[]

Disorder - borderline - bipolar bozukluğu olan kadınlar

romalı beyler sorum size,

yukarıda bahsettiğim türden rahatsızlıklara sahip kadınlarla birlikte olup ağzı yanmamış / pişman olmamış olanınız var mı?

benim karşıma ne hikmetse hep bu tür vakalar çıkıyor. yükseliyoruz, düşüyoruz, güven-itimat bağı kuruyoruz, fekat, bu tür problemlere sahip kadınlar sonunda beni perişan ediyor. nihayetinde isyan ettim ve kendime bir söz vererek, olynm fmimh eşşek gibi aşık da olsan, na böyle problemli kadınlarla bir daha ilişki yaşamayacaksın dedim kendi kendime.

Yaşarken oldukça heyecan verici arzulu ve yüksek ilişkiler kuruluyor, fakat en azından benim için hep bir pişmanlık sebebi oldu böyle kadınlar. Artık ürkerek yaklaşıyorum ve çok hoşlaştığım birisi böyle problemlere sahip olursa, uzak duramam diye de korkuyorum.

 
allah benden uzak tutsun.


  • fallthepieces  (20.10.14 13:51:59) 
2 tane denk geldim şimdiye kadar. İlkinde çok çok zordu çünkü mantıklı insan bakış açısıyla yaklaşıyordum. Uyku ilacı falan kullanmaya başlamıştım o derece. İkincide şerbetli olduğum için olması gerektiği gibi yaklaştım. Kesinlikle kolay değil, ben zoru seviyorum sadece. Sorunlu insanlar ilgimi çekiyor. Şöyle bişi var bende de çünkü www.city-data.com


  • roket adam  (20.10.14 14:08:08) 
kaç birader direkt bu tip kadınlardan.

www.shrink4men.com

shrink4men.wordpress.com
  • diabolus79  (20.10.14 19:45:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.