[]

French Press

Ucuz ve güzel French Press nerden bulup alabilirim?




 
  • sassette  (29.09.14 22:46:51) 
tchiboya da bak derim.


  • tuborg yesili  (29.09.14 22:52:49) 
esse de de arada indirimler oluyor. digerlerinden daha kaliteli.


  • atmaca.ged  (29.09.14 22:54:00) 
kahve dunyası 17 lira. kuyllanıyorum tasiye ederim.


  • mayeskuel  (29.09.14 22:57:25) 
vaktinde çok araştırmıştım, kesinlikle korkmazınkini almaısın. Boynerlerde var.
www.korkmaz.com.tr

  • myra  (29.09.14 23:07:34) 
ucuzu her tarafta bulabilirsin, kaliteli olanı bulmak çok kolay sayılmaz ama hem ucuz hem kaliteli imkansız gibi.
frecn presste dikkat etmen gereken 2 tane kriter var:
1. filtresi yeterince sıkı örülmüş mü?
2. filtresi cama yeterince sıkı oturuyor mu?

bu ikisi de kahvenin en iyi biçimde filtrelenmesini sağlamak için önemli. yani filtresi kevgir gibi olmamalı ya da cama gevşek biçimde oturmamalı.
bana sorarsan starbuckslarda satılan bodum marka french pressleri öneririm. büyüklüğüne göre 30-60 lira arasında değişen fiyatlara satılıyor. kalitesi diğer yerlerde satılanlarla kıyas kabul etmez bile.
  • henry gale  (30.09.14 00:13:19) 
Bodum alın, Bodum almayacaksanız almayın. Starbucks'ta var.


  • angelus  (30.09.14 00:14:41) 
angelus +1


  • medievalman  (30.09.14 09:39:36) 
bunun ucuzu alınmaz, ucuzu alınırsa preslenmiş kahvenin tadına varılmaz. kesinlikle kahve dünyasından alma derim. dedikleri gibi starbucks'ta bodum satılıyor. hatta bodum'un 'original french press'ini bulursan onu al. en sık örülmüş ve de filtresi camla bir neredeyse yakınlık bakımından.

kısacası kahve bir zevk, ucuza kaçma derim.
  • mermize  (30.09.14 09:47:00) 
bodumların bazılarının filtresi çok büyük oluyor pot yapıyor kenarlarından boşluklar oluyor sonra. almadan iyice bakın derim. starbuckstaki ve essedeki bodumların %70i bu şekilde. düzgün bir tanesini bulana kadar canım çıktı. sanırım 2. kalite mal yolluyorlar türkiyeye.


  • argent dawn  (30.09.14 09:59:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.