[]

Kızlar neden erkeklere teklif etmiyorsunuz?

Samimi bir soru soracağım, bir erkek ile birbirinize bakıyorsunuz ama erkek gelip sizinle konuşamıyor, sizi erkekle konuşmaktan ve ilk adımı atmaktan alıkoyan şey nedir? O erkek hiç sizinle konuşmaya gelmezse siz de onunla konuşmaya gitmez misiniz?




 
ben giderim, konuşurum gayet. ilk adımı atmaktan korkmuyorum. ama genelde siz böyle yapan kızlara kezban ya da kaşar muamelesi yapıyorsunuz.


  • nilmiye  (22.10.14 09:45:00) 
niye gelsinler oğlum peşlerinde koşan yüzbin tane erkek var zaten. bugün hoşlandığım hatunun sevgilisi olduğunu öğrendim zaten sinirliyim, şunu bil ki çok uç bir tip değilsen yok öyle bir lüks. YOK. hiçbiri boşta bile değil ki k*duğumun memleketinde.


  • fransızkalanadam  (22.10.14 09:45:42) 
ben daima gidip konuşurum. çok çekingen bi insan olmadığımı gören karşı tarafa da bu rahatlığı aşılayabilirsin bu şekilde.

genelde kızlar yhaaaa gidemem beeeeeen ne diyceeeeeeem diye düşünüyorlar bi de işte tipik toplum baskısı kız gitmez vs. kızlar unutur içinde saklar ama gitmezler genelde.
  • exist is pretty  (22.10.14 09:47:56) 
konuştuğun anda tüm değerinin sıfırlandığını düşün, bu durumda niye gidip konuşursun ki. yapım gereği çenem durmaz, gider konuşurum. senelerce peşimde dolaşan, her hareketiyle benden hoşlandığını belli eden adama en sonunda ben söyledim hoşlandığımı, adam cevap bile vermemişti. o andan itibaren tüm tavrı değişti, küçük dağları ben yarattım moduna girdi.

bu dediğim bir kere de olmadı. iki hatadan sonra ders alan zeki bir insan olmadığımdan "ama diğeri saçma bir insan diye bu niye aynı olsun ki?" dedim.

nasıl bir psikolojiye giriyorsunuz bilmiyorum, ama bir yerlere davet edince, hoşlandığınız kişi gelip sizinle konuşunca, çoğu erkekte o kadını artık sıradan görme durumu ortaya çıkıyor. belli ki yüzyıllardır da bu durum aynı, çözebileceğimiz bir şey yok.
  • pokerface  (22.10.14 10:01:21) 
izmir de kızlar teklif ediyo :D Dün laf atıyorlardı hatta kıbrıs şehitlerinde bana :D


  • john  (22.10.14 10:01:45) 
türkiye'de bir kızın uzun uzun bakması başlı başına bir sinyalken gidip senin konuşman lazım.

imza: kimseyle bakışmayan kezban kadın
  • neferkitty  (22.10.14 10:05:30) 
Belli bir yaştan sonra kimse kimseye teklif etmek zorunda kalmıyor. Zaten konuşmaları ve hareletlerinden anlıyorsun ve sen de zaten kendini belli edecek şekilde davranmış oluyorsun.Arada teklifimsi cümleler oluyor ama zaten konuşa konuşa oraya çok yumuşak bir geçiş yaptığın için fark bile etmiyorsun, o teklifimsi cümlelere kadar birçok şey çoktan anlaşılmış oluyor. Teklif kavramı olmadan başlıyor bir şeyler. Yanisi buralarda erkekler de teklif etmiyor. İşin iyi yanı ortada yıldönümü gibi şeyler de olmuyor teklif olmadığından, "Aman, tarihi unuttum" stresi olmuyor. Her gün özel zaten.

Eğer işleyiş böyle olmamışsa, doğal yollardan birbirimize yaklaşmamışsak, yollarda gördüğüm ve selam sabahımın olmadığı biriyse zaten "Hey, ben senden hoşlanıyorum" diye gitmem. Adamı tanımıyorum, belki ağzını açtığında ve iki cümle kurduğunda pişman olacağım. Selam veririm en fazla. Öyle öyle konuşma başlar zaten. Sonra işler ya yukarıdaki paragraftaki gibi gelişir ya da konuşunca birbirimizden farklı olduğumuzu anlar ve vazgeçeriz.

Ama teklifli bir dünyada yaşasaydım, teklif etmekten çok da çekinmezdim. Açıldım diye gözünden düşeceğim bir adamsa, uygunsuz yakıştırmalar yapacaksa zaten birlikte olmayayım onunla. İsabet olmuş olur.
  • aychovsky  (22.10.14 10:12:26 ~ 10:18:25) 
Türk erkeği de Kezbanlık konusunda Türk kızlarından geri kalmıyor, o nedenle olabilir. Yani en ufak bir etkileşimde "Güldü, verecek" durumu oluyor. Haliyle bu da uzak tutuyor olabilir.


  • angelus  (22.10.14 10:13:04) 
Erkegin tanışması lazım. Kiz da tanisabilir pekala ama o zaman erkegin ayarlari bozuluyor, tepeden bakmaya başlıyor. O sebeplen erkek tanismali, isin usulü oyle.


  • mandalina kokusu  (22.10.14 10:13:25) 
izmir'deyken bana da laf atıyorlardı, şimdi hiç yok :( yaşlanmış da olabilirim tabii. çıtır değilim artık.

gitmezler panpa, iyi de ederler, kezbana alışmışız biz, kız gidip konuşunca da değeri düşer kızın, bokumuz değerlenir, kıçımız kalkar.
  • [silinmiş]  (22.10.14 10:15:14 ~ 10:15:28) 
Bakis acilari degismesi lazim, kadinlarda da erkeklerde de.


  • delifaruk  (22.10.14 10:22:54) 
türk erkeğinden uzak duracaksın abi, ne teklifi allasen?


  • rock n roll  (22.10.14 10:22:58) 
Şöyle düşünüyorum, zaten gelip benimle konuşacak medeni cesareti yoksa muhtemelen öz güven eksikliği vardır. O öz güven eksikliği ileride kesin sorun yaratır, seni kendisiyle kıyaslar, saçma sapan kurallar koymaya çalışır v.s. Ayrıca korkacak, çekinecek bir şey yok, en kötü ne olabilir, reddedilirsin, dünyanın sonu değil. En kötü sonuç bile belirsizlikten iyidir.


  • elikası  (22.10.14 10:35:05) 
Valla bana teklif eden kız olsa onunla evlenirim, ne küçük görmesi?


  • frodox  (22.10.14 10:55:40) 
Kadın risk ve sorumluluk almak üzerine dizayn edilmiş bir canlı değil.

Teklif eden kadın da cinnet geçirip önüne gelene saldıran korkak adam konsepti gibi bir şey zaten.
  • arnold schwarzeneger  (22.10.14 10:58:05) 
ben ettim adam direk beni eve çağırdı o günden sonra bi daha etmedim etmem.
siz,size yanaşan kıza verecek gözüyle bakan hıyarlarsınız işte bu yüzden.

  • heee  (22.10.14 11:19:12 ~ 11:20:13) 
www.uludagsozluk.com

türk kızının dengesiz karakterini en güzel bu anlatıyor sanırım
  • frodox  (22.10.14 11:37:22) 
bana edenler oldu, ancak kimyalarımız uyuşmadı!
üniversitedeyken de bir kız gelip teklif etti. sonra öyle bir kanka olduk ki yıllardır görüşürüz...
etsinler tabi de şimdi dikkat etmeleri gereken hususlar var.
burası Türkiye arkadaş, ayağını denk alıcan. Hanzosu boldur.
herkes benim gibi yakışıklı, kültürlü, aklı başında değil ki!
  • cliquot  (22.10.14 11:37:33) 
kabul edelim artık şunu. hem erkeklerimizde sorun var hem kızlarımızda. bir taraf güldü verecek diye düşünürken, diğer taraf güldü beni... istiyor olarak görüyor.

böyle olunca da kimse birbirine gülmüyor, selamlaşmıyor :D adeta sonsuz bir kısır döngü :D

cinsiyet :erkek
  • secilmis uye  (22.10.14 11:43:56 ~ 11:44:29) 
"Şımarıyorlar, Götleri kalkıyor" muhabbetine inanılmaz kılım ben bu konuda. Şimdi de kızların götü kalkık. Gören de bir kıza "teklif ettiğinde" çok normal, mütevazı ve olgun davranıyor sanar. İlgi kadınlara yönelik her zaman, kadınlar da bundan memnun. Bunu bozmak istemiyorlar. Bu kadar.

Yukarda birisi de "teklif etmiyorsa özgüven problemi vardır" demiş. Hahaha. Bu mantıkla, sen de teklif etmediğine göre sende de özgüven problemi yok mu? Abi zihniyetlere baksana ya. Yeminle ben yalnız ölücem bu memlekette, kesin artık bu.
  • bugunku antremanda goz dolduran futbolcu  (22.10.14 11:49:43) 
Teklif ney?
Ihaleye zarf usulu teklif mi sunuyoz , amacimiz ney?

  • cecilia  (22.10.14 11:50:12) 
herkes hepiniz sadece önyargı dökmüşsünüz arkadaşlar. başka hiçbir şey değil...


  • iiiiiiiiiiii  (22.10.14 11:53:52) 
Giderim gayet, niçin gitmeyeyim ki.
Evvela yürürüm, yükselirim baktım o da yürüyor, konuşurum ve olaylar gelişir.

  • teoridefeminist pratiktegeysa  (22.10.14 12:22:50) 
evet asla ilk giden ben olmam eger o da gelmezse o aşk orada biter:))) ilk adımı erkek atmalı nedeni yok bu böyledir... o yüzden siz erkekler bir kızı kaçırmak istemiyorsanız gidip konuşacaksınız


  • runlolarunn  (22.10.14 15:11:01) 
İlan-ı aşk edip reddedildim. Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer durumundayım yani.


  • mtfbwy  (22.10.14 16:16:14) 
uzun süre içimde tuttum -1 yıl kadar- dayanamadım gittim konuştum.

sonuç: karşı tarafın kalkmış mabadı ve en fazla 2 ay kadar süren bir ilişki. bir daha cesaret eder miyim bilemiyorum.
  • aslanim giralicam  (22.10.14 19:54:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.