[]

Gürültülü motorlu apaçi kabilesi

Arkadaşlar merhaba,

Oturduğum yer cadde üstü bir yer ve yakınında bir kız meslek lisesi var. Dolayısıyla apaçilerin cirit attığı bir mekan oluyor. Okul çıkışı zamanlarında daha da bir artış oluyor. Envai çeşit dandik gürültülü motorlarıyla bu cadde üzerinde bir o yana bir bu yana turluyorlar. Haliyle kafa ütülüyorlar. Bunlar 1 olsa neyse 2 olsa neyse çık dışarı kır ağzını ver motoru eline yolla ama o işin sonu yok. Bir arada aklıma lan bi kuş tüfeği alayım. Geçeni şişleyim dedim. Sonra kendi kendimi frenledim. Malı vurcam düşecek arkasan gelen araba otobüs çiğnicek bunu sonra al başına bela. Ondan da vazgeçtim yani.

Sonra dedim lan bu işi yasal yollarla halletmek mümkün mü acaba? Yani trafik bölge denetlemeye mail falan anlatsam. Burda bunlar ne kask ne bişey 3 kişi 1 motorun üzerinde son sürat bir oraya bir buraya gidip geliyolar desem. Bu iş çözülür mü sizce? Var mı yolu yordamı bu işin. Hayvan gibi geçiyolar arkadaş. Çeşit çeşit. Ard arda. Eksoz patlatan mı istersin, ara gaz çekip duran mı?

 
Valla boğaz köprüsü girişinde polis kasksızları sinek gibi avlıyor. Arayıp derdinizi anlatırsanız o saatte bir trafik polisi yollarlar belki, hem işin içinde ceza parası da var.


  • whoosie  (20.10.14 19:44:15 ~ 19:44:29) 
Ben de aynı şeyden rahatsız oluyorum. Bunların kaldırıma çıkanları da var.

Geçen sene öyle oturan bi ekip otosuna gittim camı tıklattım. Dedim ki, iki blok ötede dursanız olur mu? Kaldırımdan kuryeler motor sürüyor, deli gibi gürültü yapanlar falan var, bir ilgilenin bir zahmet. Ekip tabi ki dedi. Şikayet olmadan bir şey yapmaları pek mümkün olmuyormuş (aslında mümkün ama neyse). Bunu cuma günü başka şehre giderken dedim. Pazar geldiğimde normalde kurye motoruyla dolu olan kaldırımda değil yolda parkedilmişti mesela hepsi de. İki haftada eskiye döndü ama olsun.

Sonra akşam 10'dan 12'ye egzos patlatan birkaç apaçi arabasını şikayet ettim. Dedim her gece buradalar, gelseniz zaten görmeme olasılığınız yok. O zaman bana "biz böyle her yere durup bekleyemiyoruz, siz plakasını alın onların biz işlemi yapalım" dediler. Ama aşağı inip plaka için beklemem garip birşeydi. Kaynadı öyle.

Galiba polisine göre değişiyor. Gördüğünüz bir ekipten rica edin güzel dille, canları sıkılıyorsa el atıyorlar gibi geldi bana.
  • taqster  (20.10.14 19:53:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.