[]

memurluk icin bu isi birakmaya deger mi?

2100 maas. calisma saatleri memurluk gibi. tras, kilik kiyafet derdi yok. modern bir ofis.buyuyen uluslararasi bir sirket. deger mi?




 
bence değer


  • allahinadiylaoku  (17.10.14 20:34:26) 
değer moruk.


  • thatam  (17.10.14 20:39:21) 
Dağmez. Bir memur ölene kadar memurdur.


  • orhan tv  (17.10.14 20:45:26) 
memurluk ne allasen -_-

tamam stabil, isini kaybetme korkusu yok pek vs ama heyecansiz, ayrica torpil, hukumete yakinlik vs yoksa memurun yukselmesi cok mumkun degil. uluslararasi buyuyen sirket diyorsun, cabalarsan o buyume icerisinde illa ki iyi bir yerlere gelirsin. bir de calisma saatleri memur gibi demissin, ozel sektorun buyuk cogunlugu haftada 60 saat mesai almadan calisiyor. gerci 2100 cok super bir para degil ama tecrube seviyene ve sektore gore fena sayilmayabilir, sirkette yukselirsen de bayagi artar.
  • fortisvita  (17.10.14 20:59:01 ~ 20:59:13) 
annem babam yıllardır memur, kendimi bildim bileli orta direğiz, arabamız yok, ikinci bir evimiz yok, yazlığımız yok (şu an 150 bin liralık bir evde oturuyoruz o da dedemden kaldı) tatil desen ben çocukken ege akdeniz epey yer gezmişiz ama hatırlamıyorum. yaşım ilerledi tatil desen anca çevre illerde bir akraba olacak onun evine ziyaret amaçlı tatil, o da yakın olacak 200 km'yi fazla geçmeyecek. mutfağımız iyi kötü hep doldu, sanırım bizimkiler yıllarca yemeğe para yatırdılar.
Diyeceğim o ki memurluktan haram yemediğin sürece zengin olamazsın, hep ortadirek yaşarsın arkadaşın dediği gibi memur hep memur.

özel sektörün de çalıştığın şirkete göre garantisi olmayabiliyor, kıçına tekme yeme olasılığın yoksa bana özel daha cazip gelmiştir her zaman.
  • dapda  (17.10.14 20:59:42) 
özel sektör insanı güncel kalmaya, enerjik olmaya, gelişime mecbur tutuyor, memurluk diri diri mezara girmek, parası ne olursa olsun siktir et memurluğu.


  • [silinmiş]  (17.10.14 21:16:54) 
Memurluk var memurluk var. Herkes atip tutuyor masallah.


  • herseyi birakip gitmek istiyorum  (17.10.14 21:42:40) 
memurluk derken. en dusuk memurluk. sgk olur, postane olur.


  • mayeskuel  (17.10.14 21:49:35) 
ptt memurluğu gibi insanlarla uğraşılacak memurluksa hiç düşünme bile özelden devam et.


  • mrthany  (17.10.14 21:55:48) 
memur ol keyfine bak.. özel sektör çekilmez


  • defnex  (17.10.14 22:02:06) 
Türkiye kadar ezik insan grubunun olduğu başka bir memleket yok. Girişimcilik, değer katmak, bir şeyler üretmek çabası sıfır. Hele ki memurlar.net diye bir yer var akşama kadar memurluğu öven tiplerle dolu. İnsanın yaşam enerjisini alır bunlar.

Türkiye gibi gelişmekte olan piyasası aç bir ülkede azıcık kafasını çalıştıran mühendis, mimar ya da ticaretle uğraşan herkes zengin olabilir. Zenginliği de geç, bir şeyler üretebilir. Çünkü türkiye'de avrupa gibi konjonktürel işsizlik yok, yapısal işsizlik var. Bu yapıyı düzeltecek olan da türk milleti denen tembel, koca götlü, mızmız, sinirli, stresli, somurtkan insan grubunun ta kendisidir.
  • bigl0rd  (17.10.14 22:10:07 ~ 22:10:23) 
memuriyette tamamen angarya işler yapıyorsun, kendini geliştirmek bir yana köreliyorsun. istanbuldaysan zaten memur ol rahatlık diyemiyorum, yoğun bir iş yükü olabiliyor. rapor alma vs olayları da amire göre değişiyor, sıkıntı da çıkarabilirler, yıllık iznini de istediğin tarihte alamayabilirsin. dediğin gibi bir firma ise memuriyete değmez diyorum.


  • nevrotik  (18.10.14 00:16:21 ~ 00:17:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.