[]

Çalışanların Mesailerini GPS Konumundan veya WIFI Ağından Takip Etmek

15 kişilik bir ofisimiz var ve çalışanların mesailerini takip edebileceğimiz bir sistemimiz yok. Standart yüz, kart vs okutma işlerine girmek de istemiyoruz. Herkeste iphone var ve bunun üstünden bir takip yapmak istiyoruz. Ofisin wifi ağına bağlandığında giriş yapmış gibi gösterip takip edebilecek veya gps konumunu kullanarak bu takibi yapabilecek bir uygulama arıyorum.

Bir sürü uygulama var bunları yapan ancak kaydedilen verileri bir admin ekranından göstereni bulamadım. Daha önce bunun gibi uygulamalar veya benzer mantıkla çalışan sistemlerle deneyimi olan paylaşabilirse çok sevinirim.

Teşekkürler.

 
onun yerine klasik kapı kartı sistemi kullansanız daha basit olur. multinet kullanıyorsanız multinetin bir çözümü var bu konuda.

www.multinet.com.tr
  • inheritance  (15.10.14 09:45:39) 
bir şirketimde dosyalar sunucudaydı, onlara ulaşabilmek için sistem girişi yapmak gerekiyordu. o belki olabilir.

şirketim tarafından gps üzerinden takip edildiğimi öğrensem, soluğu mahkemede alırdım. şirket araçlarının takibi için bir şey demiyorum, fakat bu şekilde kendi takibim kabul edilebilir değil.
  • silent storm  (15.10.14 09:59:46) 
Yanlış anlattım sanırım. ofis ağına bağlandığında (veya gps ile o çevreye girdiğimde) sayaç çalışmaya başlıyor, oradan ayrılınca veya saat 18den sonra sayaç duracak. Kim nereye gitmiş napmış onu takip etmek istemiyoruz yani. Ayrıca milletin rızası olmadan da yapmayız sakin yahu :)


  • inugard  (15.10.14 11:10:19) 
bu kadar komplike düşünmeye gerek yok. kart sistemi kurun. bir kaç bin tl ederi var. hiç bir çalışan öyle gps üzerinden takip edilmeyi kabul etmez.


  • zam sampiyonu domates  (15.10.14 11:26:45) 
Şirket telefonu veriliyorsa bunun üzerinden takip edebilirsin, bunun yasal bir sıkıntısı da yok. Kanıtlanabilir bir şey de değil zaten, Android'lerde ufak birkaç tweak'e bakar, iPhone'da daha da kolay. Haberiniz olsun.


  • roket adam  (15.10.14 11:34:34) 
nfc sistemi varsa onunla alakalı işiniz gps ten daha kolay olur aslında. şahsen ben çalıştığım yer, çalıştığım süre boyunca telefonunun şarjını sikeceğiz, akşam dışarı çıkarsan şarjın bitecek, çünkü konumlama ve gps açıkken iş yerinde oturmak zorunda kalacaksın. kapatırsan maaşından kesilecek algılayamadığından deseler. yav he he derim.. o sistemi kurduklarına da pişman ederim.

ya benim telefon çekmiyor heralde.
ya beni görmemiş heralde bi baksanız (gps kapatıp)
ya benim telefon arızalandı, emaneten 2 gün bunu kullanıcam.
ya ben telefonu formatladım. isim algılamamıştır. bi ayarlar mısın.
yeğenime yemek yedircekti annesi. akşam çok oyun oynadı. şarj da edemedim. algılamamıştır beni. onu bi düzeltseniz.
benim telefon noldu anlamadım kapandı. onu bi ayarlasanız da maaşımdan kesilmese.

diye her gün gelir uğraştırırım.
  • ibomiu  (15.10.14 12:37:28 ~ 12:39:17) 
kart sistemi hem daha mantıklı hem daha uygulanabilir.

telefonu masada bırakıp çıkan adamı nasıl takip edeceksiniz?
  • archely  (15.10.14 12:43:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.