[]

bir öksürük ne kadar sürer ?

arkadaşlar 3 hafta önce grip oldum. grip süresince hiç öksürmedim. 1 hafta sürdü. grip bitti öksürük kaldı. 2 haftadır öküz gibi öksürüyorum. geçen hafta doktora gittim. ciğerleri dinledi bi ses yok dedi. film çekmedi. sinüzüt faranjit falan geniz akıntısı var dedi. eyvallah dedim bi antibiyotik yazdı. 1 hafta kullandım . yok amk geçmiyor hala. sadece çok az azalma var. ? normal bir süreç mi bu yoksa ciğerlerde bi bok olmasın. vücutta halsizlik falan hiç b şey yok sadece balgamlı ökssürük




 
benim 4. haftam oldu devam ediyor. ayni sekilde ilk hafta griptim, sonra grip bitti oksuruk basladi ve devam ediyor.


  • nawres  (01.10.14 21:27:43) 
Ciğere baktırın. Bende de oldu zatüre geçirmişim bilmeden. Önlem almazsan vereme gider Allah korusun. Tedbirde yarar var.


  • Aerdem  (01.10.14 21:34:12) 
benim de bugun basladi. Veremli gibiyiz be, bu ne. Ama hatirliyorum, gecen yil dedigin gibi ayni sekilde oksuruge yakalanmistim 1-2 ayda gecmisti hicbir sey yoktu. Cayina karabiber koyabilirsin ya da bi cay kasigi karabiber + bal karisimi kesiyordu. Balgam kurutucu surup lazim sana.


  • barbara herhalde barbara manken olan  (01.10.14 21:35:08) 
benim 1 yıl oldu :)) sigaranın da etkisi var tabi


  • lancelot du lac  (01.10.14 21:39:40) 
2 aya yakın sürdüğünü bilirim. doktora defalarca gitmiştim, alerji deyip yolluyorlardı. artık hiç düzelemeyeceğimi düşünmeye başlamış ve bu durumu kabullenmeye başlamıştım ki, geçti. ballı tarçınlı ılık süt, vicks, balı+karabiber+zencefil beni az da olsa anlık rahatlatan şeylerdi. ama bence tekrar bi uzman doktora gitsen iyi olur.

geçmiş olsun bu arada.
  • mayaa  (01.10.14 21:39:50 ~ 21:41:29) 
aman yarabbi. kontrol randevusuna git.

www.sezyum.com
  • [silinmiş]  (01.10.14 21:48:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.