[]

Evde fare var

Ufak bir şey. Odadaydı nasıl geçtiyse salona geçmiş. 2 gündür salonda. Salonun farklı yerlerine 5 tane karton üzerine peynir ve fare yapışkanı sürdük. Yakalanmıyor şerefsiz. Nasıl yakalarız. Psikolojimizi bozdu




 
bizim eve de girmişti bundan bi tane. ortalığı talan edip bulamadık, hatta hayal gördüğümü dahi düşündü evdekiler. bizim kurtuluş yöntemimiz aşırı temiz oldu yalnız. aynı gün çamaşır makinesine attığımız örtülerin tekinin içindeymiş hayvan, makinede ölmüş doğal olarak. yine de bu yöntemi tavsiye etmiyorum.

bulunmak istemeyince bulunmuyor o namussuzlar. diyeceğim bu.
  • devilred  (23.10.14 02:54:34) 
odanın kapı girişine boydan boya o yapışkanlı kartondan koyun, bi de karton ayakkabi kutusu gibi olsun üzeri jelatinli olsun, yapistirici koktugu için üzerine ne koyarsaniz koyun gelmezler


  • c ile degil j ile  (23.10.14 03:19:32) 
eve kedi salın.


  • kedidir o kedi  (23.10.14 03:29:53) 
unun içine alçı karıştırıp muhtelif yerlere bırakın.
ne kadar una ne kadar alçı konulacak bilmiyorum. çalışma prensibi; alçı kokusuz ve ıslanınca katılaşıyor. farecik unu yiyecek, alçı sindirim sırasında taşlaşacak.
ya ben ratatoille'den sonra farelere, roboroach sonrası hamamböceklerine iyice kıyamaz oldum. valla üzülüyorum, o fare de sizin sağlığınıza epeyce zarar verebilir, mecbur def edilecek.
  • hayat aklini konusacak bir filozof uret  (23.10.14 07:40:14) 
kedi de yakalamıyor. çok uğraştı en sonunda kaçtı gitti. kartonları uygularken elinize eldiven giyin. peynire dokunmayın. ancak karınları acıkınca ortaya çıkıyorlar ki 10 günü bulur bu. ortada yiyecek su bırakmayın. acıksın karnı. bir liralık kapanlarla yakaladım ben. ayrıca bu piçler peynirden çok un, çikolata, bisküvi, vs şeyleri seviyorlar. tavuk derisi de öneren olmuş ocakta çevirip kokutun ortalığı


  • mr fusion  (23.10.14 09:23:42) 
Peynir yerine sucukla deneyin şansınızı.


  • archely  (23.10.14 09:29:53) 
bozulmuş salamı çok seviyorlar. deli atıyor salamı yiyeceğim diye.


  • fallthepieces  (23.10.14 09:30:56) 
Zehirli yem alacaksin eczaneden.


  • delifaruk  (23.10.14 09:47:42) 
fare-peynir geyiği, çizgi filmlerden çıkmış olsa gerek. o dediğiniz minik farenin ennn sevdiği yiyecek, yer fıstığı. çükületaya ve toz şekere de bayılıyo namıssız. paketin dibini deler ve sömürür. 'Lan noolacak? Alt tarafı bi gram çükületa yiyo, başımızın gözümüzün sadakası olsun!' düşüncesi güzel de, koloni haline geldiklerinde, işin tadı kaçıyo.
fare heywanı sonnn derece zekidir. beni geçer mesela. yapışkan kartona yapışması için, önce warfarinle gafayı buldurmanız lâzım. ayık gafaynan, etrafından dolanır, yapışmaz.
1 liralık kapanlarla da, sadece 1 tanesini yakalayabilirsiniz. Eğer 1'den fazla fare varsa, kapana kurban gideni görüp öğreniyolar kanmamayı.
  • compadrito  (23.10.14 10:38:12) 
Kapan +1. Güzelce kur, aman eline dikkat et, kurduktan sonra bir kez dene, sopayla uzaktan hafiften dürt bakalım doğru kurabildinmi. Ayrıca kapanı kurmadan önce eline eldiven tak, peynir veya sucuk koyacaksan onu da eldivenle yerleştir. Fareler kokunu alıp tuzağı algılayabiliyormuş.


  • Tutkun  (23.10.14 10:59:02) 
ne yaparsan yap eldivenle yap. bu çok önemli çünkü kokun sinerse gelmez(ler).


  • justathought  (23.10.14 21:47:03) 
Bunu dene istersen.. www.bulabilirim.com


  • white35  (08.11.14 13:29:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.