[]

etrafı popi kaynayan arkadaşı olan yalnız bir delikanlı ....

Kısacası 20'sinden gün alan genç bir erkeğim.Klasik&Elektro gitar çalabilen fakat hiç karşı cinsten 1 kez bile kız arkadaşı olmayan birisiyim.İlkokulu bitirene kadar çok okul değiştirme durumundayım ve haliyle iyi bir temelim yoktu meslek okulu bitirdim ve şuanda mesleğinden ekmek kazanan araba tamircisiyim.Çevremdeki arkadaş ortamında onlar için yeteneksiz birisiyim.Mütevazi,özgüveni hiç olmayan ,utangaç,ailesinin yanında bile gitar çalmaktan utanan bi kişiliğim var saçma da gelse gerçekten benide birisi sever mi diye düşünüyorum nihayetinde bende bi insanım.Sorum şu; Sizce sevgilisiz bi ortam mı daha iyi,yoksa olmaması hepsinden daha mı iyi çünkü nede olsa insanız arkadaşlarımın yanında imreniyorum bu duyguyu karşılıklı olarak tada bilir mi benim gibi bi insan ?




 
tabi ki tadabilirsiniz.

ancak özgüveninizi arttırıp utangaçlığınızdan biraz sıyrılmanız gerek. tam olarak anlamadım ancak arkadaş ortamındakiler sizi "yeteneksiz" olarak görüyorsa arkadaş ortamınızı da değiştirmeniz gerekiyor olabilir.

edit: sen mi siz mi ne desem bilememişim.
  • 111111  (24.09.14 23:00:32 ~ 23:01:10) 
belediyenin verdiği drama derslerine katılmayı düşünüyorum (tabi varsa böyle bir şey) biraz daha konuşurken rahat olmam ve özgüven gelmesi açısından doğru mudur ( sen desen de olur)


  • caner555  (24.09.14 23:05:46) 
eğer karşı cinstensen şunu bilemezsin ( acaba söyleyeceğim herhangi bir şey ona garip abest gelir mi kilomun fazlalığı yüzünden benle ciddi konuşmasını bile dalğaya bağlar mı hele ki kalıcı ve çıkması nerdeyse imkansız denebilecek kadar zor bir pisliğin içindeysen hapı yuttun ) işte bunlar benim aklımdan geçiyor o yüzden çok ama çok cesaretsizim karşısında düşmememk için sebepsizim.


  • caner555  (24.09.14 23:09:26) 
doğrudur, kuzenim öyle drama kursu aldı oldukça uzun bir süre ve baya fark etti gelişti iyi oldu.


  • 111111  (24.09.14 23:10:09) 
söyle bi yan etkiside olmuyorda değil tabi annem ''oğlum biraz daha bakımlı olmalısın'' gibi sözlere karşılık neden olayım ki sanki sevgilim var gibi sözlerle kurtarmaya çalışıyorum kendimi :D


  • caner555  (24.09.14 23:11:55 ~ 23:13:43) 
Duyurun beni çok üzdü. Yazına bakarak diyebilirim ki bence sen iyi ve efendi bir insansın. Salak ve beğenmediğin insanlarla takılmak yerine dediğin gibi halk eğitim kurslarına vs gidebilirsin. Böylece hem ilgi alanına giren şeyleri ilerletmiş olursun hem de seninle aynı şeylerden hoşlanan daha düzgün insanlarla tanışma fırsatın olur. Kurs cidden senin için güzel bir fırsat. İnsanlar genelde iş ve okul çevresinde ortamlarını yapıyorlar, senin işin gereği kadınlarla tanışmaya pek fırsatın olmaz.
Yeteneksiz birisi olduğunu da düşünme ayrıca. İnsanın bir hobiye gönül vermesi bile bir yetenektir. Bazılarımız onu bile yapamıyor, odun gibi yaşıyor. Kendini hiçbir şekilde aşağılama, diğerlerinden küçük görme. ELbette seni de birisi sevecektir, yaşın daha çok genç. Seni de birisi sevecektir, hem de sevgisi iyi biri sevecektir.

Ayrıca aklıma ek olarak da amatör müzik gruplarını takip etmen geldi. Ya da ne bileyim burada falan yine duyuru açabilirsin, müzikle ilgilenen insanlara ulaşabilirsin. Birlikte stüdyoya falan girersiniz belki, halihazırda grupları olup ara sıra gitarist arayan insanlar oluyor.
  • buff  (24.09.14 23:18:23) 
valla şu sanal ortamda +1 moral oldu yazın teşekkür ederim duyuru işi ileriki zamanlarda olabilir ama kurs işinin peşini birakmayacağım beni görsen emin ol ne kadar efendi bi insan olduğumu birazda ailemde var 3 abim var ve hiçbiri kendi bulduğu eşleriyle evlenmediler hepsi görücü usülü alayımız yeteneksiz doğmuşuz :P


  • caner555  (24.09.14 23:28:06) 
Biraz kendi içine dön, zaten kendi içindesin ama biraz daha rahatlaman gerek. Bir şeyi ne kadar çok yaparsan zamanla o konu hakkında uzmanlaşmaya başlarsın. Aynı zamanda ne kadar çok düşünürsen, daha çok düşünmeye devam eder ve yalnızca bu eylemi başarırsın. O sebeple bazı şeyleri de çok fazla düşünmeden eyleme geçmen taraftarıyım. Gitar çalmayı biliyorsan direkt bu yönde bir şeyler yap. Kursa git, orada kendini göster. Ev içinde de biraz tıngırdat. Öyle ki, herkesten önce bence aileniz bilmiyor sizin kıymetinizi. Yoksa kendinizi böyle hissetmez ve bu durumda bulmazdınız halinizi. Diğer kardeşlerinin de durumunun pek farklı olduğunu düşünmüyorum, ya şimdi, ya sonra, ya da zamanla, kaderini değiştirmen ve bu yol üzerinde çaba göstermen taraftarıyım. Ki hiç de zor bir iş değildir. Amaca odaklan, düş, yorul, kavga et, bağır çağır ama en nihayetinde yegane sonuca ulaş.


  • entre  (24.09.14 23:36:22) 
Hoşlandığın kadınlarla ilgilenmeye çalış, reddedilsen de içine kapanma. her kel satıcının bir kör alıcısı vardır kardeşim.


  • twelfth  (25.09.14 08:44:48) 
o kiloları ver, daha yaşın genç. bir an önce ver hem de.


  • shiranai  (25.09.14 09:12:12) 
bu yüzmeli spor salonlarına kderi kartı olmadan maaş kartına veya elden gibi hiçbir şekilde taksit yaptırma imkanımız yok mudur ?


  • caner555  (25.09.14 13:12:42) 
Öncelikle mesleğin yüzünden seni hor gören arkadaşlardan bir kurtul. Arabaları arıza yapınca sana gelirler. Gitar çalan, sanatla ilgilenen kaç tane araba tamircisi var? Bir farkın da var bence. Seni tanıyan karşı cins de bunları fark ettiğinde hoşuna gidecektir. Mesleğinde utanılacak bir taraf yok, önemli olan kişilik.


  • r_u_h  (25.09.14 16:01:19 ~ 29.09.14 10:49:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.