[]

Ne zaman definasyona gireyim?

85 kilo %14.5 yağ oranı var. Sixpacklerin üstü yağlandığı için oturunca çok değişik bir katlanma oluyor. Karın falan çok kötü duruyor sixpacklerin üzeri yağlı olunca. Bulka başlayalı yaklaşık 10 ay oldu %9'du yağ oranım. Karın dışında kötü gözüken bi yerim yok henüz. Erken mi daha definasyon için? 90'ı gördükten sonra mı gireyim?

bir de kol 40 cm %8-9 a koruyarak düşersem ne kadar azalma olur?


 
amaçladigin tarihten en az 3-4 ay önce diyete başlamani öneririm
tahminim 40 bulktan değişebilceği gibi 37-38cm civarina inersin diye düşünüyorum
misal kollarin diğer bölgelerden çok su tutuyodur o zaman 36yi bile görebilirsin o yüzden net bişey söylemek zor
  • berginyonbaenre  (06.10.14 20:42:54) 
bulk nedir definasyon nedir merak ettim? soruna bir cevabim yok acikcasi ama bu terimleri merak ettim, ne yapmaya calisiyorsun sen?


  • gerard  (06.10.14 21:24:59) 
gerard; bulk, kalori arttirimina gidip kas kutlesinde artisin maksimum olmasini amaclayarak cok yemek yemek. ama yaninda yagda aliyorsun. definasyon ise tam tersi, yag erisin diye kalorik deficit e dusuyorsun.

40 kol kac ainer kimse bilemez. su an kolunda ne kadar yag var bilemiyoruz. 36 ya dusecegini sanmiyorum ama.
nasil bir diet izleyecegine bagli. erken gec olmaz, gir sen yine, istedigin yere gelince bulk degil reverse diet yap. sonra istiyorsan yine kisa bi cut yaparsin.
  • sage  (07.10.14 17:22:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.