[]

pkk'nın son saldırıları (maskeliler)

şimdi bu şekilde anılıyor, maskeliler..
maskeli 3 kişi 5 kişi vs vs.
bu maskelilerin olayı ne?
3 askerin şehit edildiği zamanda pkk olayı kabullenmemiş filan diye duydum.
yeni yaratılan bi grup mu bu?

 
apo'ya imralı denmesi ile aynı şey. hükümet güdümlü medya pkk'yı halka masum göstermeye çalışıyor.


  • bira sisesi kapagi  (30.10.14 10:18:26) 
Pkk ile iclerinde bulunupta sakinligini koruyamayan ve orguye uymayan bir grup oldugunu dusunuyorum kendi aralarinda planlanmis olabilir.tabi pkk nin yalanlamasi yalanda olabilir .


  • bluebey  (30.10.14 10:21:27) 
pkk gerceklestirdigi saldirilari ustlendi, kritik donemlerde bile boyleydi bu.

simdi pyd/ypg sayesinde uluslararasi alanda pkk'nin de mesruiyeti artarken boyle sacma sapan bir sekilde, alisveris yapan, ailesinin yaninda olan, sivil giyimli askerleri oldurmek pkk'nin yapacagi en son sey olur. kendi ayagina sikmak olur bu.

kendi ulkesine 8 tane fuze attirmayi, savas cikarmayi, isid'i ve bilimum sunni teroristleri desteklemeyi, tirlarla silah gondermeyi goze alabilen insanlar su anda ulkenin basinda. en buyuk supheli bunlar ve destekledikleir sunni hilafet heveslileri bence.
  • nawres  (30.10.14 10:34:07) 
pkk ustelnmedi ama yine de dallanmalarindan budaklanmalarindan olabilir. bir de aklima bunu pkk yapti gibi gostererek kendisine kar birakabilecek gizli bi orgut olabilir o yuzden emin degilim sahsen.
sadece 3+1 sehidimize uzuluyorum

  • jedilance  (30.10.14 11:10:51) 
pkk'nın içinde bir sürü yapılanma var aslında, biz pkk diyip geçiyoruz. büyükleri hdp,hpg,kck,ypg,ydp,pjak vs vs vs. bu maskeliler de onlardan kendi inisiyatifiyle harekete geçmiş, daha küçük bir parçası sanırım.

biliyorsunuzdur ypg-h yakın zamanda güneydoğu'da asker ve polislere sokağa çıkma yasağı ilanı bile etti. sanırım ondan vuruyorlar. yine yanılmıyorsam fuatavni, cemaatçi polislerin hedef alındığını hatta bir liste verildiğini bile söyledi.

kim yaptıysa, kim yaptırdıysa hepsinin allah belasını versin.
  • repins  (30.10.14 11:57:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.