[]

2. el ps3 alıcaz ama hiç bilmiyoruz?

ps3 bilgimiz kafeye gidip pes/fifa/blur falan oynamaktan ibaret...
şimdi sahibinden'e girsek nelere bakmak gerekir?
bütçe 400-500

mesela ntsc/pal olayı tam olarak ne? hangisini almak daha mantıklı bütçeye göre?
slim olması ne ifade ediyor?
kaç gb olmasının ne önemi var tam olarak? ne kadarı o bütçeye göre yeterli olur. tüm oyunları dvd takıp oynarız gerekirse gb sadece oyunu ps'nin içine gömmek için mi?
daha bilmediğim detaylar varsa yazıverin işte oyun oynamak dışında bilmiyorum hiç. bi de alırken arızası olup olmadığını oynayarak denemekten başka nasıl anlarız?

 
O paraya sıfır alırsınız. 2. Ele hiç bulaşmayın


  • kaptan memo  (06.10.14 19:00:56) 
NTSC - Pal olayı bazı oyunlarda mevcut fakat dil dışında bir sorun yaşamazsın.
Bu saatten sonra orjinal Ps3 almak mantıksız, çünkü çıkacak yeni oyunlar ps4e çıkacak. Fifa 16 çıkmaz büyük ihtimalle.
Bu sebeple kırık versiyon alıp eski oyunları oynayıp daha Fazla performans alabilirsin.

Gb olayı şöyle pes13 8 gb yer kaplıyor, gran turismo 45 gb. Artı bu oyunların hızlı açılabilmesi için diske ön yükleme yapması lazım. 12 gb ile bu alan çok az olacağı için 2-3 oyun oyna eskiyi sil demen lazım.
320 gb olan kırık bir Ps3 ile harici Disk de kullanarak hemen hemen bütün oyunları oynayabilirsin.
  • rhan  (06.10.14 22:15:58) 
fifa 14'ün ps2'ye çıkmış olduğunu düşünürsek kolay kolay ölmez ps3.


  • utungan  (06.10.14 22:18:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.