[]

Utorrent alternatifi

Utorrent sapıttı son güncellemelerden sonra hayvan gibi işlemci tüketiyor. 8 çekirdekli işlemcinin %20'sini falan tüketmeye başladı gece bilgisiyarın fan sesi yüzünden yatamıyorum. Eski versiyonlarını kullanmak da istemiyorum (takıntılı bir adamım maalesef :() Alternatif güzel ve hafif bir torrent client'ı var mıdır?




 
(bkz: deluge)


  • inheritance  (17.10.14 10:23:18) 
tixati yi tek geçerim. çok hafif bir program. deluge u bilmiyorum.


  • liriamer  (17.10.14 10:36:25) 
tek çekirdekli 2,41ghz işlemcim var, 8 yılı geçti sanırım kullanmaya başlayalı, piyasaya çıkışı 10 yılı buluyor. 4 günde 2.2tb torrent indirdim utorrentin son sürümüyle. tek sorunum sata2 hdd hızı 100mbit internete yetişemediğinden "disk cache overloaded" uyarısı verip sistemi kasmasıydı, hızı sınırlayarak kullandım. bu işlemciyle ben bu indirmeyi yaparken 1080p bluray remux dizi bile izleyebildim.
nasıl fx serisinde 20% işlemci kullanıyor bu?

ayrıca ben de güncel sürümü kullanıyorum ama bir çok kişiye göre eski utorrent zaten daha iyi, torrent siteleri de öneriyor o sürümleri ve peer list'e bakabiliyorsan orada da seedbox ve linux kullanıcıları dışında en fazla utorrentin eski sürümlerinin kullanıldığını görebilirsin. takıntı yapılacak bir durum yok ortada.
  • ucan spagetticanavari  (17.10.14 10:42:23) 
(bkz: bittorrent)


  • hmpf  (17.10.14 10:43:15) 
makine kasmiyor zaten de gece fan sesi yaratıyor ki uyurken problem oluyor.


  • nuka cola  (17.10.14 10:50:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.