[]

Menüme bakar mısınız?

Kilo almak istemiyorum ama gün içinde çok mu yiyorum karar veremiyorum bana hep çok geliyor bugünküne bir bakın: kahvaltı işte peynir, kaşar, domates, biber, zeytin, 2 dilim yumurtalı ekmek
Öğlen bir dilim sütlü tatlı, bir avuç badem
Akşam da bir tabak patatesli omlet ekmeksiz ve sonra hemen limonatayla kaju cevizi bir avuç kadar çok muuu arkadaşlarrrr? Kilo alır mıyım ? Hihihi:)))


 
yok almazsın. yakında bayılır kalırsın bi köşede. sorun yok devam.


  • mahone  (01.10.14 21:08:51) 
Aha o kadar mı az ya allahım bana niye öyle gelmiyor


  • benkoşarımaşaalara  (01.10.14 21:11:12) 
tüm gün yediğin bunlar mı gerçekten? e hani ana öğünler? kilo almasanda bu gidişle vücudun dirençten düşer bu ne arkadaş doğru düzgün beslensenize ızgara falan ye sebze ye kilo aldırmaz onlar aldırırsada zararı olmaz


  • Humanimal  (01.10.14 21:32:22 ~ 21:32:49) 
kaju cevizi mi? fistik degil miydi o, ayrica cevizi de mi var?


  • nawres  (01.10.14 21:33:27) 
paketlerin üstünde ceviz yazıyor :)


  • benkoşarımaşaalara  (01.10.14 21:37:06) 
Boy-kilo-yaş-günlük aktivite durumu nedir yazmamışsın. Dolayısıyla günlük alman gereken minimun kalori miktarıyla ilgili bi fikrimiz olamaz.
Kilo alma işi tamamen yaktığından cok kalori alma ile ilgili. Şu an belki günlük alman gereken kadar kalori alıyorsundur tamam, ama tek tip beslenme iyi değil. Özellikle her gün badem kaju ve tatlı yersen, bu sende yağlanma yapar. Onları günlere böl. Daha çok sebze yemeği ve protein tüket.

  • shejia  (01.10.14 21:41:05) 
Saçmasapan bir beslenme düzeni. Tebrikler.


  • arnold schwarzeneger  (02.10.14 09:12:27) 
hihihi çok komik :))) ölürsün böyle yersen. bu kadar takıntılı olmayın yeme içme konusunda. yapay ürünlerden uzak durmaya ve hareket etmeye gayret edin. sebze yiyin, et yiyin, yumurta yiyin ne bileyim bi şey olmaz bunlardan sabah öğle akşam birer tabak yiyince. böyle beslenme mi olur.

kusura bakma azarlıyom ama bu konularda çok sinirliyim ben.
  • pescador  (02.10.14 09:16:52 ~ 09:17:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.