[]

Bu kizlar niye hic arayip sormuyor? Kizlar sorum öncelikle size.

Lütfen tipsizsin ondandir vs. gibi argumanlardan önce baska nedenler arayalim. Su anda iki kiz ile (ikisinde erkek arkadasi yok) neredeyse hafta bir kere de olsa yazisiyoruz bu yazismalar uzunca da oluyor bazen, ama nedense slm veren ya da konuyu baslatan hep ben oluyorum yani iki hafta hic yazmayim karsi taraftan hic bir sekilde bir reaksiyon yok.

1. Bu kizlar o kadar doygun ki biriyle sohbet etmeye bile ihtiyaclari yok, yalniz degiller ve etraflarindaki kizlar yetiyor

2. Kadin milleti böyle

3. Fazla takmiyorlar seni, aslinda kadinlar da erkeklere arada sirada yazarlar.

evet bu aralar biraz yalnizim.

EDIT: bu ara da olaylar almanya da geciyor. arkadaslar da türk

 
[3]
''yazarlar'' sözlük anlamında ama

  • dedim dedim de kime dedim  (07.10.14 16:27:18 ~ 16:27:50) 
aynı anda 500 kişiyle yazışan adamı kim arasın?


  • rock n roll  (07.10.14 16:29:30) 
öncelikle şunu oku

eksisozluk.com

hatta bu yazarın başka entryleri de var ilişkiler üzerine. onları da oku. cevap gelmeyince tekrar mesaj atan insan için de bi entrysi vardı şimdi bulamadım.

bi yerde hata yapıyorsundur. şu bayram tatilinde 3 kızla görüştüm. biraz önce de 4. aradı. akşam da onunla çıkıcaz. ben de aynı soruları sorardım kendime. ne değişti bilmiyorum da ama değişti işte :)
  • washe  (07.10.14 16:38:48) 
herhalde hepsi washe'yle çıkıyor bu bayram, ondan olabilir.


  • niye ama  (07.10.14 16:42:13) 
Gurur meselesi filan yapıyorsa belki ondandır. İkinci ihtimal takmiyorlardır.

Genelde ben yaziyorum ilk olarak konuştuklarıma. Kadınım. Belki beni de takmiyorlardır bilemedim şimdi sdgfgkk..
  • kendi kendine yasayan yavrucak  (07.10.14 16:46:29) 
Ya bos vakitleri cok vakit harciyorlar ya da daha iyisi cikar diye bekliyor olabilirler.


  • coney island  (07.10.14 16:49:57) 
cevap 1.

doygunlar abi işte bu kadar basit, kovalayan çabalayan sen olacaksın mecburen. sen yoksun bir tek 324234242 tane erkek aynı anda yazıyordur su an onlara. en beğendikleri sevgilileri olmayı başaracak işte. ya sen olacaksın, ya da oğuz, berke, Tonguç falan olacak.

sikimi kesip kız olmak istiyorum. amına koyayim.
  • fransızkalanadam  (07.10.14 16:52:24) 
ayni anda birkac kisi ile yazistigin icin, capkin oldugun icin argumanlarina katilmiyorum bu kisiler ile arkadas sayiliriz ve hic bir sekilde flirt icerikli olmuyor yazismalar biri eski okul arkadasi digeri de uzak bir sehir de yasayan bir tanidigim. ama ben bu iki kisiyi de kisilik olarak begendigim icin birisi ile arkadasliktan öteye gitmesini umuyorum (ummak yasak degil ya) burdan sonrasini sorumda yazmistim :/. ne yapmayilim?


  • bonaparte  (07.10.14 16:55:51) 
Yedekte tutuyorlar .


  • hatersgonnahate  (07.10.14 17:00:36) 
ya cool takilmaya calisiyorlar ya da 1. cirkin degillerse buyuk ihtimal 1.


  • babamasoliimbananickaldirsin  (07.10.14 17:03:17) 
kadın erkek fark etmeksizin, söyleyecek ya da anlatacak bir şeyim olmadığında, sırf geyik yapmak için kimseye yazmıyorum. ha ama biri halimi hatrımı sorarsa geyik yapmak isterse uzun uzun konuşurum.
kadın diye sürekli eli bilgisayarda telefonda 100 kişiyle yazışıyor, doymuş abi muhabbeti de çok saçma. ne alakası var lan?
sıradan rutin bir hayatları vardır, anlatacak bir şeyleri yoktur ee naber nasılsın neler yapıyosun demek için sırf yazmaktan çekiniyorlardır.
  • alice practice  (07.10.14 17:03:24) 
@bonaparte, anladığım kadarıyla yeterince tanıyorsun kızı. ne yapayım ne edeyim diye sorduğuna göre ürkek konuşuyorsun demektir. o ürkekliği at. kendinden emin, kendine güvenen, eğlenceli, sosyal birisi olduğunu göstererek flörtöz konuşmalara başlarsan gerisi gelir. niyetini belli et.


  • washe  (07.10.14 17:03:58) 
ciddili cevap: ummak yasak değil
kızlarla öyle geyik geyik konuşuyorsun anlaşılan, kızların yazmasını beklemen saçma olmuş bu durumda. kadınım yalnızlıktan ölüyorum ama kimseye yazmıyorum :) durup dururken sevgili adayı olmayan (niyet okuması bekleme) kankası filan da olmayan bi adama yazan kaç hatun vardır bilmiyorum -yeni nesilde bile çok yoktur ellam. ben de bana yazıldığında gayet uzuuuuun uzuuuun muhabbet ediyorum. etmek istemiyorsam da açık açık yazma diyorum. kadınlar o kadar da karmaşık değiller. senin daha net yürümen lazım.

  • niye ama  (07.10.14 17:16:24) 
tek bir sebebi olduğunu düşünmüyorum. Şimdi aşağıda yazacaklarım senin tipinin falan iyi olduğunu hatta sohbetinin de eğlenceli olduğu varsayılarak yazılmış şeyler olacak. Yani tipini beğenmemiştir, sohbetin kötüdür deyip atmayacam.

öncelikle doygunlar. bir başka yazarın da dediği gibi şöyle birşey düşün her gün onlarca erkek sana mesaj atıyor. bir fotoğraf yüklüyorsun internete 60 erkek beğeniyor, bi cafeye gidiyosun yandaki iki üç farklı masadan erkeklerle göz göze geliyosun vs. standart bi kızın günlük olarak başına gelen şey bu. bu bi erkek olarak sana olsa kendini brad pit falan sanarsın. her yazana da cevap vermezsin o yüzden. Bunu nereden biliyorum. Bi kız arkadaşımla beraber oturduk kızın facebook hesabını açtık ve online olduk başına ben oturdum bilgisayarın. Online olur olmaz arka arkaya selam güzelimli tatlımlı bir sürü ağır yazılan tiple yazışmaya başladım. Harbi iğrendirici bi durum. Ben 10 dakikada rahat 10-15 adamla yazıştım kız her gün bunu yaşıyor. Kaldı ki bu kız sıradan bir kız öyle piyasa biri değil. Her açıdan ortalama bir türk kızı işte. bu bir. O adamlar da zannediyor ki bir tek benle konuşuyor şu an. Bana niye cevap atmadı falan. :)

ikincisi de şu bana göre, yedekte tutma takıntısı olabilir kızın. diyelim ki kendisine yazılan 10 tane çocuk var bunlardan üç dört tanesi hoşuna gitti. aralarından biri de baya lokum gibi yakışıklı hoş bir çocuk. şimdi o kız o çocuğa yürüyodur. Ha olmazsa yedekte tuttuklarından biriyle vakit geçirmeye başlar. Sizin yedektekiler olarak arasıra tozunuzu alıyodur. Yüzünüze gülüyodur. Orada durun ilgiyi azaltmayın diye. Sonra ana hedefine doğru yürüyordur. Eğer o yakışıklı, bu kızla ilgilenmezse bile size yüz vermeyecektir. Yeni bir yakışıklı bulur, bu sefer de ona yürür. Yani o sıra sana hiç gelmez hocam böyle bir durumdaysan. Zaten kız sadece senden ego tatmini bekliyordur o durumda. Sen de of çok güzelsin fıstık gibisin diye kıza yazılırsın kız da egosunu şişirir yoluna devam eder. Düşünsene sana düzenli olarak böyle iltifat eden 3-5 tane kız olsun her gün. Keyfin yerine gelmez mi. O hesap.

Son olarak, kız uzaktadır, seninle birşeylerin yürüyemeyeceğinin farkındadır, gerçekçi düşünerek sana yazılmıyordur. Yada herhangi bir sebepten aklına bile gelmiyorsundur. Kız seni iplemiyordur. Senin yok mu öyle arkadaşın ? arasıra kendini gösterir ama onun haricinde varlığını bile unutursun hiç aklına gelmez aramaz sormazsın mesela herkesin vardır böyle bir arkadaşı. sen de onun için öyle biri olabilirsin mesela.

Bi de yazışırken geç cevap atmalar var. Görmedim ondan yazamadım derler kızlar yalanın dik alası. Yine gözümün önünde kıza whatsapp dan yardıran adamın mesajlarını ben okuyorum kız cevap bile vermiyor adama. Bizzat yaşadığım şeyler. Ben kendi telefonumu atarım bi kenara akşama kadar bakmam bazen ama bi kız tuvalete bile telefonla giriyor artık günümüzde. Rahat 10 dakikaya bir refleks olarak kontrol ediyorlar telefonu. Gelen mesajı görmemesi okumaması imkansız. Sallamıyor seni demektir bu da.
  • maxhoper  (07.10.14 17:35:08 ~ 17:51:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.