[]

Ağız bakım suyu önerisi olanlar?

Merhaba, gömülü 20'lik diş ameliyatı sonrası doktorum gargaran bitince listerine kullan dedi. Amma ve lakin tatlı ya da acı naneli, aromatik şekerli vb. tatlara dayanamıyorum. Diş macunu olarak parodontax kullanıyorum. Ona yakın tadı olan bildiğiniz ağız bakım suları önerileriniz nelerdir?


Ek: Önerilerinizi dikkate alacağım, teşekkürler. Doktor listerine total care sensitive ya da zero kullan dedi. İkisi de açık mavi şişelerde kullanmışlığınız var mı? Tatları nasıldır?

 
colgate var bende onu kullanıyorum, şu: 2.bp.blogspot.com

listerine'e dayanamıyordum o yüzden değiştirdim. dilim damağım uyuşuyordu onda. gerçi ben naneli şekere bile pek dayanamıyorum da.
  • iste o kavunici balik  (21.10.14 16:40:57) 
Sensoydne pronamelin var, mükemmel.


  • Lola90  (21.10.14 16:43:56) 
emekli bir diş hekimi komşumuz var. ağız bakım suyuna kesinlikle karşı. tuzlu suyla arada çalkalayın der. diş macunu olarak da ipanayı önerir.


  • nick konusunda kararsizim  (21.10.14 16:44:00) 
Listerine diş macunu konusunda ne kadar başarılıysa ağız suyu bakımından da o kadar başarısız. Colgate Plax güzel.


  • angelus  (21.10.14 16:44:43) 
listerine total zero mu ne öyle bişey var. ağzı yakmıyo


  • crystalsoul  (21.10.14 17:51:31) 
bu işin piri budur.
www.agizbakimuzmani.com

  • jamswety  (21.10.14 18:33:34) 
amerikan pasajı, eminönü gibi yerlerde marketlerde satılmayan ürünleri var listerine'in.
kahverengi turuncu arası bi tane vardı bayağı iyiydi onu tavsiye edebilirim.

  • take me rufee2  (21.10.14 18:34:41) 
www.dermobakim.com

şundan al kullan pişman kalırsan ben sana yollayacağım parasını. 10 numara. içesim bile geliyor bazen o kadar güzel.

not: sadece tadı güzel diye övmedik heralde. iyi olmasa niye yazayım. işe yaramasının yanında tadı da güzel anlamında dedim. Algılama organınızı seveyim.
  • fallthepieces  (21.10.14 18:48:57 ~ 19:52:31) 
Ne biçim ağzınız var sizin ya, birkaç ay önce damaklık ve tel taktırdım, tek bir tane yara olmadıysa Listerine'e borçluyum. Alkolsüz lila olanını kullanabilirsin, Total Care Zero. Önemli olan tat değil, Parodontax da tüm diş macunlarının eline verir ama tadı hiç güzel değil.


  • i was made for you  (21.10.14 18:54:40 ~ 18:57:19) 
@i was made for you, bende tam tersi parodontaxın tadını çok seviyorum. Ve tat benim için çok önemli. Her kullandığımda midem bulansın istemiyorum. Parodontaxa az olsada benzeyen bir ağız bakım suyu arıyorum.


  • alciphron  (21.10.14 19:07:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.