[]

conversation grubu

sevgili gencolar

böyle bi grubumuz var mıydı duyuru bünyesinde? varsa beni de alın!

yoksa kuralım online skype grupçukları. olmadı benimle birlikte yapmak isteyen

olursa deneyelim.

amaç: orta derecede ingilizce bilen-konuşanların daha akıcı konuşmaya başlamasını sağlamak... ileri derecede arkadaşların katkı sağlaması daha güzel olur.

ne diyosunuz? yapalım mı?

 
olursa haftada bir saat destek veririm ben. maksat genclerin işi görülsün. bir konu olur o konuda konusulur. ama online iş nasil yürür cok emin degilim.

bir de türklerin türklerle ingilizce konusmasi da cok felaket bir sey degil mi?
  • atmaca.ged  (01.10.14 22:05:29) 
yapalım.


  • [silinmiş]  (01.10.14 22:28:37) 
felaket olabilir o yüzden online olması, birbirimizin yüzüne bakmadan bunu yapmamız daha hoş olur gibi geliyor :)

belli saatler koyarız. o saatte skype'tan girip bi konu hakkında konuşmaya çalışırız. şöyle güncel kalsın da..
  • farrytikki2  (01.10.14 22:40:41) 
ben varim yapalim!


  • sassette  (02.10.14 00:16:03) 
var ya çok orjinal bir fikir. :) beni de yazın. :)


  • hatali sifre  (02.10.14 00:20:54) 
ı thınk thıs ıs very nıce ıdea. shall we start now ? :D tazmania monster speak englıs :D oldu mu ki bilemedim neyse en azından first step yaptım come on tarzans let speak englısh :D


  • gündüz m  (02.10.14 00:24:28) 
katılmak isteyen arkadaşlar için güncel. skype adreslerini mesajlayabilirler.
ileri seviyede arkadaşlar da gelirlerse güzel olur.

  • farrytikki2  (02.10.14 16:41:17) 
Yalan mi oldu bu is? Nooldu?


  • sassette  (20.10.14 07:18:41) 
Aynen ne oldu bu iş? Eğer aktif olarak sohbet ediyorsanız beni de sayın, katılmak isterim. İngilizcem iyidir, canım da sıkılıyor.


  • stormborn  (20.10.14 08:40:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.