[]

ikinci diploma almak

amerikan kültürü ve edebiyatını 5buçuk senede bitirmiş, aöf halkla ilişkilerde tek dersi kalıp sınava gitmeye üşendiği için bitirememiş biri olarak ikincidiploma.istanbul.edu.tr şu güzide bölümümüze başlamak saçmalık mıdır? yoksa şansımı bir deneyeyim mi ne yapayım? ya da aniden ikincidiploma.istanbul.edu.tr buna mı başlamalı? çalışmak inanılmaz vakit kaybı gibi geliyor, hep bir öğrenme halinde olmak istiyorum ama her şeyi bırakıp akademiye dönecek maddi gücüm de yok. ne yapsam bilemiyorum.




 
bence aöf halkla ilişkileri bitir.


  • siradisi00  (24.09.14 10:33:35) 
halkla iliskileri bitir, felsefeye başla. ama bazi konularin üniversitede egitimini almak hayal kirikligi yaratir. felsefe sosyoloji antropoloji gibi konular kulaga hos geliyor ama egitimi o kadar keyifli olmayabiliyor. amerikan edebiyati bitirdi isen ne demek istedigimi anliyorsundur umarim.


  • atmaca.ged  (24.09.14 10:40:16) 
Bu linkini verdiğin bölümün ücreti nedir? Soru içinde soru oldu ama kusura bakma, sitede göremedim.


  • osurdum  (24.09.14 10:57:30) 
@siradışı00 onu zaten bitireceğim, bir kayıt yaptırmaya üşenmemeye bakıyor.

@atmaca.ged ben de tam olarak bu yüzden düşünyorum, halkla ilişkilerdeki bütün dersleri hiç çalışmadan sadece sınava girerek verdim (uygarlık tarihi hariç işte ona bakmak lazımmış biraz) diploma alacağım ama ne işe yarayacak o. bana hiçbir katkısı olmadı ki. eğer bunlar da öyle olacaksa istemem ama en azından o konuda daha çok okumaya teşvik eder beni diye düşünüyorum. (nikneymin şahaneymiş)

@osurdum 370 gibi bir şeydi.
  • freya  (24.09.14 10:58:17 ~ 10:58:34) 
valla diplomalar çok da anlam ifade etmiyor. benim de evde var 4 tane. ama işverenler aynı.

öğrenme halinde olmak istersen dil öğrenebilirsin ya da hobilerine eğilebilirsin. yüksek lisans - doktora da düşünebilirsin.

ayrıca bir ders için kayda üşenip 2. üniversiteye kaydolmaya üşenmemek ilginçmiş.
  • siradisi00  (24.09.14 12:44:39) 
@siradisi00 işte diplomalar hiçbir anlam ifade etmiyor, aöf de bana hiçbir şey katmadığından sırf bi diplomasını alıcam diye uğraşmadım, ama tabii bi kolayıma geldiğinde hallederim boşa gitmiş olmasın sabahın köründe kalkıp girdğim sınavlar. dil öğrenmek benim de aklımda ama şu an motivasyon olmadan, nerden başlayacağımı bilmeden hemen pes edermişim gibi geliyor. çalışırken her şey zor geliyor gerçi.


  • freya  (24.09.14 13:17:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.