[]

allahin dagina ilk ve tek ev kursak devlet elektrik ve yol getirir mi?

parasini verip yada miras yoluyla dagin tepesine ev kurduk diyelim. 30 km cevremizde hic bir yerlesim yeri yok diyelim. devlet tek vatandasi icin kilometrelerce yol, direk vs. doser mi?




 
imara açık bir yer mi? belediye ruhsat verirse olur.
ayrıca nice 2b arazilerine altyapı hizmeti vermişliği vardır devletin.

  • etna  (03.10.14 07:55:18) 
dağın başı ise muhtemelen imarsız bir yerdir. bu imarlı imarız işi çetrefilli ve karışık, onu geçelim.

bir kere evi yapmak için ruhsat alman gerekir. ruhsat almak için projeler çizdirmen gerekir ki bunların içinde elektrik projesi de olacaktır. devlet bunlara onay verip, ruhsatı da verdiyse getirmek durumundadır.
  • teritori  (03.10.14 08:19:16) 
siyasi görüşüne ve çevrene göre hepsi mümkün.
ankaranın göbeğinde çankayada yolu olmayan evler olduğu gibi, dağın başında şahsa özel asfalt döküldüğü görülmüştür.

  • corneillus  (03.10.14 09:00:52) 
Döşemez.
Dağın başında ki mermer Ocakları bile kendi getiriyor hizmeti.

  • saksı  (03.10.14 09:01:14) 
Dağın başına ev yapmak için ruhsata gerek yok ooo bir sürü bağ dağ evi yapılıyor ama 30 km uzağa değil tabii. Mesela 1 km uzakta diyelim elektrik sen çekeceksin evine kadar. İmar geldikten sonra ruhsat işleriyle uğraşıyorsun önce değil.


  • ekaterina  (03.10.14 09:02:19) 
elektrik işini gridden bağımsız olarak halledersin. güneş paneli falan koyarsın. yola yapacak bir şey yok.


  • roket adam  (03.10.14 09:24:59) 
www.google.ru

su kolay. bi depo fullesen 2 ay götürür. tankerle getirtirsin.

o mesafeye trafo lazım, direk lazım, seni aşar.

kanalizasyonu da fosseptik yaparsın, ya da şu:
www.google.ru
  • namus ninjası  (03.10.14 10:34:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.