[]

İnsanı taşıyabilecek en hafif ve ucuz malzeme

Kendime bir puf yapmak istiyorum en kolay şekilde. Şu sert izolasyon köpüklerinden taşıyıcı kısmını yapabilir miyim acaba diyorum. Aklıma gelmeyen bu tip malzeme önerilerinizi bekliyorum.

Teşekkürler.


 
Köpükten taşıyıcı mı? Köpük bir şey taşımaz. Taşıyıcı ahşap olur, çelik olur...


  • loralynn  (18.10.14 17:14:07) 
Gazeteyle bile yapilir. Onemli olan dogru konstruksyon. Kopuklerle tasiyici yapamazsiniz da tamami kopukten olusan bi' puf olabilir. Fazla kirilgan bir malzeme ve butunlugu yok cunku. Mukavva veya gazeteye bakin bi'. Rulo haline getirip koli bandiyla sabitlenmis gazeteyi ayak olarak kullanabilirsiniz.


  • ay nov kung fu  (18.10.14 17:23:01) 
taşıyıcı derken yani bir malzemeyi kat kat üstüste koya koya sağlam bir şey elde etmekten bahsediyorum. ayaklı bir puf olmayacak yani. bu işe de yaramaz mı o köpükler? (yuvarlak yuvarlak olanları değil de böyle yeşil izolasyon köpüklerinden bahsediyorum. üstüste kalın olanlardan katman katman yapsam dirençli olmaz mı?


  • nilmiye  (18.10.14 17:29:30) 
Olmaz kırılır, hem puf gibi yumuşak da olmaz ki. Nasıl bir puf yapacaksınız ben anlamadım doğrusu, örnek verirseniz belki daha kolay yardımcı oluruz.


  • loralynn  (18.10.14 17:38:24) 
pet şişeden yapıyorlar mesela


  • hayir bu koyden olsam nolcak  (18.10.14 17:40:31) 
Ayak yaparsınız, üstüne bütün bir parça koyarsınız, sonra üzerine altı açık küp şeklinde bir örtü atarsınız. Çoğu puf bu şekilde yapılmıştır zaten.
Strafor kesinlikle kullanamazsınız. Her türlü parçalanır gibi geliyor bana.

  • ay nov kung fu  (18.10.14 17:47:24) 
pet şişeden yapılanlara baktım şimdi ve sanırım aradığım buymuş. @loralynn yumuşak olması için elyaf-yün-yastık gibi bir şeyler ve kılıf ayarlayacağım tabii ki. yapıyı oluşturmaya çalışıyordum.


  • nilmiye  (18.10.14 17:48:06) 
ay nov kung fu +1

biz mobilya dersinde oluklu mukavvayla çok sağlam mobilyalr yapıyorduk.
  • april12th  (18.10.14 21:33:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.