[]

Otostopçunun Galaksi Rehberi

Bir önceki duyurumda haberini verdiğim kampanyadan faydalanarak bu kitabı almak istiyorum. Bir süredir hep almak ve okumak istemiştim. 5 ciltliymiş zaten => www.dr.com.tr

Anladığım kadarıyla seri olan bir kitap. Öncesi ve sonrasında dikkat etmem, almam gereken başka bir kitap var mı diye okuyan arkadaşlara sormak istedim. Başlı başına Otostopçunun Galaksi Rehberi zaten bu 5li setten mi oluşuyor?


 
Evet. Tek tek bulursan okuması daha kolay olur. Beşi bir arada versiyonunu tavsiye etmiyorum.


  • watanabe san  (28.10.14 21:47:51) 
Hayır yok. Ama ben ciltlisini almamanı öneriyorum. Tek tek al. Çünkü okuması işkence oluyor. Hani normal okumuşsundur sonra ciltli alırsın kütüphanede dursun diye ama ciltli okumak çok zor. Kuran boyutlarında bi' kitap ediyor bu arada.


  • ay nov kung fu  (28.10.14 21:48:37) 
burda 6 diyor: en.wikipedia.org

2008 de bir tane daha yazılmış.
  • absel  (28.10.14 21:51:09) 
bi de 6. kitap var eski yayınevinin baastığı. kuşkucu somon mu neydi adı.
bbc dizisini bul izle hacı.

  • namus ninjası  (28.10.14 21:51:43) 
2008'de bi' tane daha yazılamaz çünkü Douglas Adams yaşamıyor. Ama belki ekstradır bilmiyorum.


  • ay nov kung fu  (28.10.14 21:53:20) 
orjinal seri 5 kitap, tek tek alip okumak en iyisi. mümkünse ingilizcesinden oku, türkcesinden okuma.


  • atmaca.ged  (28.10.14 22:03:41) 
bu baskıyı okumak gerçekten zor, tek tek+1


  • paltar yuyan masin  (28.10.14 22:04:36) 
kitabın kalınlığını görmüştüm. okuma anlamında zor olabilir, haklısınız da kütüphanemde bulunsun istemiştim. o yüzden zaten odamda başucu kitabı olur, o şekilde okurum diye düşünüyordum. çok mu polyannayım? :P


  • dessy  (28.10.14 22:07:34) 
Cidden okunmuyor. Kardeşim aldı, ona da alma demiştim aldı. Sonra pes etti tek tek okudu okulun kütüphanesinden alıp. şadkşaldka


  • ay nov kung fu  (28.10.14 22:09:55) 
Eveli sene ben de idefix'in kampanyasından almıştım set halinde ciltli olandan.
Söylendiği gibi kalın; yolda, metroda okunmaz ama masada, kanepede, yatakta vs okuyayım derseniz öyle çok da sıkıntı olmuyor. 5'i bir yerde halini sevdim açıkçası ben. Arada rastgele ayrı ayrı kitaplardan sayfalar seçip art arda okuyarak eğleniyorum falan ashahsah.

  • oranjlaturanj  (28.10.14 22:37:34) 
Eoin Coffler'ın devam niteliğinde yazdığı "and another thing" diye bir roman daha var. O da dahil edilmiş olabilir altılıya. Zira aynı üslupla ve espri anlayışıyla yazılmış.

Kuşkucu Somon Douglas Adams'ın notlarından, onunla ilgili anekdotlardan vs oluşuyordu yanılmıyorsam, bir başka OGR kitabı değildi yani tam anlamıyla.
  • sopiro  (28.10.14 22:48:41) 
ciltli aldim ciltli okudum. kabalcidan tüyapta cok ucuza almistim son gün. cok memnunum. disari götürülmez, evde ama yataga serilip saatlerce okunur cok da zevkle okunur.

orijinal seri 5 kitap, sonra oglunun mu ne, dna'nin notlarindan toplayip cikardigi 6. kitap var kuskucu somon diye. radyo kayitlari ve kalan notlardan 7. bir tane gelecegi söyleniyordu senelerdir takip etmedim akibetini bilmiyorum.

radyo kayitlari ve film kitaptan bayagi bagimsiz detaylar yönünden. somon da bagimsiz zaten.

------Spoiler gibi ama degil ---------

ebedi dumura ugraticinin ve daha bir cok seyin olmadigi film gene de cok hos. ama kitabin yeri ayridir bende. özellikle sürekli reenkarne olan saksinin akibetini ögrenmek icin dahi o bes kitap yalanip yutulur.

-----------spoiler gibi ama degil--------
  • wiillii  (28.10.14 23:48:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.