[]

Ankarada ne yapılır?

Gerçekten merak ettiğimden soruyorum. Yoksa denizi yok o ayrı mesele.

Ben tiyatroya kesinlikle gidilir diyebildim.

Diğerleri
Çalışılır
Okunur.


Var mı başka ?

Yemek yok
İçecek yok
Tatlı yok
Gezilecek yer yok
Sürekli anıtkabire gidilmez.

 
Yemek yok?
Icecek yok?
Tatli yok?
Gezilecek yer yok.

ankarada mi yasiyorsun.

Ankaradaysan eger akyurtda ya da sincanda falan kaliyorsun sanirim
  • kutsalbok  (22.09.14 18:03:23 ~ 18:03:59) 
Deniz yoksa Seğmenler var.


  • nickini vermek istemeyen uye  (22.09.14 18:09:02) 
Tunalı, Bahçeli 'de falan güzel mekanlar var bence. Hiç uğradınız mı?


  • tek terk  (22.09.14 18:09:42) 
Ben de aynen böyle düşünüyordum, motorumu alınca çok güzel yerler keşfeder olduk bir de çok kaliteli insanlarla tanıştım. (Üniversiteli gözünden)


  • fiber  (22.09.14 18:11:20) 
nerelere takiliyorsun cok merak ettim ;) ankara'da yemek ve icecek yoksa diyecek bir seyim yok sana; para durumuna gore bir suru guzel mekan var.... gezilecek yer de dunya kadar; segmenler yap bir gun, kugulu park'a ugra, mogan'a git, eymir'e git, tunali'da bahceli'de gez oyalan... daha neler neler !


  • kamyonsans  (22.09.14 18:18:50) 
Bu arkadaşı alın ASPAVA'ya götürün.


  • otonom  (22.09.14 18:56:32) 
yemek: çukurağa ve masabaşı kebapçısı
içecek: ne arıyorsun, bira şelalesi falan mı?
tatlı: bunda da charlie' nin çikolata fabrikasini bekliyorsun sanirim
gezilecek yere katılıyorum, cok yer yok ama göller var birkaç tane. onlara gidilebilir.
bu arada anıtkabirde yatıp, kalkan yok bu arada. nöbet tutan askerler bile her gün orada değiller.
  • cok iyi yol  (22.09.14 19:01:10) 
orada yazdığın her şey fazlasıyla yapılır..


  • qazaqwsx  (22.09.14 19:04:04) 
8 sene ankara'da yaşadım. bana ankara'yı anlat desen öncelikle yemek kültürünü övmekle başlarım. biri zaten aspava demiş. çukurağa var, tavacı recep var. binlerce mekan var ya, ekstra ikramlar şunlar bunlar. cafeler de gırla.

tiyatroyu söylerdim sonra. sonra eymir. kesin bi odtü sıkıştırırdım araya. seğmenler sonra. gitmesen de olur ama ankaralılığın şanındandır bi de avmler var tabii. :)
  • ikease  (23.09.14 00:28:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.