[]

Bu kadar basit mi bu iş ?

Geçen bir kızdan bir tanışma hikayesi dinledim.

Oğlan kızı bir etkinlikle alakalı soru sormak bahanesiyle facebook tan ekleyip konuşuyorlar. (Aynı üniversitedeler) 2. gün oğlan kızı bir kafede görüp gidip yanına oturuyor ve sohbete başlıyorlar. Bir kaç gün geçtikten sonra gayet samimi ve neredeyse sevgili modundalar.

Kıza göre sevgili değiller ama aralarındaki ilişki ne tam olarak açıklayamıyor.
Ama dışarıdan bakıldığında sevgili oldukları anlaşılıyor ve bu sebeple çevreden sık sık sevgili misiniz soruları geliyor. İkisi de bu sorulardan bunalıyor ve o gün boyunca birbirlerinden olabildiğince uzak duruyorlar.

Şimdi sorum şu :
1-Sizce bunlar sevgili mi ?
2- Bu oğlan bu kızı bu şekilde nasıl kandırmayı başardı bu iş bu kadar basit mi yani ?

 
oğlan niye kızı kandırmış oluyor ki. kız da çocuktan hoşlanmış işte yakınlaşmışlar. bu kadar basit evet.


  • mayaa  (28.10.14 20:27:49) 
sana ne? cok faydali bir sorudur, ara sira kendinize sorunuz.


  • atmaca.ged  (28.10.14 20:31:22) 
kandırma falan yok ki yetişkin iki insan bunlar istedikleri gibi takılmışlar. belki sevgili de olurlar.


  • rock n roll  (28.10.14 20:34:35) 
Dili kullanmayı bilirsen olur.


  • cetoxim  (28.10.14 20:44:10) 
senin kafandaki ne onu merak ettim ben, gayet olağan bir tanışma hikayesi yani bu.


  • maharaja  (28.10.14 20:45:00) 
(bkz: bir arkadaşım ekolü)

Evet basit, en azından öyle olmalı. Lakin ben de o yaşlardaki bir hanımkızken karşımdaki gelsin önce niyetini belli etsin derdim, lakin öyle de yakınlaşmak zor oluyor. Böyle gelişmesi daha iyi ve daha kolay. Ulaşılabilir olunca ucuz olmuyorsun, en azından aklı başında erkekler için. Burası Türkiye, babet giydiğimiz için bile orospu ilan edilebiliyoruz. Sen kendin ol.
  • emirkulu  (28.10.14 20:48:39) 
Orda ki kandırma tavlama anlamında kullanıldı aldatma anlamında değil :)

sana ne diye arkadaş merak ettim sordum ayıp mı yani ne yaparlarsa yapsınlar
  • top_secret  (28.10.14 20:50:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.