[]

Windows 8.1 Başlat Menüsü Eklentisi Hakkında

Konuyla ilgilenenler bilirler microsoft windows 8.1'e windows 7 dekine benzer bir başlat menüsü yapacaktı. Metro arayüzüne de oradan isteyen ulaşabilecekti yada seçmeli olacaktı. Bu yamayı da yaz aylarında piyasaya süreceklerdi.

Ne oldu o güncelleştirme ? Çıktıysa nereden nasıl ayarlanıyor vs. konu hakkında bilgisi olanlar yazabilirler mi lütfen.


 
Windowsun yamasasından haberim yok

Aşağıdaki linkte yer alan yazının Install a third-party add-on başlığında 3 tane eklenti vermiş. Ben denemedim ama o şekilde yapabilirsin belki.

www.computerhope.com

Soruna doğrudan yanıt olmadı ama...
  • otonom  (01.10.14 00:54:00 ~ 00:54:14) 
evet third-party yazılımlar var. hatta classic shell windows 7 nin orjinal başlat menüsünden güzel olmuş. Ancak microsoft bu üçüncü parti yazılımlara gerek duyulmayacak bir resmi başlat menüsü çıkaracaktı. Sonra kaçırdım olayı. Takip edemedim. Çıktı mı çıkmadı mı bilmiyorum şu an. Onu öğrenmek istiyorum.


  • maxhoper  (01.10.14 00:57:44 ~ 00:58:25) 
Stardock olması gerek, çok kaliteli yazılımı var. Malum yerden edinebilirsin.


  • cetoxim  (01.10.14 01:11:53) 
Hocam onlar var da işte ben başka birşeyden bahsediyorum. Sağolun yine de.


  • maxhoper  (01.10.14 01:17:29 ~ 01:17:42) 
bildiğim kadarıyla sadece söylenti şeklinde mevzu bahis olay; win 8.1 update 3'te bir ihtimal gelebileceği söyleniyordu veya direkt 9(10)'da olacak deniyordu. şu an görülen o ki 10'da kesin var ancak 8.1'e gelecek update pakedinde olur mu olmaz mı henüz resmi bir şey yok.


  • diabolus79  (01.10.14 01:24:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.