[]

bition ve ihtiva ettiği tipler

garip değil mi lan?

"... .. .. cooooooo111111111111111hehehhehehhe"
bunu yazıyor adam ve çokomik olduğunu düşünüyor ve insanlardan bu forse memi olumlu karşılayanlar hatta taklit edenler oluyor.
bitiona bu tarz yorum girenler, mal mısınız?

bi de bu saçma sitede worksafe paylaşımlarımız neden 10 saat yayına girmeden duruyor?

bi de neden göt gamzeleri görünen adamın fotosu diğer kategorisinde ana sayfada çıkarken benim tüysüz pürüzsüz cillop sırtım (sevgi ptrcıı kategorisindeyken) ana sayada çıkmıyor?
aşırı seksi falan olduğumdan mı?

bition amele kaynıyor. ne pis alt kültür oluşturmuşsunuz. buyrun savunun kendinizi.

 
psikolojik sorunlu bir arkadaş o. buralarda da çok var onlardan.


  • widee  (30.10.14 20:05:59) 
garip ve daha çok malca bence. kendilerince bir grup oluşturmuşlar ve kendilerini farklı görüyorlar(sanıyorlar) anladıgım kadarıyla. aynı olay duyuruda da var aslında ama burası daha çok diyaloga dayalı oldugu için çok belli olmuyor.


  • nun  (30.10.14 20:06:14) 
bition'daki insanlarin %90'i hayatlarini orada gecirir ve kendi aralarinda anlamsiz aptalca geyikler yaparlar. buna kizlari dahil etmeye calisip numaralarini alip bulusmaya calisirlar falan.
bunu yaparken aslinda "sakaciktan" yapiyorlarmis gibi davranirlar fakat alttan alttan isterler de. boylece reddedildiklerinde "yav geyik yapiyordum ben" deme opsiyonlari olur.

  • bohr atom modeli  (30.10.14 20:08:14) 
Kendi icinde kendince eglenen insanlara hakaretler edip kendinizi savunun demek ordan cok seckin bir davranis gibi gorunuyor sanirim, yazik vallahi ne kadar bos


  • sirena  (30.10.14 20:09:14) 
bunu yapan tek kişi mi?
bilmyordum. bana yayılmış bi forced meme denemesi gibi geldi.

ayrıca, duyuru arada birbirine halleniyor falan ama bition kadar leş olma ihtimali sıfır. burası iyi, daha da gitmem oraya.
  • namus ninjası  (30.10.14 20:11:31) 
sirena, komik değiller, hiç. geyik de kısır.


  • namus ninjası  (30.10.14 20:12:39) 
2 bira çak anlarsın :/


  • ron dennis  (30.10.14 20:14:32) 
hayatımda bition kadar gerzek bir ortam görmedim. zaten kendisini de bu sebepten ötürü çok görmedim. hiç ilgilenmiyorum. sen de takma boşver.


  • pescador  (30.10.14 20:16:26) 
ron, ikinci baltika 7 bitiyor, bakalım. belki 9 lazımdı. emin değilim. belki çaça çakmalı.


  • namus ninjası  (30.10.14 20:16:41) 
pesca daha gitmicem zaten. sözlüğe de bkz verip içine etmek için giriyorum sadece. duyrudur benim yurdum. 3 feyk var. kovulsak da yedeği hazır. raadım.


  • namus ninjası  (30.10.14 20:17:55) 
fuckbuddy aranıyor ilanlarının fotoğraflısı, pek takılmamak lazım. geyik meyik hikaye çoğunluk sex peşinde.


  • halitkin  (30.10.14 20:18:25 ~ 20:18:39) 
%89.78 kızlar ego, erkekler kız peşinde.

istisnaları hariç.
  • neferkitty  (30.10.14 20:20:08 ~ 20:20:24) 
şu an cevabımı almış gibiyim... de zeta, yaa, niye öyle dedin ki yaaa...


  • namus ninjası  (30.10.14 20:23:15) 
yaa şimdi özeleştiri, ben de öyle fotoğraf yolladım, bi sözlük muhabbetine istinaden ama yani arkam dönük olduğu halde göbekli olduğumu anladılar falan, ne güzel orda muhabbet döndüydü.
tamam ben de çok iyi katkı sağlayamam, çok manalı paylaşımlar, özgün içerikler falan da çıkmaz. ama en azından altında geyiğini yaptığımız bi image board tarzı vasat üstü tipler olsa ben de lurker denen cins kullanıcılardan olsam.

yok hayır adamlar defaatle yazıyor aynı kısır yorumları. seviyeyi yükselteyim diyorum çeştlilik olsun diyorum, ama ben de açılamıyorum. ben de aynı saçmalıkları yolluyorum. neyse yaa. özeleştiri bitti(on).
  • namus ninjası  (30.10.14 20:30:05) 
Bitionda bildiğin kankacılık hüküm sürüyor. Maymundan hallice bir fotoğraf koysa biri, kankası "çok tatlığğğğğğğğğ, inanılmaaağğğzzz" diyor. Hakikaten saçma sapan bir ortam.
Komik zati değiller, eğlenceli hiç ama hiç değiller. Keşke ölseler.

(Bir adamı tenzih ediyorum çünkü sanırım ciddi ciddi aşık oldum kendisine.
Samimiyeti ilerletip onu da çekip alıcam o salak ortamdan acilen.)
  • teoridefeminist pratiktegeysa  (30.10.14 20:51:46) 
reklam kokan hareketler bunlar.


  • fukka  (30.10.14 21:03:02) 
ne reklamı be fukka. aha bak şimdi siliyorum o bition şeylerini. ayrıca göbek diyorum. bildiğin göbek. reklamlık tarafı yok. görmüşsündür.
6 ay oldu bisikletten uzağım. iyice saldık.

  • namus ninjası  (30.10.14 21:10:14) 
sacma olabilir ama bu kotu degil ki? kendine sanal alemde bir kimlik edinmiş onu oynuyor ve egleniyor kendince, hatta bazen eglendiriyor.

senin buralari ne kadar ciddiye aldigin ile alakali bir durumdur dusuncelerini belirleyen. adam icin stres atma yeri belli ki. oyle olsa da olmasa da banane zaten. cokta seyyapmamak lazim.
  • cursed  (30.10.14 21:50:24) 
cursed, tamam biraz yumuşadım.
bana kalsa her yer anonim olmalı. hiçbir üretimin üstünde isim yazmamalı. hayaller paris gerçekler eminönü tabii. reaktifleşiyorum ama gerçekten geyiğe ihtiyacım var. o sebepten. beklentim var evet. üst üste binen git gide coşan taşkınlaşan bi alt kültür bekliyorum. öyle mal gibi bekliyorum. ama o alt kültür gelmiyor kolay kolay.
saçmalığını geçtim bu kötü. bu copypasta. gavur boardlarda bulamazsın. bizde neee yok?
  • namus ninjası  (30.10.14 22:07:30) 
muhabbetin içine dahil ol(a)madığınızda gerçekten çok aptalca gözüküyor. bition'a ilk girdiğimde ben de benzer bir hissiyata kapılmşıtım. hatta bununla alakalı birkaç entry bile yazmıştım ama sonradan silmiş olabilirim. tabi bition'daki muhabbetin seyri zaman zaman kimlik değiştiriyor. orada takılmayı akıl edenlerin muhabbet kalitesiyle alakalı bir durum. ve tabi ki sizin bu muhabbeti ne kadar çekici bulduğunuzla alakalı. misal author'un faal olduğu zamanlarda (ki 2008-2009 gibi oluyor) baya şenlikli bir ortam varmış. tabi tek sebep onun orda olması değil. ona malzeme verecek ve etrafta muhabbeti şenlendirecek başka adamlar da lazım. öyle muhabbet ki bazıları aynı fotonun altında 3 yıl falan sürmüş düşünün.

ondan sonra benim orada olduğum zamanlarda şahit olduğum paqho-ticani-zortlak,ex12trem (böyle değil de tam hatırlayamadım)-upuzun hint fakiri vs vs'nin bir muhabbetleri vardı ki sadece dışarıdan izlemek bile keyifliydi bazen.(en azından benim için) mesela okan ve serhat (yani paqho ve şimdiki nickiyle s parsadan) hayatları geyik adamlardır. kafanız uyuşursa ve goygoya vaktiniz varsa saatlerce saatlerce muhabbet edersiniz. e haliyle orada yazarken kimseye karşı bir sorumlulukları da olmadığı için kendi kendilerine takılıyorlar. araya karışırsanız da tadından yenmediği zamanlar oluyor. bir de etraftan tuz biber namına başkaları da muhabbete dahil olduğunda ciddi bağımlılık yapabiliyor. ama sadece izliyorsanız genelde sinir bozucu oluyor.

alper ise (işte o ehehehe diyen adam. yani anti silence. bir de aysel gurel diye nicki var) benim de hiç ısınamadığım birisi. tanıyanlar baya geyik olduğunu söylüyor ama gerçek hayatta yalnızca "iki bira çek, amaç ne cooo ehehe111" falan diye dolanmıyordur heralde.

beyleyken beyle arkadaşlar.

edit: bir de şimdiki zamana ekleme yapayım. mesela geçen yaz falan ben de çok takılıyordum ama artık benim de giresim gelmiyor. bana da şimdiki muhabbet bayık geliyor. sürekli orada olan birkaç kız var. kanım onlara pek ısınmadı açıkçası.
  • kuul  (30.10.14 23:21:22 ~ 23:24:09) 
şu sözlükte en büyük pişmanlığım 2006da eli yüzü düzgün 10 entry girmemekti zaten. author gitti, dengizik, lagrima, airlangga.
ext12eme zaten içimde yaradır.

ama bition potansiyelinin çok altında çalışıyor. yani karikatür dergisi al, ilk hafta yadırgar 1 ay sonra anıra anıra gülersin ama bition benim için bildiğin ceset. ölüp gitmiş bi potansiyel. 1 senedir giriyorum ama hala bi bok anlamıyorum.
  • namus ninjası  (30.10.14 23:34:59) 
dostum s parsadan'ı takibe al. kendi aleminde yazmaya başladı mı iyi oluyor. aradan zortlak gelip eşlik ediyor, ortam şenleniyor falan. paqho da iyidir ama bayadır gelmiyor bition'a. daha çok facebook'ta bir grup var orada olduğuna dair rivayet var.


  • kuul  (30.10.14 23:43:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.