[]

Kullanilmis Kiyafetler

Yardim kuruluslari hakli olarak, temiz, duzgun olsalar bile kullanilmis kiyafetleri almiyor.

Ne yapmak lazim peki bu kiyafetleri? Kiyafetler icin de bir geri donusum seysi yok mu, ne yapiyorsunuz siz, cope mi atiyorsunuz?


 
Eğer çok kötü durumda değillerse internette de alıcı bulunabiliyor sahibinden, gittigidiyor gibi siteler üzerinden.


  • korsan dilenci  (21.10.14 00:44:25) 
Facebooktaki freecycle gruplarında paylaşabilirsin


  • uepuey  (21.10.14 00:51:16) 
Besiktas Belediyesi gelip evden aliyormus. Biz aradik, gelip alacaklar, bekliyoruz.


  • federer  (21.10.14 00:51:32) 
tesekkurler cevaplar icin.

peki kullanilabilir durumda olmayan kiyafetler/ayakkabilar? onlar direkt cope mi?
  • nawres  (21.10.14 00:52:59) 
cok severek aldigim ceketlerimi, pantolonlar, kazaklar, yeni durumda olmalarina ragmen cope attim, cunku verecek kimseyi bulamadim, aslinda kagit toplayanlar falan yirtik, sokuk giyiniyor, bir sekilde o tarz insanlara ulastirabilsek guzel olur.


  • grimer  (21.10.14 02:03:38) 
poşete koyup üstüne eski kıyafet yazıp yola koydum en son. oradan kağıt toplama işçileri çok geçiyordu illa ki biri denk gelmiştir.


  • hesabım silindi kırgınım modlar  (21.10.14 02:28:00) 
üsküdar iskelesinde çimlerin üstünde konaklayan suriyeliler var. sabah biz işe giderken yorgan döşek yatıyor oluyorlar. içlerinde küçük çocuklar, bebekler falan var. üstleri başları dökülüyor. her yaştan aile ferdi olduğundan ben onlara götüreceğim.


  • manuel mandalina  (21.10.14 09:28:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.