında. bedava veriyor. normal çanak aslında ama.. özel diyor..
-receiver veriyor. 400tl tutarında. bedava veriyor.
-kablo veriyor metresi 8tl. bedava veriyor.
-kurulum ücreti 230 tl almıyor.
-Üyelik için sözleşmede normal, taahütsüz ücreti aylık 149,99 diyor. ama taahütsüz paketi yok. taahütle fiyatı kırdık diyor. taahüt bozcam dersen aha bu fiyattan alıyor
-özel kumanda veriyor. kanal değiştiren hemde. 60tl değerinde
-eve hizmetle ayağına getiriyor üyelik kağıtlarını. taksi tutarı+20tl eleman ücreti

üyelikten çıkarsan: çanak, kutu, kablo, kurulum, kumanda, servis parasını geri istiyor. 700 tl tutuyor 3. ay üyelikten çıkarsan. tüketici haklarına gidemiyorsun. 3 ay geçmiş..

verdiği lig tv iki tip:
maçsız lig tv
derbisiz lig tv

bu ikisini veriyor.
maçsız olanda yorumlar vb. var.
------
giriş paketi+tek keyif paketi veriyor. bisikim kanal yok bunlarda.

sorsan şifahen her şeyi yalan atıyorlar. soracaksan. görüşmeleri kaydediyorum diye belirt öyle ara numarayı.

EDİT: ben satış yapmadım. 2 tane yaptım. onlarda üyeydi zaten.
  • ibomiu  (02.11.14 10:00:33 ~ 10:01:18) 
oltanın ucuna yem takmazsan balık avlayamazsın.


  • spankenstein  (02.11.14 17:50:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.