[]

almanya doktora

İtü de master yapacagız. Almanya da doktora için hocalardan burs alabilir miyiz? İtü tercihi de muhtemel Alman hocalarla ikili iyi ilişkiler.

Doktora bursu ne kadar olur?


 
almanya da burs/maas olarak ıkıye ayrılıyor doktora oncelıkle o aklında bulunsun. sosyal alanlarda bursta kadrolu maasta yok denilecek kadar az ama muhendislik, bilgisayar, gibi hardcore science alanlarında birsürü olanak var.
öncelikle hersey tanıdık meselesine bakıyor,
ikinci etap tanıdık yoksa, okulda fonlar/projeler acılıyor, bir şekilde basvurup burslu gırıyorsun kı nıtekım burs 1400 euro.
eger kadro acılıyorsa kı bu tvöd sistemi oluyor, aynı parayı almakla beraber, emeklılıgın vb. yatıyor haylıyle calısma konumunda olup daha avantajlı oluyorsun.
kısacası bu ıkı sıstemde hocalara bakıyor, hoca senı sever alır, 1 ay fonu yoktur, sonra 2 3 fona yönlendirir ve burs gelir.

daad bir şecenek ama masterda geri ödemeli, yıllar sonra 50 bın borcun olsun istemezsin sanırım. doktora da bıraz daha degısıyor, ama rekabet cok oluyor vb. ama zaten bır suru burs verecek vakıf oluyor, az cok almanca olunca da yeterli.
  • botamaniaensis  (15.10.14 23:09:55 ~ 23:10:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.