[]

çatır çatır aşıgım

uzun zamandır böylesine kıpır kıpır olmamıstı içim. çok sık görüşemiyoruz ama ara ara 2-3 aydır görüşmemize rağmen herhangi bir şey söyleyemedim kıza. zannediyorum benden yana böyle bir şey oldugunu da tahmin etmiyordur. bu ay sonu dogum günü var. doğum gününden önce birkaç kez daha bulusma planımız var. o günlerde de topu biraz daha ileri taşıyıp doğum gününe de hoş bir şeyler ayarlayıp o gün kıza söylemeyi düşünüyorum.

yalnız, kızdan bana karşı bir sıcaklık hissettiğim söylenemez. yani birlikte oldugumuzda hos vakit geçiriyoruz çok güzel muhabbetler dönüyor ama kızın konusma tonu fazla dostca geliyor bana. nasıl yapsak nası olur bilemedim. bunu da buraya yazayım dedim. nası yapsak?


 
Doğum günü tehlikeli bana kalırsa.
Senden hoşlanmıyorsa ve hoşlandığı kişi de doğum günü ile ilgili bir plan yaparsa veya aynı ortamda olmak zorunda kalırsan dert..
Öncesinde bir şeyler yapmaya bak.
  • hayal bilgisi  (06.10.14 20:57:09) 
ne yapabılırsın kı? dostca yaklasıyor anlasılan. acele etme 2-3 aylık gorusme nedır kı.


  • denne  (06.10.14 21:00:06) 
sansini deniycen yapicak bir sey yok. bazi insanlar sinyal vermeyi beceremez, belki kiz da bos degildir ama gostermesini bilmiyordur. icinde kalicagina gotunde patlasin, yardir gitsin bosver.


  • gerard  (06.10.14 21:01:11) 
doğum gününden 1 gün öncesinde kutlama gibi bi fikrim de var. en fazla 7-8 arkadaş oluruz zannediyorum. onu da kızın ve benim çok yakın çevrem olarak tanımlayabilirim. kendi aramızda küçük ve hoş bir şey olacak ve geceyi de birkaç küçük sürprizle taçlandırmayı düşünüyorum. hani ekstra insanlar olmayacak. asıl dogum gününde de diğer arkadaşları kutlar. şahsen benim dogum günümü geçen sene böyle kutlamıstı arkadaşlarım hosuma gitti. hiç beklenmedik bi zamanda beklenmeyecek bi yerde. ama o günün gecesi kızı eve bırakırken mi söylemeli yoksa o geceden sonraki bulusmalarda mı karar veremiyorum ve baya fazla tribe girdim :D

bu tarz bi kutlama baya hosuna gidecektir diye düşünüyorum ama nası bi zamanda kıza söylesem nası bi reaksiyon alırım onu kestiremiyorum
  • Kaczynski  (06.10.14 21:16:33 ~ 21:18:15) 
Abla senden hoşlanıyorsa sadece o kutlama bile yeter.. Hoşlanıp hoşlanmadığını öğrenmek için başka yolun yoksa dene tabi bir gün öncesini.. Ama bir kutlamaya bırakma şansını.

Ona sürpriz yapıp mutlu ederek de senden hoşlanmıyorsa fazla ilerleyemezsin.. Sürprizi tek başına yap, al hediyeni git kapısına.. :) Işık göremezsen doğum günü için kutlama işine girmezsin.
  • hayal bilgisi  (06.10.14 23:00:44) 
doğum gününe bırakma. ondan önce bir çıkış yap.

olumlu olursa doğun gnü bir nevi dönüm noktanız filan olur beraber kutlayıp aleme ilan edersiniz.

olmazsa ne kızın gününü bozarsın nede sen çok çok üzülürsün
  • efrasiyab87  (07.10.14 02:47:59) 
Bir yandan bu hız, atiklik iyi ama bazen de çok sazan. Hiçbir kızın sizinle arkadaş olmasına izin vermiyorsunuz, biraz şu senkronizasyonu tutturmasını bilin. Dostça davranıyorsa, dost gibi görüyordur, şunu bozmaya çalışma. Akıl fukarası mısınız anlamadım ki. Sen ne hissedersen hisset, karşı taraftan öyle ya da böyle emin olmadıkça salak salak işler yapmayın. Sana karşı gönlü yoksa bu yaptığın şey ancak moral bozacaktır.


  • entre  (07.10.14 11:13:09) 
Kadına sor, cevap onda.


  • Piukh  (07.10.14 18:48:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.