[]

yüzme: beslenme = performans

merabayın sportmen duyurucular, uzun zamandır sormaya üşendiğim bir soruyla karşınızdayım.

tekrardan yüzmeye başladım, haftada en az 4 gün yüzüyorum. havuza iş çıkışında gittiğim için genelde yemek yiyemeden antrenman yapıyorum dolayısıyla istediğim performansa ulaşamıyorum (hedefim var). eğer iş çıkışı hemen protein ağırlıklı yiyip bir süre vakit harcayıp yüzersem çok farkediyor (hedefime yaklaşıyorum). fakat bu durumda eve çok geç gitmek durumunda kalıyorum.

vakit kaybetmemek için bazen 2 çikolata çakıyorum ama hem yetersiz oluyor hem de midemi yakıyor.

merak ettiğim mevzu supplement tarzı birşeyler alıp işten çıkmadan önce meyvasuyu ya da sütle gömüp antrenmanda ihtiyacım olan enerjiyi almanın mümkün olup olmadığı. spordan çıktıktan sonra da normal yemeğimi yerim. eğer oluru varsa ürün önerilerinizi bekliyorum. spor geçmişim var lakin beslenme teknolojileri geçmişim yok.

 
Kendini bir süre gün içinde karbonhidrat tüketmemeye, antrenman sonrası ise karbonhidrat yüklemeye alıştır. Böyle spor öncesi düşük kan şekeri seviyesi kaynaklı güçsüzlüğü yaşamazsın. 10 gün kadar katı bir düşük karbonhidrat diyeti seni bu moda sokar.


  • arnold schwarzeneger  (23.09.14 14:02:30) 
benzer bi sikayete, protein barlar var onlardan yiyip gelebilirsin demislerdi bana.


  • hmpf  (23.09.14 14:09:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.