[]

üsküdar'ın hangi bölgelerine bakmalı?

geçenlerde benzer bir soruyu içerenköy için sormuştum ama oradan vazgeçtim. kadıköy merkez hala uçuşta olduğu için üsküdar'da kiralık daire bakayım diyorum. buranın hangi mahallelerine bakayım? şaibeli olmayan yerleri nerelerdir? zeynep kamil hastanesi civarına bakmamı söylemişti arkadaşlar ama başka nereleri iyidir? semti de hiç bilmiyorum esasen. bir el atın bakalım, moruk.




 
Selimiye ve Çiçekçi şahanedir, hatta Zeynep Kamil'e 10 basar. Üsküdar'a ve Kadıköy'e birkaç duraktır. Akşam yürüyüşleri için Salacak'a gidilir, yukarıdan Tarihi Yarımada ile birlikte Kız Kulesi manzarası izlenir. Eski İstanbul mahalleliği çok bozulmamıştır, birkaç mahalle delikanlısı vardır ancak. Güvenlidir. Taksim otobüsleri mahallenin dibinde indirir, 5 dakika yürümek yeter.


  • aychovsky  (12.10.14 14:47:25 ~ 14:48:21) 
Bağlarbaşı soyak sitesi var, Üsküdar, altunizade, fıstıkağacı ve zeynepkamil'e aynı mesafede, orayı tavsiye ederim.


  • tiny penny  (12.10.14 14:59:31) 
güzel ev bulaman yav bu sıralar. kentsel dönüşümdür marmaraydır derken hem ev kalmadı hem de kiralar uçtu.

fiyat önemli değil dersen çiçekçiye bak. ama 1-2 yıl içinde tekrar taşınman gerekebilir.
  • seksen9  (12.10.14 15:07:26) 
selimiye, çiçekçi de oturan birisi olarak, buraların hastasıyım. tek sorunu biraz yokuş. o da zorlayıp da ortaya attığım bi sorun. :) yazın gece 2-3 e kadar dışarda cafelerde oturan insanlar vardır. iti kopuğu yoktur. insanlar genelde yaşlılar, o nedenle de sakin bir yer. her saatte taksim ya da kadıköyden evine ucuz yollu dönebilirsin. dediğim gibi tek sorun biraz yokuş. :)


  • washe  (12.10.14 15:08:27) 
bağlarbaşılı olarak bağlarbaşına bakmanı tavsiye ederim. iki büyük merkezin tam ortasında yer alır. bütçene göre bir yer eminim bulabilirsin.


  • KidLazer  (12.10.14 16:14:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.