[]

Aliexpress eksik ürün

Merhaba 8 ürün siparişi verdim bir satıcıdan sadece 2si geldi. Prosedür nasıl işliyor kısaca anlatabilecek olan var mı? Yazılanlar çok uzun. Şu an anlaşmazlık formu dolduruyorum ama dört gün süresi varmış. Olumlu mu sonuçlanır bu durum olumsuz mu sizce? Teşekkürler.




 
open dispute yapınca paranı iade ediyorlar, sıkıntı olmuyor genelde.


  • bugunku antremanda goz dolduran futbolcu  (02.10.14 21:11:11) 
satıcıya sordun mu önce? diğerleri nerde diye, belki elinde yoktur, sadece olanları yollamıştır.


  • eksi sozlukte eksiyen adam  (02.10.14 21:20:58) 
Satıcıya sabah sordum cevap gelmedi. Elinde yoksa da daha önceki satıcılar elimde yok ne yapayım diye sordu hep. Ben de ya benzer ürün seçtim ya da olmayanları çıkarıp ödeme yaptım. Bununki çok saçma geldi.


  • i-pek  (02.10.14 21:23:00) 
Satıcıdan cevap gelmiyorsa dispute aç.


  • zombi  (02.10.14 22:43:44) 
kargo takip numarası almamakla yanlış yapmışsınız.işiniz şansa kalmış artık.sağlık olsun.


  • izole  (02.10.14 23:26:49) 
zombi, dispute in progress şu an.
izole, kargo takip no almadığım nerden çıktı ki? Göndermiş ama bakmamıştım hiç şimdi aratınca bir sonuç çıkmıyor ama. Bir de o numarayla nalaka ki? Kargo geldi zaten ama eksik.

  • i-pek  (02.10.14 23:42:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.