[]

ceket, giyim kuşama çeki düzen...

Merhaba,
ceket giysem diyorum. daha önce babamın 20 senelik siyah iyi bir ceketi vardı onu giyerken yakışıyodu filan ama eskidi daha da giymedim.

Siz ne düşünüyosunuz 24 yaşında bir genç için ceket abes bişey mi? içine girince alışıp formel bir tarza kapılmak da istemiyorum. üniversitede okuyorum, çalışıyorum. çalıştığım yer şirket ortamı. kızlar şıkır şıkır güzel giyiniyor fakat erkekler kot tişörtle de gelebiliyor. ben de o tarz işte... zara'da da siyah spor bir ceket beğendim. onu alsam çok mu kasıntı, abes durur? olayın özü; doğru şekilde giyimime bi çeki düzen vereyim, salaş kot-tişort olayından kurtulmak istiyorum artık. siyah ceket yakışıyo ama biraz iddialı işte.. giriyim mi o topa, siz ne diyosunuz? :)

 
ceket abes durur mu. ceket şık lıktır kardeşim net. lakin senin yaşlarındakiler kanvas veya kumaşın üzerine değil kotun üzerine giydiklerinde daha hoş daha yaşınıza yakışan bir görüntü elde ediyoruz. renge gelince iki renk blazer olur biri siyah biri laci. asla 3. renkte blazer olmaz. laci tabiki tek geçilir.


  • yorumlu yorum  (03.10.14 02:56:19) 
zara'da ki o basic ceketi diyorsanız alın. ben de 2 tane var ondan. 19 yaşındayım ben bile giyiyorum arada. bi yaştan sonra kot - tişört kombini kötü duruyor. belli bi tarzınız olsun. gömlek ve polo tarzı tişörtler giymeye daha çok dikkat edin. öyle öyle oluyo zaten.


  • allanpoe  (03.10.14 02:57:00) 
kotondan aldım bugün bitane baksanıza bi linke. 3 kere sağ yapın, sağdaki mavili ceket
www.koton.com.tr

  • klar  (03.10.14 02:59:26) 
hiç fena değil ama sana söyleyim o kumaşlada olmaz kotlada olmaz. kanvasla giyeceksin onu kombinliceksin. kışlık / mevsimlik ceketler kanvasla hep iyi durur.


  • yorumlu yorum  (03.10.14 03:03:58) 
aldığın cekete ve kumaşına bağlı. bence şu tarz ceketler kötü durmaz:
bananarepublic.gap.com

  • april12th  (03.10.14 03:04:47) 
@yorumlu yorum aslında evet şıklık tabirinden yola çıkarsak. ben şık olmak istiyor muyum onu bilmiyorum. yani şık olmak, belli başlı insanı şık gösteren şeylerden geçiyo. bi de en gündelik halin var hani. onu belli bir tarza getirmek de önemli. yani herkes ceket giymiyo ama güzel giyiniyo gene insanlar. çok kurcaladım gece gece :)


  • klar  (03.10.14 03:10:02) 
bir tarzın olması önemli tabiki. herkese herşey yakışmayabilir ama yakışan bişiler mutlaka vardır. yüzeysel girdim / girdik konuya ceketten yoksa genel erkek giyim konusunda teferruatlandırmamız / değinmemiz gereken çok şey var. ama ofis ortamında şayet genel çok klasik takılmıyorsa casual şıklık candır. bir ceket kadar hatta daha önemli bişi varsa ayakkabbıdır ki erkekler en çok orda hata yapar.


  • yorumlu yorum  (03.10.14 03:16:30) 
oo güzel tüyolar bunlar bak teşekkürler:)


  • klar  (03.10.14 03:19:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.