[]

Razer ürünleri garantisi için nereye göndericez?

Mouse'um ikinci gün bozuldu. Aldığım yer para iadesi teklif etti, üründen başka yokmuş ellerinde ancak ürünün garantisi var. Şimdi ben mouse'ımı geri vermek istemiyorum başka bulamam aynısından diye. Çok aramıştım.
Garantiye göndermek istiyorum ama Razer distrübitorü Ankara'daymış ve sanırım kapatmış.

Ee şimdi garantiye nereye göndericez bunları? Yurtdışına mı postalıcaz?

 
razer'in sitesinden ürünün garantisini aktive etmen gerekiyor bildigim kadariyla.

ayrica 2. gun bozulan ürünü garantiye verme. direkt degistir, gerekirse para iadesi al, gerekirse yurtdisindan getirt. (guvenilir yerler var, razer'in garantisi global'dır ayrıca sorun olmaz) razer zaten (ozellikle mouse'lari) diger markalara oranla cok cabuk yipranip bozulur. mouse calisiyor diye gonderirler, double click sorunu yuzunden omrunu yersin.

hem neymis o her yerde bulunmayan razer mouse?
  • archely  (26.09.14 16:19:51 ~ 16:20:28) 
Çok şeker sugar pink pro-click :D
Gaming mouse değil yani. Aslında tek sorunu pillerle temassızlığının olması. Altındaki sensör falan da yanmıyor. Basit bi bilgisayarcıya tamir et desem, yapamazsa geri iade etsem olur mu acaba? Adamlar o konuda sıkıntı cıkarmıcaklarını söyledi ama bilemedim. Zaten bozuk daha ne kadar bozulabilir ki.

  • shejia  (26.09.14 16:23:37) 
aral game?

merkez ofis ( 0212 602 27 25 ) ve teknik servis ( 0212 630 80 20 ) numaralarını arayarak bilgi alabilirsin..
  • synche  (26.09.14 16:36:38 ~ 16:37:53) 
direkt para iadesi alıp yeni bir ürün satın almak daha uğraşsız olur gibi sanki.


  • naberabi  (26.09.14 17:28:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.