[]

barda çalışırken halloween'de illa ki bir şeyler yapmak

çok çok müşterisi olan bir barda çalışıyorum, yarın halloween ve benim kostümle falan hiç işim olmadığı için ne yapabilirim bilmiyorum. para vermek istemediğim için bugüne kadar bir şey yapmadım ama bugünden sonra ne yapabilirim? şöyle basit sadece kaş göz boyamakla olup bitecek bir fikriniz var mı? kıyafet konusunda da çok seçeneğim yok ama yine pratik bir şeyler varsa bi el atabilirsiniz her türlü.

ek soru: herkes eciş bücüş giyinmişken barda çalışan kızın normal kot-tişört takılması garip olur mu? yani ille de bir şey yapmak zorunda mıyım acaba?

edit: ülke alemagna ve evet burda herkes o tarz etkinliklere katılıyor.

 
makyajla ünlü bi şeylere birilerine benzeme furyası var. becerebilirsen imgur'da bir sürü örneği var. bi kadın rambo olmuş mesela, bi tanesi grumpy cat. yüzüne hangi tip giderse artık


  • icim urperiyor  (30.10.14 23:02:52) 
1 karton koli büyük boy, üst vucudun için kollarında ve boyun yerinde delik aç giy
kafanada kese kağıdı geçir üzgün surat çiz üstüne

en ucuz, en hızlı
  • try again fail again fail better  (30.10.14 23:05:14) 
Çok basit, güzel bi gömlek, bi de kravat tak(kadın için de geçerli bu kıyafet). Bi de şöyle bi maske i00.i.aliimg.com

tamamdır.
  • buff  (30.10.14 23:05:23 ~ 23:06:21) 
arkanıza bi pelerin alın. bi de siyah makyaj. vampir?

edit: şimdi de şunu gördüm.
www.huffingtonpost.com
  • allanpoe  (30.10.14 23:05:36 ~ 23:06:30) 
fredinin kabuslarındaki fredi ol. o bar var ya patlama yapar patlama.


  • namus ninjası  (30.10.14 23:05:43) 
çalıştığın yerden böyle bir bilgi gelmediyse "yarın bayram cicilerinizi giyin" diye, bir şey yapmak zorunda değilsin. ha belki takılan olur kafayı çekip, "ne bu resmiyet" falan diye ama o kısımdan pek emin değilim.

illa bişey yapıcam diyorsan yüzüne bembeyaz pudra sür, simsiyah göz makyajı yap, kırmızı da ruj sür; al sana korkunçlu kadn.
  • baba jo  (30.10.14 23:05:55) 
www.mtv.com
bi "bucket" bi de ucuza "v" maskesi. 2 ayrı karakteri kombo yaparsın.

  • bass solo take one  (30.10.14 23:08:08) 
bu saça takılan taçlara bazı süsler yapıyorlar. şeytan kulakları uzaylı antenleri filan oluyor. böyle bir şey takıp buna uygun makyaj ve altına uygun bir t-shirt giyersen süper olur.


  • mea maxima culpa  (30.10.14 23:08:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.