[]

olaylar ile s.demirtaş'ın geçen haftaki abd ziyareti arasında ilişki

olabilir diye düşünüyorum, çok da tesadüf gibi durmuyor, abd de biz savaşa girelim istiyor bdp de.. o ziyaretin detaylarını bilen var mı?




 
bdp tezkereye evet demez miydi savaşa girmemizi isteseydi? bir de bu kadar kıllı yünlü bir ilişki olsa sence "son hafta gel de yüzyüze konuşak hacıt" der miydi abd?


  • diabolus79  (09.10.14 23:27:34) 
@diabolus79: haklılık payınız var ama tezkereye hayır dedikleri halde işid'le savaşın ya da savaşta pkk'ya yardım edin diye eylem yapılıyor, bu da bir çelişki sizin söylediğiniz sebepten dolayı


  • lllllllllllllllllll  (09.10.14 23:33:27) 
şu an istediklerinin ne olduğunu açık olarak şu şekilde deklare ettiler sizin de bildiğiniz üzere:

1)ışid'e yardım etmekten vazgeç.
2)koridor açarak yardım(asker+mühimmat) gönderilmesine izin ver.

ayrıca şurada bir özet var, göz atmakta yarar var: eksisozluk.com

türkiye çok yanlış oynadı burada, kesinlikle şu an sokaklarda yaşanan olayları tasvip etmiyorum ancak çıkar gözetilmeden(esad'ı da indireceksek gireriz gibi) doğru düzgün bir şekilde bu işe müdahale edilseydi her şey çok farklı olabilirdi. ışid türkiye'nin el-kaidesi olacak, o zamana kadar ülke kalırsa tabi.
  • diabolus79  (09.10.14 23:45:34) 
@diabolus79: ilginiz ve cevabınız için teşekkür ederim. hükümetin yanlışlar yaptığı şu an gelinen durum itibariyle aşikar, haklısınız, bu zaten tartışılıyor diğer başlıklarda ve ekşisözlükte.. ben bu ziyaret ile olaylar arasında bir bağlantı olabileceğini düşünüyorum, bu sebeple ziyaretin detayları nelerdi diye merak ettim, bu işlerde tesadüfün pek yeri olmadığını düşündüğümden ziyaret ile olayların başlangıcının art arda olması tesadüf değil diye düşünüyorum, doğrudan etkilidir değildir ama o ya da bu şekilde bağlantılıdır diye düşünüyorum


  • lllllllllllllllllll  (10.10.14 00:17:11) 
rica ederim. elbette görüşme esnasında bölgenin durumu, kürtler, ışid vb. konuşulmuştur ancak içeriğini dolayısıyla da olaylarla ilgisini hiçbirimizin bilmesinin imkanı yok sanırım.


  • diabolus79  (10.10.14 00:25:58) 
@diabolus79: evet, söylediğiniz sebepten dolayı bilgi bulmak çok zor, ben de araştırdım ama bulamadım, ama belki ingilizce kaynakları/yorumları takip edenlerden birşeyler yakalamış olanlar vardır diye sormak istedim


  • lllllllllllllllllll  (10.10.14 00:34:43) 
orada konuşulanları bilmeye gerek yok sanırım ama şunu kesinlikle söylebilirim ki, bop eşbaşkanlığı vs. ortadoğuda söz sahibi olmaya çalışan bir yandan one minute diyip diğer yandan kapalı kapılar arkasında israille anlaşmalar yapan dengesiz ve dış ilişkilerde gerçekten vasat bir hükümetin bize armağanı bu durum.


  • gündüz m  (10.10.14 00:46:25) 
türkiye yaşanan bütün olayları zamanlaması manidar deyip bir yerlere bağlayabilirsin. evet zamanlaması manidar bkz olarak bütün başlıkların altına yazarsanız bir sürü şükela alır ve hiç kimse de ne diyo la bu demez.


  • bosver isine yaramaz bu  (10.10.14 00:51:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.