[]

Yavru Kediler Mukavva Koli İçinde

Ne kadar süre bakılabilir? Birinci sorum bu.

2) ayrı yerlerde tutuyorum ama bır araya geldıklerınde müthiş kapışıyorlar tırmalama ıssırma, düşmana saldırır gıbı bırbırlerıne saldırıyorlar. Bırısı daha zayıf çelimsiz, devamlı gözüm üztlerinde ve iri olan biraz ileri gidince de müdahale ediyorum, doğru mu yapıyorum?

3) her ikisi de elimi ısırmak için fırsat kovalıyorlar ve yakalayınca da aşırı acıtıyorlar, bu ıssırma huyundan nasıl vazgeçircem. İlk başta beni sevmediklerini düşündüm ama seviyorlar, kızsam bile gelip sürtünüyorlar kucağıma çıkmaya çalışıyorlar ve de fırsatını bulunca elimi bacağımı falan götürüyorlar, napmam lazım?

4) uykudan uyanmış, karnı tok suyunu içmiş, çişini yapmış bir yavru kedi nıye devamlı cıyaklar, ne istiyor olabılır? Şefkat sevgı okşama, tarama, her türlü ilgi de verilip, oyuncaklar verılıp tüm imkanlar seferber edildiği halde? Veteriner bir sorunu yok, fdaha çok ilgi istiyor dedi, fakat bu imkansız, yanı çalışıyorum sonuçta, o yüzden... Ne yapayım kokumun olduğu bir kazagı falan yanlarında mı bıraksam? Bı çare bılen? Cok mızmızlanıyorlar, üzülüyorum...

Teşekkürler şimdiden cevaplar için.

 
birbirlerinin gözlerine tırnak takabilirler. o yüzden ucundan ucundan tırnaklarının kesilmesi lazım, veterinere gidilmeli. çok sivridir onların tırnaklar.
onun dışında, oyun oynamaları ve birinin baskın olması sorun değil. yani öbürü de savunma öğrenir işte ne güzel.
sorulara geçiyorum.
1) koliden atlayacak kadar büyüdüklerinde koli yetmeyecek zaten.
2) ne kadar temas ederlerse o kadar iyi.
3) diş çıkarana kadar ıssıracaklar. kediler katil hayvanlar. sevgilerini de psikopatik yollardan gösterirler.
4) bağırması ilginç. bence daha zalimce sevilmeli. dayak yiyen çocuk ağlar uyur ya, onun gibi ama daha insani. ters çevir, patisini tut çek, kuyruk sokumundan tutup hareketini kısıtla. böyle zorlamalarda ters tepki verecek ama o sıra çok yorulacak ve sinirini de atacak.

ama tırnaklar sivriyse çok çizer yırtar. tırnaklar törpülenmeli.
  • namus ninjası  (28.09.14 10:58:12) 
Su an için düzenli götürüyorum veterinere. Tırnak bakımı yapılıyor, zaten bı tane mını boy tırmanma cubugu da aldım, ırı olan gayet de tırmalıyor, çıkıyor, atlıyor falan temasta sorun var işte. Emme, yalamanın resmen şeyini çıkarıp kardeşinin poposunu emdıği için ayırmak zorunda kaldık şimdi de güreşirken gözünü oyacak dıye korkuyorum. Issırmanın çözümü yok demek ki... Teşekkürler yine de:)


  • yattara valli  (28.09.14 12:11:16) 
Bağırma halini içine ılık su doldurulmuş plastik şişenin etrafına havlu sarıp çözmüştüm. sokuluyorlar şişeye susuyorlar sonra.


  • taqster  (28.09.14 12:48:12) 
Eve geldikleri ilk günden beri sıcak su torbaları mevcut, susturma anlamında olumlu etkısı olmadı maalesef, tabıı kı rahat tıtremeden uyuyolar falan, valla şimdi yukarıda namus ninjası'nın tavsıyesını uyguladım azcık kafamı dınleyebiliyorum, zalımca sevmek lazım demek ki... Gercı bıraz saldırgan davranıslar artar dıye korkuyorum ama sustular sonuç olarak...

Ya ben bunları adam edene kadar bır sure başınızı agrıtacam kedici arkadaşlar... Nickim yattara valli ama yavru kedı bakmak konusunda cahılım maalesef. Çok teşekkürler ilgınıze. Şu ıssırmaya da bı çözüm bulsak:(
  • yattara valli  (28.09.14 13:31:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.