[]

aktarmalı uçuş ve duty free

merhaba,

İstanbul'dan moskova aktarmalı olarak st. petersburg'a uçacağım. Hiç aktarmalı uçmadım daha önce. Çok heyecanlıyım:)

Şimdi ben Rusya sınırlarına girince hangi şehirde duty-free'ye girebileceğim? Moskova'ya uluslararası olarak geleceğim için orada mı yoksa uçuşumun son noktası st petersburg olduğu için orada mı? Moskova'dan st petersburg'a iç hat mı uçacağım? Hava alanlarında iner inmez transfer passengers diye tabela görüyordum hep farklı yöne giden. O yüzden kafama takıldı. Uçuş anladığım kadarıyla devam eden bir uçuş. yani farklı bir havayolu vb değil. Ne dersiniz?

Çok teşekkürlerr...

 
hem st petersburg hem moskova


  • headredhead  (28.09.14 23:32:58) 
ben de en son aktarmalı uçtum. her iki duty free'ye de girebiliyorsunuz. zamanınız varsa moskova'da alışveriş yapın. olmadı indiğinizde de yaparsınız


  • allanpoe  (29.09.14 00:13:44) 
Her ikisinden de alışveriş yapabilirsin ama kabin bagaji kısıtlaması aktarmada da geçerli


  • porcupinestrike  (29.09.14 08:01:48) 
Cok tesekkurlerrr hepinize. @allanpoe 6 saat zamanim var arada :'( o yuzden de sordum aslinda. Nasil gecer bu 6 saat yoksa :)))


  • sappho  (29.09.14 09:06:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.