[]

Saçımı boyatmak istiyorum ama

Daha önce hiç boyatmadım saçlarımı. açık kumral yaptırmak istiyorum. avrupa yakasında -özellikle beşiktaş civarı- önerebileceğiniz bir kuaför var mı?


bir de sert bir geçiş mi olur? (saçlarımın şimdiki hali ekte)

bir de açmak için çok yıpratırlar mı saçlarımı?

hiç ellemesem mi? ince telli saçlarım, boyatayım derken saçlarımdan olmam değil mi?

 
Nişantaşı Makas. Ombre yaptırmanı tavsiye ederim. Çok başarılı işler yapıyorlar.


  • broken minded  (28.10.14 13:44:00) 
çevremdeki herkes saçmalama saç rengin çok güzel diye itiraz ediyor. beyaz falan yok, sadece sıkıldım sanırım. ondan kafam karıştı benim de, bir de buraya sorayım dedim.

@broken minded; ombre görsellerine baktım da, tek renk istiyorum ben. uç farklı üst farklı istemiyorum.
  • vesna  (28.10.14 13:51:44) 
yazık


  • sperm mail  (28.10.14 13:59:12) 
beyazlamadı falansa bence de boyatma çoğu kıza doğal saç rengi daha çok yakışıyor benim görüşüm.

bi de normal bi fotonu koysan daha iyi bi yorum yapılır sanırım ten rengine göre falan nedir bu ifşa olma korkusu yahu :)
  • high hopes of the sozluk  (28.10.14 14:03:48) 
Beğeni, görüntü falan değil derdim. öyle bir kaygım yok. sadece sıkıldım. ama hem çevremdekiler hem de burada sizler böyle söyleyince iyice ikilemde kaldım.

neyse, ben biraz daha düşüneyim en iyisi.
  • vesna  (28.10.14 14:03:52) 
Ya bir boyaya bu kadar anlam yüklenmesin lütfen, bana sorarsan da saçlarını boyatanlar özgüvenli o zaman diyeyim ne alaası var tamamen bağımsız şeyler. Nolacak boyat gitsin beğenmedin mi, orjinal rengine de boyarlar geri. Saç rengin boyayla yakalanacak bir renk, küllü kumral falan olsaydın bi daha düşün derdim çünkü yapamıyorlar onu ama yapılacak bir renk saçın boyat biraz değişiklik olur. İnsanlar çok fena ya şimdi boyatınca aaa çok güzel olmuşsun diyecek o boyatma diyenler, koyu saç resmi gösteriyordu çok tatlı olmuşsun cnmmm olcak etrafın. Kimsenin fikrini ciddiye almayacaksın böyle işlerde canın boyatmak mı istiyor boyat, bu kadar net.

Not: Boyanın masumiyetle veya özgüvenle alakası var demeyin artık rica ediyorum.
  • ekaterina  (28.10.14 14:30:28) 
istiyorsan boyat tabi de saçlarındaki eski canlılığı parlaklığı filan bekleme. açıcı kullanılan her boya saçı yıpratır, bu da şekillendirmeyle daha fazla zaman harcayacağın anlamına gelir.


  • physcos physcos  (28.10.14 15:26:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.