[]

android sarj ve prizler arasindaki iliski

3 gun once telefon aldim, 3 farkli prizde sarj ettim. ilk gun sarji cok az gitti. sonra farkli bi prize taktim, bu sefer elimden dusurmememe ragmen uzun sure dayandi sarji. gece de farkli bi prize daha taktim, sarjdan cikarali yarim saat oldum ama %13'u bitti bile. anlamadigim icin soruyorum. amper ya da voltaj farki falan mi bu?




 
@want2die, tik atmama ragmen yorumunun dogru oldugunu dusunmuyorum. Cunku dun oldukca yogun kullandim. Muzik dinlerken chrome'da uzun sure takildim + whatsapp tan hic cikmadim falan. En az iki saat bu sekilde kullandim %10 civari sarj azaldi. Ama bugun farkli bi prizde sarj ettim ve yaklasik bir saatte -yogun kullanmamama ragmen- %20 sarji bitti.


  • lionel andres  (13.10.14 09:20:34) 
Prizler arasında fark olmaz. Şarj aletleri arasında biraz olabilir.


  • yakuza123  (13.10.14 09:29:43) 
Şarj aletlerinin yanında kablodan kaynaklı sorun da oluyor. Hep aynı şarj aleti ve kabloyla şarj ettiyseniz sorun olmaması lazım. Hepsinin mikro usb olduğuna bakmayın kiminin pinleri biraz daha uzun veya kısa, kimi sadece data kablosu o yüzden fark olabilir ama genelde dolma süresini etkiliyor.


  • Lim5  (13.10.14 09:50:50) 
Sarj cihazi tek arkadaslar. İkincisi yok.


  • lionel andres  (13.10.14 09:55:21) 
Elektrik kaçağı olabilir mi? Her ne kadar şarj aletinde düzenleyici mekanizma olsa da priz de önemli bir faktör.


  • cetoxim  (13.10.14 10:03:26) 
Sanmiyorum elektrik kacagi olacagini. Sebebini cok ettim, gideremediniz merakimi :(


  • lionel andres  (13.10.14 10:20:05 ~ 10:20:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.