[]

Aliexpress Kargo Takibi Yapmak ?

arkadaşlar 2 adet ürün aldım aynı gün kargoya vermişler bana takip numarasıda verdiler fakat china air post'ta göremedim .. nerden takip yapmalıyım.

ekstradan kredi kartı bilgisi girmediğim bir ürün vardı ödeme bekleniyor diyor fakat ben o ürünü almayacaktım nasıl iptal edebilirim teşekkürler ilgilenen herkse


 
Ptt yurtdışı kargo takibinden bak bir de.


  • hll4747  (16.10.14 15:53:44) 
aynı numarayı ptt kargonun sisteminde de kullanabiliyorsun. Ama tabii ikisi de adam gibi cevap vermiyor. Ben 7-8 kez sipariş verdim, hepsinde takip numarası işinden gerçek bilgileri bulamadım. Ama o bahsettikleri gün sayısına 1-2 gün kala ürün gelmiş oluyor. Takip yapmayıp beklemek gerekiyor maalesef.

ödeme yapmadığın ürün nasıl siliniyor biliyorum, benim de sepetimde onlardan bol bol oluyor her zaman. nasıl siliniyor bilmiyorum ama o ürünün yanlışlıkla yola çıkıp gelmesi gibi bir sorun yok. o konuda merak etmene gerek yok.
  • kirmizi balik  (16.10.14 15:54:58) 
siparişten sonra hemen update etmiyorlar kargo sitelerini. 3-4 gün içinde görürsün.


  • archely  (16.10.14 15:57:14) 
ptt kargodan bak +1

yalnız şöyle bir sorun var 2 gün önce gönderim pekin'de gümrük kontrolundeydi, 2 saat sonra paketim elime ulaştı. çok fazla güvenilir olmuyorlar maalesef.

sepetinde ürünün yanında remove yazısı çıkmalı ordan kaldırabilirsin.
  • aslmtn  (16.10.14 16:03:00 ~ 16:03:47) 
ürünü aldığın satıcıya da mesaj at. bazen farklı takip siteleri veriyolar ve güncel oluyor.


  • devrin basbakani  (16.10.14 16:34:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.