[]

şirket internetini aşmak

Google ve birkaç site harici neredeyse hiçbir siteye girmiyor.
Tight vnc diye uygulama var. O mu engelliyor acaba?
Translate yöntemini denedim olmadı.


 
duvarı aşıp internete girersin o problem değil. fakat sistemin adminleri de hangi bilgiyararın bunu yaptığını ve nerelerde takıldığını görebilir. işin riske girebilir. akşama kadar bekle en iyisi.


  • ezeriko  (23.09.14 12:50:15) 
Korkunçlu, konulu siteler değil. Ekşiduyuru'ya dahi giremiyorum


  • dieselsingle2  (23.09.14 13:07:36) 
bizde de var yasak. yasaklisitegiris.com ile idare ediyorum.


  • arandur  (23.09.14 13:22:15) 
kesin aklınıza gelmiştir fakat merak ettiğimden soruyorum. acaba zenmate, hotspot gibi uygulamalar işlemiyor mu?

ya da tor tarayıcı falan?
  • tek terk  (23.09.14 13:27:30 ~ 13:27:42) 
Zenmate


  • zombi  (23.09.14 13:30:46) 
uzmanı geldi; tight vnc uzaktan yönetim programıdır, localdeki bilgisayarla engeli aşmanız yönetici arkadaşın dikkati oranında mümkün değildir, proxy kullanıyorsa ki yüksek ihtimal öyledir, proxy i kaldırdıktan sonra portları taratarak açık yakalayabilirsiniz lakin belli güvenlik denetimleri ve standartları var ise o da mümkün değil, çıkış yapsanız bile yaptığınız tüm hareketler, mesajlar hatta proxy içine yazılan scriptler ile banka şifreleri, hesap numaraları alınabilir uzun lafın kısası şirketteki sistemlerle çok meşgul olmayın :)


  • mirty  (23.09.14 13:47:01) 
5-6 sene önceki işyerimde aynı dertten müzdariptim. nasıl yaptıysam deldim yasağı takıldım kafama göre. aylarca uyanmadı it. en sonunda bir gün anladı pezevenk, telefon etti ciddi bir ses tonu ile lütfen bilgisayarın ayarları ile oynamayın dedi, peki dedim kapattık :) sonra uzaktan bağlanıp yine ayarladı piç. bir daha da kurcalamadım. iphone'a sardım. bu da böyle bir anımdır.


  • dafuq  (13.11.14 13:39:37 ~ 13:40:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.